- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всичко, което трябва да знаете за биометричните данни
Понеже явно малко хора са запознати моля да обърнете внимание на тези линковее:
http://www.obshtestvo.net/content/view/407/8/
http://news.expert.bg/n248433/
http://www.bogomil.info/1133/
Не ми казвайте че ще позволите и това да се случи???
As S1m
KuRwA
![]()
кво е тва,не ми се чете
не се изказвай неподготвен,прасе
comrade_simba
[01:57:22] comrade_simba: dokato ne im vkarat 4ipovete v guzovete niama da im se 4ete
As S1m
KuRwA
![]()
да,да ще чета ако искам..пък и не ме интересува
не се изказвай неподготвен,прасе
ама разбира се, как ще те интересуваПървоначално написано от Di
![]()
Браво на тия които са против. За жалост сме нищожно малцинство. Другите умирайте лапайки дебелият салам на знаете кой. Ще умрете....
As S1m
KuRwA
![]()
След 1-2 години, ще го имашПървоначално написано от DimovB
enjoy![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
дълбоко се съмнясвамПървоначално написано от XceSS
у барата...така е лафа!!!Първоначално написано от Canis_Dirus
иначе тая информация вече ми я имат...дали съм против или за...един вид съм пас!!!
Мда, не е ново,но предполагам тепърва ще става все по-строго.Аз съм на мението, че всичко що като филми и документални такива за близкото бъдеще ще се случи.
Това не значи че трябва да ги улесняваш допълнително и да ти имат на всичко отгоре и отпечатъците и/или други биометрични данни.Първоначално написано от Battlescarred
Както е тръгнало после ще им позволиш да инсталират и подслушвателни устройства във вас, понеже и без това могат ако поискат...
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Нека пробват - моят дом е моята крепост![]()
Не само мисля - сигурен съм.Първоначално написано от Battlescarred
факта че имаш мобилен е предостатъчен да те следят
Да имаш мобилен е личен избор. Шибаните документи са задължителни.Първоначално написано от Jesus
Днес чипове по паспортите, утре под някакъв претекст ще ни задължат да си ги имплантираме още при раждане.
Глабалистите подготвят почвата за Новия световен ред, за който мечтаят още от Втората Световна война
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Е да, ама днес колко са хората, които нямат мобилен телефон?
И на мен не ми се нрави особено това нововъведение, но реално какво може да се направи?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
добре, пръстов отпечатък откъде може да ми иматПървоначално написано от Battlescarred
![]()
нужно ли е това да продължава и да се развива като...?проект?Първоначално написано от Battlescarred
За теб разбрахме че ти е приятно и се гордееш с това че американците "ти го имат". Щях да бъда много доволна ако всички се обясняваха колкото тиПървоначално написано от Battlescarred
Поне си им за пример, но така като гледам малката част, която ти подръжава е взела само най-лошите ти отнъци..![]()
Това е първата стъпка от конспирацията "666" на Новия Световен Ред, която ще свърши с Второто Пришествие![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
В новите паспорт специално за мъжете ще бъдат записани и размерите на пишката. На всяко гише вкиснатата лелка с люспа слънчоглед между зъбите ще го чете това. ТРЕПЕРЕТЕ МАЛКОПИШКОВЦИ!!![]()
Grumpy old madman
тия съвсем ни окастриха...Първоначално написано от Canis_Dirus