.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на PIF
    умиране има, отърване няма...

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Battlescarred,
    Аз бях останал с впечатлението, че си либертарианец. Не защитавахте ли вие естествените права като лична свобода, право на живот и т.н....
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Battlescarred,
    Аз бях останал с впечатлението, че си либертарианец. Не защитавахте ли вие естествените права като лична свобода, право на живот и т.н....
    Според мен от доста време е включил автопилота и гледа да е контра на всичко...

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Жалкото е, че изобщо не си разбрала поста ми.
    Затова ще ти го поднеса на малки, лесносмилаеми хапчици, като за малко дете...

Ти попита дали е нужно и аз ти отговорих, че някъде има хора, които считат това за нужно. Естествено, когато говорим за нужди, не трябва да пречупваме всичко единствено спрямо нашето его и мироглед, затова и споменах, че въпросите, които трябва да задаваш са други и по-уместни.

Ако не успееш пак да схванеш - ще се радвам да го обясня още по-простичко...
    И аз отново ще спомена че си ясен на всички. Няма на какво да ме научиш (примерно). Мислиш по начинът по който държавата иска. Перфекният бот. Честито и поздравления за това което си направил със себе си. Не желая да се заяждам с теб. Просто се удивих как на почти никой не му пука за това. Разбираш ли ме?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си