.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122

Мега фен Аватара на Hilary_
    хмм .. първо не се гримирам на "мръсно" (така да го нарека) лице ... след кремчетата следва основа (ако слагам) .. после са очите (основни сенки близки до цвета на кожата ми и после другите нюанси, котио съм избрала .. ), черен молив, спирала .. гланц или червило и накрая се оглеждам за "грешки" ..

п.с. баси схемата ..

Само гланц

AMI SLAGAM FDT AKO IMA NUJDA,4EREN MOLIV I GLANC.

почти не използвам грим.в някой по-специален случай слагам молив, фон дьо тен .аа позлвам гланц ама то тва си не е грим използвам и крем преди да си легна и след като се изкъпя.тва е..
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

амиии първо фон дьо тен или коректор за пъпки [от Avon],след това черен молив,спирала и гланц или червило

на луната ;дД
    Тя за тебе е приятелка-
    ти за нея всичко
    когато сърцето ти се чувства пак самичко
    когато сълзите не спират и радоста избяга
    тогава до теб един човек остава

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Фон дьо тен (+ коректор, ако е нужно) , пудра, сенки (не винаги) , очна линия, спирала, руж , гланц или червило.

Вие сериозно ли се мацотите толкова много? Кожата ми ако понесе и наполовината на фон дьо тена, който много от вас използват, сигурно ще изсъхне хич не се пазите ще ви увисне всичко след има няма 10 години
    и през деня толкова много грим, това си е чисто самоубийство, изумена съм
    аз обичам да си измия хубаво лицето с вода, после хидратиращ крем, спирала и черен молив и накрая балсам за устни толкова е удобно
    Why not try adding a bit of... Bongo?

Ами първо, за да може фон-дьо-тена да се разнесе по-лесно намазвам лицето със леко мазен крем и нанасям фдт. После слагам черен молив от вътрешната страна отгоре и отдолу.. Очна линия на горния клепач, малко по-дългичко в края... Ако слагам сенки, то ще са някакъв опушен цвят.. Отвън по-тъмно, отвътре по-светло. Слагам после спирала. И гланц или червило. Но този грим е тежък... Само вечер ходя така.. За през деня просто си намазвам лицето с крем, слагам черен молив отгоре и отдолу на окото на вътрешната част и спиралка. Накрая завършвам с балсам за устни.

Надявам се ме разбрахте, така като обяснявам доста куцо.
    Nike...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    първо слагам грим на горния клепач-очна линия или сенки. сенките са най-често сиви, лилави или едно такова розово, което не бие на розово, като цвета на кожата е, но малко се отличава и седи хубаво.
    опушен грим много обичам също.
    след това слагам молив на долния клепач и най-накрая спирала. някъв бласам/гланц за устни, случва се и да сложа червено червило също (понякога).
    фдт не ползвам, а пудра слагам рядко.
    интересното е, че целия процес може да ми отнеме както и 15-20 минути, така и 5-7 минути, и накрая резултатът е същия.

Аз не се гримирам изобщо.Само черен молив,но напоследък и това рядко слагам. М/у другото никога не съм си слагала пудра или ФДТ.
    Миналата година си слагах и сенки и спирала ,ама спрях.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    до авторката, искам да се видим от близо да си поиграем.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фондютен,руж (понякога) , сенки,спирала (най-важното) , черен молив и гланц

Голям фен Аватара на daru6a1
    Започвам със черния молив , който нанасям само на долния клепач.Пристъпвам към " Приспособлението за подвиване на мигли " . След това " поставям" спиралата . Гланца за устни и това е Рядко слагам фон-дьо-тен ; пудра ; руж ; сенки и т.н (Това само за по-специални случеи )

ами пудра или фон дъо тен (ако имам нужда) ... черен молив , спирала сенки и гланц ...

Слагам най-вече спирала, черен молив и гланц.За по-специални случай слагам сенки или очна линия,а ФДТ слагам когато искам да прикрия нещо.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    .,.,.Sofiq.,.,.
    1-во черен молив в края на клепача отгоре ии отдолу цяла линия после спирала една черта коректор по бузките размазвам ии съм аз
    ..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
    Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Вие крема към грима ли си го броите, ебати о.О
    През зимата си слагам фон дьо тен. иначе - не.
    останалото е очна линия, сенки, спирала. Балсам за устни и евентуално гланц.

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    спирала,черен молив,сенки ....(зависи от облеклото)
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

само спирала си слагам..няма сенки, ФДТ и други глупости..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Първо слагам малко течен фондютен. След това малко сенчици с златист цвят, спиралка и гланц. Това е общо взето не е голяма философия! :P

черен молив,спирала , сиви сенки по някой път и черни, пудра,гланц

Мега фен
    крем
    фон дьо тен
    молив за очи
    спирала
    руж
    гланц
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Аз много много не се гримирвам,щото е голяма играчка (и да се гримираш КАТО ХОРАТА и да го махнеш тоя грим после ) , щото не отивам на модно ревю и щото не съм някоя 30-40 годишна лелка (грима се използва ГЛАВНО за да прикрие недостатъците на кожата,като бръчките например).
    Ползвам само спирала.Сенки,молив,фондют н,руж,червило (с всичките светове на дъгата) ползвам само при по-специални случаи ( не включвам даскалото ) и то рядко.
    Бях пияна, когато си написах ника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си