Цитирай Първоначално написано от nofi
Може и да има такава тема, но нещо търсачката не може да ми я намери. Та по същество, тези които са били абитуриенти или тези, които сте имали по-голям брат или сестра моля да ми отговорят. Правихте ли изпращане с роднините? В ресторант ли беше или у дома? Колко човека горе-долу бяхте поканили? Имаше ли ди-джей? Колко горе-долу ви излезе удоволствието? Доволни ли сте и забавно ли беше? Като цяло, разкажете за преживяването
Аз завърших тая година и правих изпращане с роднините. Изпращането беше в ресторант. Хората бяха около 15. Нямаше ди-джей. Удоволствието не знам колко е излязло, не съм питал майка ми, но да речем една отправна сума от 100 до 200 лв. Не бях доволен и не ми беше забавно, щото първо, че не исках изпращане и второ беше голяма шумотевица, пък и е някакво неудобно толкова хора в малък ресторант (щото ние го правихме в един квартален). Иначе за кое преживяване да разкажа, че не разбрах? За изпращането или за бала? Иначе моят съвет е ако шскаш изпращане и ще е в ресторант, да си запазите маси на по-отдалечено и усамотено място, където ще имате възможност да си чуете приказката и никой да не ви пречи.