- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съветваите ме плс
на 13 години съм до сега съм нямал приятелка но искамм да поканя момиче да излеземм ама нз къде да я заведа и какво да правим ии какво да си говоримм съветваите ме плс![]()
![]()
Лесно е. "Каниш" я на някоя детска площадка пред/около/зад блока и използвате предназначението на детските площадки.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
кажете мии сериозноо тва че съм на 13 не зна4и 4е трябжа дааа ходя на детски площадки не се ебаваите плс съветии
А някои си мислят,че дори не говоря сериозно...
4XCOKИ
Ми нали искаш да ти се отговаря сериозно.Ей там зад блока има люлки,пързалки,заведи я да си поиграете малко.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Първоначално написано от AraBella
Незнам защо реагирате така (тези над мене), това че е на 13 не означава, че не може да иска момиче и да обича ... както и да е няма да ви обяснявам, вие сте се родили "научени". Има такива където на 13 са се развили повече от тези които са на 20, но понеже той е на толкова и вие сега се мислите за големи в сравнение с него.
По темата:
Не се чуди къде да я водиш, има кина, кафета и т.н. каниш я на твой разноски примерно и си готов, рядко момиче може да ти откаже на тези неща, ако е си няма гадже.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Ако си на 13 има време за гаджета и нещата сами ще си дойдат не бързай преди вятара, и не се сърди на останалите щот т'ва за люлките си е яко
![]()
НО ако си на 16 направи нещо по въпроса ,излизай сред хора ,ходи по дискотеки ,на кафета с приятели или просто си харесай някоя мацка от кафенето и й плати сметката ,тя ще го сметне за много яко и може да излезете на среща или просто разходка в парка![]()
Не си мисли ,че само теб те е срам![]()
Омг,като гледам как пишеш....Първоначално написано от impulsess
Както и да е.Заведи я на кино,на разходка в парка....Просто напрегни ума си и сам ще го измислиш
Няма срамно нещо в тва. Оокви люлкии ееее закво се ебавате таии 6тото съм на 13 ли е добре излъгах не съм на 13 така казах за6тото ме е срам да кажа че съм на 16 и съм нямал приятелка сп е кофти
Аз на 16 за пръв път имах и имам все още гадже (тъпа дума) Оо
Спокойно и за теб ще има. Оо
4XCOKИ
emii tai amaa az ne s1m siguren v sebe siii i samo4uvstvieto mi ee naa 0 ii prosto nz mislq si 4e 6te izlezem 6te se razhodimm i 6e se preberem ei tai zatva pitaamm kvo da praq kato izlezem![]()
![]()
Първоначално написано от impulsess
ТИ недей очаква да я минеш на първата среща![]()
Аз бях същата и изглеждах глупаво (така си мислех) Просто си казвай,че не трябва да ти пука. Не знам как да го обясня. Оо Дай си скайпаПървоначално написано от impulsess
4XCOKИ
![]()
![]()
кои казал че искам да я мина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можете просто да си поговорите.Ако имате сходни интереси ще е още по-лесно.И колкото и да се притесняваш,гледай да не го показваш,защото мацката веднага ще разбере и е възможно да си изгради неправилно мнение за теб и може и да не отидете на втора среща.Бъди уверен.