- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За хининовата вода... ^^
Да,знам колко много теми има,няма да лъжа и че съм търсила,а не съм намерила,защото действително не съм търсила в този форум.
Четох в един друг много работи за нея,но не разбрах всичко... ^^
Колко често трябва да се нанася? Знам,че трябва на мокра коса...моята я мия през ден наай-много два.
Коя марка е най-добра? Оо Видях,че някой са доволни от "Кокона",други от някаква си "ADDA",трети от "Милва",а четвърти пък не са доволни изобщо Оо
По принцип косата ми като стане по-дълга както е сега и почва да пада повече,а това е страашно неприятно и стряскащо за моя милост. Вече не я изправям с преси и такива боклуци,които я увреждат...не слагам лакове,пяна за коса и неща от тоя род...
Преди я изправях и боядисвах,но вече съм си оставила да ми израства моя си цвят ии уж има малко подобрение като не я третирам толкова...но проблема е,че започна да пада коса...майка ми каза,че е от времето/сезона...може и така да е,ама не искам да пада! Оо
Не съм я подстригвала от много време. (ще отида в близките дни)
Обирах й сама връхчетата,които виждах,че са нацъвтели. (да знам,че е грешка ^^)
Таа...да се върнем на хининовата вода...каква да си взема и колко често да я ползвам? Четох,че колкото по-често се използвала толкова по-добър ефект имало... Оо
пуф стига толко,че стана много дълго само заради една коса ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
използвай я след като се изкъпеш...
аз използвам хининова вода на Kasy и съм доволна
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Ахъм...
и още един въпрос...
Четох,че тази на Милва била безцветна и не миришела изобщо...даже за мое учудване имала горчив вкус... Оо Уж е хубава.... и качествената хининова вода трябвало да бъде точно такава... Оо
А други хининови води били розови и миришели...е...последно кое? оО
Едит: И още нещо...ако я ползвам всеки ден (и на суха коса) ще е добре ли..?
4XCOKИ
ползвай я само когато си миеш косата..
^ако попринцип ти е мазна може два часа преди да влезнеш в банята на суха коса да си е сложиш...
а за хининовата вода на Милва съм чувала добри отзиви...
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
abe може да сe ползва всеки ден.. и не е задължитемно на къпана косa
И аз съм доволна от хининовата вода на " Милва "То не , че съм ползвала друга .. Слагам я само когато се изкъпя , на влажна коса : )
аз също ползвам хининова вода на Милва и съм много доволна!
Слагай си я след всяко къпане.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Преди си слагах тази на "милва", всеки ден/през ден (когато се сетя). Ефект определено имаше, ама само за малко и след това - нищо.
Много ми е странно защо се получи така.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Да не би да си спряла да я ползваш,след като си видяла,че има ефект?Първоначално написано от lDoLLl
П.П За другите,които са я използвали...колко г/д ви е порастнала косата за колко време ии станала ли е по гъста и здрава? ^_^
4XCOKИ
Не, ползвах постоянно, явно косата ми... свикна или ползвах прекалено много.
Когато имаше ефект пък забравих да си измеря косатаИ сега с тривитаминола беше така. Не знам за см. на месец, но се усеща, че расте малко по-бързо, от хининовата вода ми беше по-лъскава косата.
You got to work hard
абе и при мен така .. ползвах 1 месец нон стоп хининова вода ..всеки ден .. не пропусках ... и изведнъж порастна ... след като отидох да ми оберат връх4етата ..
после пък спря ... мислех 4е не6ту с мен не е наред.. ама като гледам и при дръги е станало така![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ох, и на мене ми олекна, не съм единствена.
П.П. Все не намирам връзка м/у растежа на косата и връхчетата.. ако ще да ги подпалиш, косата пак би трябвало да расте
![]()
Сега ползвам хининова вода, смесена с някакъв лосион с екстракт от коприва, ама ефект.... никакъв![]()
You got to work hard
Здрасти!Аз ползвам хининива вода от 5 месеца и косата и е много мекичка и наистина расте.Ползвам На Милва и една розава в малко шишенце,която мирише гадно........така ги редувам и мисля,че има видимо подобрение![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Хахах, и аз имам на Милва, но за сега само два пъти съм си слагала (скоро я купих) и все още нямам мнение.
Честно казано си купих на Милва, защото е доста големичка и е само левче, а другата която беше в същата аптека беше наполовината и примесена с нещо друго, а аз исках да видя ефекта от чиста хининова вода. Иначе и втората (на Евтерпа) е лев и 10 някъде, ако някой се интересува.
нанасяй я след всяко къпане .. а както вече казаха може и 2 часа преди това ..
моята е на Милва и съм много доволна![]()
Ползвам стимулантa на Икаров няколко часа преди миене на косата и след това хининовата вода. Доволна съм,но задължително всеки месец ходя на фризьор за връхчетата.![]()
Засега съм слагала само два пъти от хининовата вода от ,,Милва" и съм доволна,но да видим за напред.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
права си пак расте косата ... но като са нацъфтели връх4етата .. тя расте някак си разклонена .. абе нз как да го обясня и по-бавно расте .. затова е хубаво да се махат тея връх4етаПървоначално написано от lDoLLl
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
извинявам се,че се намесвам в темата но искам да питам понеже съм подстригана на каре и сега искам косата където ми е отзад на врата най-къса тя да порасне и сега само там ли да слагам хининова вода или на цялата. . . мерси