- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми
Здравейте,имам сериозен приятел от 2 години..В началото по-скоро едната година всичко беше супер,разбирахме се абе страхотно..НО от тогава той много се промени,не ми обръща внимание както преди,все излиза с приятелите му,само в секса получавам някаква любов и нежност..Нямя друга в това съм сигурна,обичам го прекалено много но държанието муу...Приятелите ми казват да скъсам с него,но не мога нямям смелостМоля ви кажете вашето мнение..Какво да правя?..
Кажи му това,което каза тук .. демек,че не получаваш достатъчно внимание от негова страна,че виждаш промяна в държанието .. Абе хора не мога да разбера защо вместо направо да действате идвате пишете по някакви форуми... тъъъпо.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Покажи му, че както те има може и да те загуби ...
Дано се осъзнае малко ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Направи си пластична операция и шти обръща внимание.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Първо не слушай приятелите си... решавай сама и не взимай съвети от тях. Приятели няма. Второ поговори с него по този въпрос. Може да си внушаваш. Не казвам, че е така, но щом според теб нещо не е наред, сподели с него. Ако положението остане същото и тази връзка не е пълноценна за теб, тогава го остави.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Това, че не се държи с теб така, както в началото не означава, че не те обича.Смисъл.. не може винаги да е както в началото.И нали знаеш:"Това, че някой не те обича както ти искаш, не означава, че не те обича с цялото си сърце"Щом нямаш реални причини, да го зарежеш, не мисла, че би било правилно.Поговорете си и тогава решавай.Не прибързвай.
Big or small, lies are lies!
Ти оплакваш ли се или се хвалиш?
Какво по-хубаво от това да не те занимава с излишни глупости, освен със секс?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
постоянно говоря с него точно за това където съм го написала,но той мисли че си е същия..Знам че ме обича но не разбирам държанието му
Е споко де..като нямаш реални причини, за к'во ще го късаш?Имам предвид, може да е нещо моментно, може и ти понякога да се държиш кофти, но да не се усещаш, че на него му е неприятно.. нз..изчакай...
Big or small, lies are lies!
Ето ти едно клише, щото знам, че в тоя форум клишетата са на особена мода:Първоначално написано от katencety1
"Хората и светът не се променят. Ние променяме начина, по който ги виждаме"
Think about it...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
You need rehab, mouth wash, and a job application.. It's called reality, son.Първоначално написано от katencety1
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
ахаПървоначално написано от Assshley
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ами... ако си щастлива така - просто приеми начина, по който си показва чувствата, а ако не - му кажи, че не си щастлива, което ясно ще му покаже, че имаш някво намерение да се разделяш с него и ако не се промени...![]()
...ама за мен това са глупости... ти си знаеш!![]()
Попитай го дали само чрез секса показва колко те обича![]()
Ае говори с него така нас да питаш няа стане...Поговорете си и го питай що се държи като гъз...
tAke a dIrty pIcture![]()
mackataaaaaa vij sq prosto lekinko si mu omruznala ni6to li4no..vinagi se stiga do tozi moment.kvo da ti kaja muje...az su6to sum se durjala kato tvoq fr.nemojah da si obqsnq daje za6to imam tova povedenie.prosto se slu4va....puk i kvo tolkoz vs se prejivqva edin muj............ako ne si 6tastliva s nego zaebi go![]()