Е здравейте! Не знам дали е нужно да споменавам, че съм аски объркана, но вие сигурно ще разберете. Проблемът ми е следният - от няколко време имам приятел, просто приятел, с който споделям всичко и се разбирам доста добре. Да, обаче напоследък започнах все по-често да го сънувам и сама се хващам как мисля за него почти непрекъснато, което е супер изнервящо. Той ми дава едно особено спокойствие освен когато започвам да говоря за някое друго момче. Той винаги се старае да изтъкне грешките и недостатъците на другия, което е доста гадно, защото аз не мога да си харесам никой. Чувствам, че ме ревнува от останалите ми приятели, но може би просто си е такъв. Сега сме ваканция и аз не му отговарям в скайпа, а тъй като живеем в не много малък град и не се срещаме. Аз гледам да излизам по различно време, когато зная, че той не излиза, за да не го срещам. Страх ме е да не се влюбя в него, защото ще си отиде приятелството ни, а любовта ми най-вероятно ще е несподелена. Какво мислите вие и как бихме ме посъветвали

т.7
krem4et0