Да,знам колко много теми има,няма да лъжа и че съм търсила,а не съм намерила,защото действително не съм търсила в този форум.
Четох в един друг много работи за нея,но не разбрах всичко... ^^

Колко често трябва да се нанася? Знам,че трябва на мокра коса...моята я мия през ден наай-много два.

Коя марка е най-добра? Оо Видях,че някой са доволни от "Кокона",други от някаква си "ADDA",трети от "Милва",а четвърти пък не са доволни изобщо Оо

По принцип косата ми като стане по-дълга както е сега и почва да пада повече,а това е страашно неприятно и стряскащо за моя милост. Вече не я изправям с преси и такива боклуци,които я увреждат...не слагам лакове,пяна за коса и неща от тоя род...
Преди я изправях и боядисвах,но вече съм си оставила да ми израства моя си цвят ии уж има малко подобрение като не я третирам толкова...но проблема е,че започна да пада коса...майка ми каза,че е от времето/сезона...може и така да е,ама не искам да пада! Оо
Не съм я подстригвала от много време. (ще отида в близките дни)
Обирах й сама връхчетата,които виждах,че са нацъвтели. (да знам,че е грешка ^^)

Таа...да се върнем на хининовата вода...каква да си взема и колко често да я ползвам? Четох,че колкото по-често се използвала толкова по-добър ефект имало... Оо

пуф стига толко,че стана много дълго само заради една коса ^^