- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Размерът има ли значение?
къс и дебел - ем да не стига, ем да боли!
И както казва една приятелка
Размерът няма значение стига да е голям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама се обиждате жените като мъжете се заговорят за големи цици и стегнати задници![]()
![]()
![]()
И аз забравих да кажа,че мразя кофи,които няма какво да ги запълни.
Все пак аз съм човек,не маймуна(негър),не слон,горд притежател съм на красив,нормален,че даже по-скоро голям,твърд и опитен пенис.На която не й харесва може би проблема е в нея,не толкова някъде между краката,колкото в главата й!И ако въпреки всичко не е достатъчно да обръща стола и да се задоволява с 4-те крака едновременно ако и те са й малки поотделно!![]()
![]()
![]()
размерааааааааааа има значение много ясно![]()
![]()
за какъв ми е някакъв малък мижитурко ... семки ли да чопля докато правим секс :
![]()
![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
не е важно колко е голям, а каде го слагаш![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
ако го намажеш с мед или сироп, може и да стане сладъкПървоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
Иначе, имайки предвид състава на течностите, излизащи от него, нема начин да е сладък, а по-скоро солен.
По темата - да, размерът има значение, но НЕ дължината, а дебелината!И 35 да ти е, пак повече от 17-18 макс не може да вкараш. Но виж ако е тънък като моливче, ако ще и като пумпал да се въртиш и гимнастик да си, пак се усеща липсата на твърда плът в кухината.
I'll take your brain to another dimension
разбира се че е важен размерът,но на емоцията
Да.Първоначално написано от simbioza
Ами аз нямам кои знае колко опит, ама си мисля, че няма толкова значение.![]()
![]()
според мен има значение но не голямо...![]()
Всичко трябва да е съразмерно.
Нито големи цици, нито малки.
Нито голям чеп, нито малък.
Нали разбирате...![]()
whO0p-whO0p
Е кво се правите жените казвате размерът няма значение стига да е голям нали така![]()
Има значение и размера и уменията![]()
Пази сърцето си аз мойто не опазих, превърнах себе си в това което мразех!
Тва е въпрос без отговор според мене.Сега момичетата повече трябва да говорят по нея , щото ако са с някъв натрупан опит би трябвало да могат да направят разлика , но наскоро си говорихме с една приятелка точно по тая тема и тя ми каза , че поне за нея размерът няма значение.Аз малко подозрително я погледнах , но тя си беше напълно сериозна.Вика , че най-якия секс , който е правила през живота си е бил с някъв с малка писалкатака че е логично да приемем , че всичко е строго индивидуално и доооста относително.
Това е най-точният отговор, който може да се даде на въпроса.Първоначално написано от Spoony
За мен размерът има значение, при това и в двете посоки - ако е прекалено малък, не се усеща особено, но ако е прекалено голям, боли, претърква и трудно влиза. Въпреки че до сега не съм срещала някого с член, който мога да определя като "твърде голям" - правила съм секс с доста надарено момче и си беше яко преживяване - усещаш го как влиза надълбоко... ябе яко си е. Но и умението има голямо значение - ако това момче се клатеше отгоре ми като заек, без да влага никакво умение, нямаше да е същото. Ако пък едно момче е с малък член, но по време да предварителната игра ми представи завидни умения по френски, надали ще съм особено разочарована от размера.
Е, има си значение, разбира се. Който е измислил, че няма значение, има малка пишкаСега, не е нужно да споменаваме, че любовта е най-важното, едно друго.. То това едно на ръка. Но ако говорим чисто за секс - и размера, и уменията са от значение. Както и мъжете харесват големи и хубави гърди, и стегнати задни части. Но и ако е плоскичка, поотпусната, ама е богиня в леглото, се регулират нещата.
Та, да, най-вече дебелината, но и дължината трябва да е достатъчна. Ако е прекалено голям може чак да боли ^^ Но ако е малък - върти го, сучи го - файда няма.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
А бе и да се лъжем и да не се лъжем, то е ясно че има.А колкото до опита за тоя който каза че не може да се добие като си спал само с една две жени, мога да поспоря. Според зависи колко голяма фантазия имате , като правиш секс с един и същ парнюр незначи че трява да е еднообразен.
Принципите над всичко/ tashacite sa evrywhere / Peoples always leave / Lineage2 - where the amaizing happends
Честно да си призная, до някаква степен има значение.
Когато имаш уменията и знаеш как всичко е ок,но неможе при положение ,че до няколко седмици си бил например с мъж на който рамерите са му по големии който също знае как и къде ..
И извъднъш да останеш само на как и къде ..
малко ти липсва това усещане..
Разбира се, че има значение.. Не стига само това, но има значение и то голямо ..
Има значение до някаде, но не е на първо място. Важно е : дали е в унисон с теб, дали има сила ( 1 път и хъркане, ако ще да е най-великия чеп се тая ), има ли фантазия, желание и други такива
А, баш.Първоначално написано от NOLF
Дали жена, която е била само с един партньор, но в продължение на години и са изпробвали почти всичко заедно, има по-малко опит от жена, която за 3 месеца е била с 10 човека, но пък с всички - само в мисионерската (примерно)?
Добре де, ясно е защо някои мъже твърдят, че размерът няма значение. Ама защо има жени, които подклаждат подобни лъжи?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
така е, все едно мъжете да кажат, че не харесват жени с красиви, симетрични, големи гърди. лъжа!Първоначално написано от Wrathchild
е па аз не харесвам големи гърди, честно!Първоначално написано от plmn
![]()
по-важно е качеството, а не количеството
както и предпочитам формата, пред големината
А и след 30 гравитацията почва да ги лови доста по-силно големите![]()
Друго си е стегната и добре оформена цица, широка в основата, за да държи "конструкцията" права и стабилна.
I'll take your brain to another dimension
значи има и жени, които не харесват големи пишкиПървоначално написано от wilks