.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен
    Град
    <3

За хининовата вода... ^^

Да,знам колко много теми има,няма да лъжа и че съм търсила,а не съм намерила,защото действително не съм търсила в този форум.
    Четох в един друг много работи за нея,но не разбрах всичко... ^^

Колко често трябва да се нанася? Знам,че трябва на мокра коса...моята я мия през ден наай-много два.

Коя марка е най-добра? Оо Видях,че някой са доволни от "Кокона",други от някаква си "ADDA",трети от "Милва",а четвърти пък не са доволни изобщо Оо

По принцип косата ми като стане по-дълга както е сега и почва да пада повече,а това е страашно неприятно и стряскащо за моя милост. Вече не я изправям с преси и такива боклуци,които я увреждат...не слагам лакове,пяна за коса и неща от тоя род...
    Преди я изправях и боядисвах,но вече съм си оставила да ми израства моя си цвят ии уж има малко подобрение като не я третирам толкова...но проблема е,че започна да пада коса...майка ми каза,че е от времето/сезона...може и така да е,ама не искам да пада! Оо
    Не съм я подстригвала от много време. (ще отида в близките дни)
    Обирах й сама връхчетата,които виждах,че са нацъвтели. (да знам,че е грешка ^^)

Таа...да се върнем на хининовата вода...каква да си взема и колко често да я ползвам? Четох,че колкото по-често се използвала толкова по-добър ефект имало... Оо

пуф стига толко,че стана много дълго само заради една коса ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

използвай я след като се изкъпеш...
    аз използвам хининова вода на Kasy и съм доволна
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Мега фен
    Град
    <3
    Ахъм...
    и още един въпрос...
    Четох,че тази на Милва била безцветна и не миришела изобщо...даже за мое учудване имала горчив вкус... Оо Уж е хубава.... и качествената хининова вода трябвало да бъде точно такава... Оо
    А други хининови води били розови и миришели...е...последно кое? оО

Едит: И още нещо...ако я ползвам всеки ден (и на суха коса) ще е добре ли..?
    4XCOKИ

ползвай я само когато си миеш косата..
    ^ако попринцип ти е мазна може два часа преди да влезнеш в банята на суха коса да си е сложиш...
    а за хининовата вода на Милва съм чувала добри отзиви...
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Re: За хининовата вода... ^^

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Да,знам колко много теми има,няма да лъжа и че съм търсила,а не съм намерила,защото действително не съм търсила в този форум.
    Четох в един друг много работи за нея,но не разбрах всичко... ^^

Колко често трябва да се нанася? Ти си прецени как ти се отразява най- добре.. аз лично ползвам всеки ден и съм много доволна. Знам,че трябва на мокра коса...моята я мия през ден наай-много два.

Коя марка е най-добра? Оо Видях,че някой са доволни от "Кокона",други от някаква си "ADDA",трети от "Милва",а четвърти пък не са доволни изобщо Оо Аз лично ползвам и съм най- доволна от "Милва".

По принцип косата ми като стане по-дълга както е сега и почва да пада повече,а това е страашно неприятно и стряскащо за моя милост. Вече не я изправям с преси и такива боклуци,които я увреждат...не слагам лакове,пяна за коса и неща от тоя род...
    Преди я изправях и боядисвах,но вече съм си оставила да ми израства моя си цвят ии уж има малко подобрение като не я третирам толкова...но проблема е,че започна да пада коса...майка ми каза,че е от времето/сезона...може и така да е,ама не искам да пада! Наистина най- вероятно е от сезона. Колкото и да не иждаш ефект, това, че си я оставила да почине малко е много хубаво.. не се отказвай.. ако можеш да ходиш така (без да се изправяш, боядисваш.. без пяни и лакове) това е много добре.. Оо
    Не съм я подстригвала от много време. (ще отида в близките дни) Няма смисъл да я подстригваш, ако не е нацъфтяла.. ефект 0-лев.
    Обирах й сама връхчетата,които виждах,че са нацъвтели. (да знам,че е грешка ^^)
    Защо да е грешка?

Таа...да се върнем на хининовата вода...каква да си взема и колко често да я ползвам? Четох,че колкото по-често се използвала толкова по-добър ефект имало... Оо

пуф стига толко,че стана много дълго само заради една коса ^^

abe може да сe ползва всеки ден.. и не е задължитемно на къпана косa

Да, така е.. аз и на суха коса слагам..

Голям фен Аватара на nadincety
    И аз съм доволна от хининовата вода на " Милва " То не , че съм ползвала друга .. Слагам я само когато се изкъпя , на влажна коса : )

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    аз също ползвам хининова вода на Милва и съм много доволна!
    Слагай си я след всяко къпане.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Аз ползвам на Кокона,но както виждам тази на Милва се харесва много и най-вероятно нея ще си купя следващия път.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Преди си слагах тази на "милва", всеки ден/през ден (когато се сетя). Ефект определено имаше, ама само за малко и след това - нищо.
    Много ми е странно защо се получи така.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Преди си слагах тази на "милва", всеки ден/през ден (когато се сетя). Ефект определено имаше, ама само за малко и след това - нищо.
    Много ми е странно защо се получи така.
    Да не би да си спряла да я ползваш,след като си видяла,че има ефект?

П.П За другите,които са я използвали...колко г/д ви е порастнала косата за колко време ии станала ли е по гъста и здрава? ^_^
    4XCOKИ

Не, ползвах постоянно, явно косата ми... свикна или ползвах прекалено много.

Когато имаше ефект пък забравих да си измеря косата И сега с тривитаминола беше така. Не знам за см. на месец, но се усеща, че расте малко по-бързо, от хининовата вода ми беше по-лъскава косата.
    You got to work hard

абе и при мен така .. ползвах 1 месец нон стоп хининова вода ..всеки ден .. не пропусках ... и изведнъж порастна ... след като отидох да ми оберат връх4етата ..
    после пък спря ... мислех 4е не6ту с мен не е наред.. ама като гледам и при дръги е станало така
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Ох, и на мене ми олекна, не съм единствена.

П.П. Все не намирам връзка м/у растежа на косата и връхчетата.. ако ще да ги подпалиш , косата пак би трябвало да расте

Сега ползвам хининова вода, смесена с някакъв лосион с екстракт от коприва, ама ефект.... никакъв
    You got to work hard

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Здрасти!Аз ползвам хининива вода от 5 месеца и косата и е много мекичка и наистина расте.Ползвам На Милва и една розава в малко шишенце,която мирише гадно........така ги редувам и мисля,че има видимо подобрение
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Хахах, и аз имам на Милва, но за сега само два пъти съм си слагала (скоро я купих) и все още нямам мнение.
    Честно казано си купих на Милва, защото е доста големичка и е само левче, а другата която беше в същата аптека беше наполовината и примесена с нещо друго, а аз исках да видя ефекта от чиста хининова вода. Иначе и втората (на Евтерпа) е лев и 10 някъде, ако някой се интересува.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    нанасяй я след всяко къпане .. а както вече казаха може и 2 часа преди това ..
    моята е на Милва и съм много доволна

Ползвам стимулантa на Икаров няколко часа преди миене на косата и след това хининовата вода. Доволна съм,но задължително всеки месец ходя на фризьор за връхчетата.

Засега съм слагала само два пъти от хининовата вода от ,,Милва" и съм доволна,но да видим за напред.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Ох, и на мене ми олекна, не съм единствена.

П.П. Все не намирам връзка м/у растежа на косата и връхчетата.. ако ще да ги подпалиш , косата пак би трябвало да расте

Сега ползвам хининова вода, смесена с някакъв лосион с екстракт от коприва, ама ефект.... никакъв
    права си пак расте косата ... но като са нацъфтели връх4етата .. тя расте някак си разклонена .. абе нз как да го обясня и по-бавно расте .. затова е хубаво да се махат тея връх4ета
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    аз също ползвам хининова вода на Милва и съм много доволна!
    Слагай си я след всяко къпане.
    +1 :P

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Аз съм с някаква на Мишел...доволна съм

Фен
    Град
    botevgrad

ff

извинявам се,че се намесвам в темата но искам да питам понеже съм подстригана на каре и сега искам косата където ми е отзад на врата най-къса тя да порасне и сега само там ли да слагам хининова вода или на цялата. . . мерси

^Ами в корените по целия скалп трябва да слагаш и след това да масажираш малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си