.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Всъщност има разлика.
    Гърдите са харесвани от чисто естетическа гледна точка, което пък е субективно понятие. Например, имам познат, за когото колкото по-големи гърди, толкова по-добре. Докато аз самата още се развивах, пък имах гадже, което се вкисваше всеки път, когато размерът на сутиена ми се увеличаваше - харесваше малки гърди.
    С достойнството на мъжа вече е друго - с него той пряко задоволява жената, а с малък това е трудно достижимо.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    ^ correct
    I'll take your brain to another dimension

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Всъщност има разлика.
    Гърдите са харесвани от чисто естетическа гледна точка, което пък е субективно понятие.
    а голям пенис от каква гледна точка е харесван? различна от естетическата ли? мога да живея и с 10 см пенис, мога и да направя дете пак с толкова. ти можеш да живееш с малки цици, можеш и да кърмиш с малки цици.

Например, имам познат, за когото колкото по-големи гърди, толкова по-добре. Докато аз самата още се развивах, пък имах гадже, което се вкисваше всеки път, когато размерът на сутиена ми се увеличаваше - харесваше малки гърди.
    правилно. той харесва малки цици, друг - не. ти харесваш големи пишки, друга - не.

С достойнството на мъжа вече е друго - с него той пряко задоволява жената, а с малък това е трудно достижимо.
    не знаеш мъжа какво има докато си е с панталоните. жената й личи какви гърди има. ти лично няма да се обидиш, защото имаш големи гърди (пример), друга обаче ще приеме подобен коментар навътре така е и с пениса, внимавай какво говориш/пишеш, защото не всички са 25 санта. всъщност средния размер е между 12-16. ако на теб не ти пука за моята пишка и чувствата ми след коментара ти, защо на мен да ми пука?

и не, не го приемам лично, нямам малка пишка. (всъщност няма как да провериш, нали?)

Къде написах, че харесвам големи, че чак и на 25 санта се хвърли?
    Всъщност средна дължина си е идеално. И да, знам колко е средната големина. Имах предвид, че под нея вече не е добре положението.
    И къде намеси тук и чувства чак?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Къде написах, че харесвам големи, че чак и на 25 санта се хвърли?
    ако не харесваш големи и средната дължина 'си е идеално', какво твърдиш с мненията си тогава?

Всъщност средна дължина си е идеално. И да, знам колко е средната големина. Имах предвид, че под нея вече не е добре положението.
    под средната си е под средната. над средната е голям - тук не говорим за под средната, а за над средната, коя какво харесва, и дали е нужно да е над средната въобще.

И къде намеси тук и чувства чак?
    там, където ще се сдухаш ако имаш малки цици и някой се провикне как не ги харесва и още 5 човека го/я подкрепят. същото важи за мъжа.

В темата се пита размерът има ли значение. Е, аз отговарям, че има, ако е под средната норма. Да е над 16-17 сантиметра според мен си зависи, за мен лично си казвам, че с такъв размер мога да остана напълно доволна. Зададените от теб 25 също биха били неприятни.
    ~

Град
    Пловдив
    16-19 как ще бъдат? Че се чудех къде ще се впиша

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Съмнява ме да ти откажат
    ~

'Ма и вие почнахте да се изхвърляте какво обсъждате 25 КОЙ има 25 примерно?
    Lex Steele има приблизително толкова, а ако видите някакво видео- т'ва е почти паранормално!
    Нормалните граници, както казаха, са 13-15.Който има над 15, явно, се счита, че има голям.17-19 са големи примерно.Ако е 11 сантиметра вече ще си е притеснение.
    Вие тука се нахвърлихте на по 25!Ще ми е интересно някоя съфорумка да пусне видео как побира 25!

Иначе... сигурно има значение.Ама те, жените, и самите те не знаят какво искат
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По темата не мога да съм компетентна по чисто обективни причини. Имам по-скоро уточняващ въпрос. По-колко начина може да се ползва пениса на мъжа при секс? Някои казват, че има значение как го ползва. Е, аз освен разлика в поза (което не зависи само от мъжа), темпо и кой е по-активен, разлика в чисто техническата част на ролята на пениса в акта не виждам. Движението е навън-навътре понякога със смяна на ъгъла, дълбочината, но си е все навън-навътре. Някои мъже по друг начин ли правят секс?

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    някой го правят наляво-надясно щото навън-навътре е скучно

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Неудобната истина е, че всички размери имат значение. И на акъла, и на портфейла, и на онази работа...

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    това за акъла задължително - убедил съм се, че колкото е по тъп един мъж толкова по-яки путки е*е

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Размера има значение и винаги е имал. Хората не си задават правилните въпроси. Не е въпроса в това дали има значение, а до колко размера е важен фактор спрямо другите фактори...
    Ако за някой размера няма значение да си обувки и дрехи с бебешки номер .
    Търсещ половинка .

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Неудобната истина е, че всички размери имат значение. И на акъла, и на портфейла, и на онази работа...
    стъпка по стъка идва новата дръпка...

да точно така, размера на акъла е от най-голямо значение за мен

Цитирай Първоначално написано от KO3
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Самата истина!По-скоро е въпроса с колко,може да бъде задоволенно желанието и тук вече всичко е до човека.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Всички хора търсят различни качества в околните . Заради това е нормално количеството , качеството и размера да имат значение.

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    - не е от голямо значение =))) * [/b]

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Размерът-не, уменията-да.
    +1

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По темата не мога да съм компетентна по чисто обективни причини. Имам по-скоро уточняващ въпрос. По-колко начина може да се ползва пениса на мъжа при секс? Някои казват, че има значение как го ползва. Е, аз освен разлика в поза (което не зависи само от мъжа), темпо и кой е по-активен, разлика в чисто техническата част на ролята на пениса в акта не виждам. Движението е навън-навътре понякога със смяна на ъгъла, дълбочината, но си е все навън-навътре. Някои мъже по друг начин ли правят секс?
    Сама си отговори на въпроса. Смяната на позата, ъгъла на проникване, дълбочината... всичко това е важно. Често дори е решаващо за оргазма при жената. Ако може едно съветче като на приятелка- прочети Кама Сутра. Явно има какво да научиш.
    Иначе и аз мисля, че размерът има значение. А и аз не се обиждам когато мъжете говорят за големи гърди- просто аз ги имам (Цицояда ме е подминал ). Дупето ми... и него си го харесвам. Не се притеснявам и да кажа, че тялото или нещо друго ми е харесало от дадено момиче. Въпрос на самочувствие

Баси тъпите жени,пълни олигофрени...Бог създаде човека и жената редом до него. Ако можете да поберете един кол бихте си го навряли,то да не зависи от човека е,колкото толкова...китайците като имат по 5 санта защо праят добър секс . Пълни тюфлеци никога няма да се оправите Мармати,пълни тумори обаче ако ви покажа 10 хилки на масата малък,голям ще го лижете и ще ви го вра докато не свършат парите

Супер фен Аватара на Riot
    ...козината си мени, но "оная работа" -не. Така че не му мислете много.
    Моля ?!

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Цитирай Първоначално написано от 1017BrickSquad
    Баси тъпите жени,пълни олигофрени...Бог създаде човека и жената редом до него. Ако можете да поберете един кол бихте си го навряли,то да не зависи от човека е,колкото толкова...китайците като имат по 5 санта защо праят добър секс . Пълни тюфлеци никога няма да се оправите Мармати,пълни тумори обаче ако ви покажа 10 хилки на масата малък,голям ще го лижете и ще ви го вра докато не свършат парите
    И аз това си мислех чесно казано,но исках да го кажа по друг начин обаче и така се раазбира напълно !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от 1017BrickSquad
    Баси тъпите жени,пълни олигофрени...Бог създаде човека и жената редом до него. Ако можете да поберете един кол бихте си го навряли,то да не зависи от човека е,колкото толкова...китайците като имат по 5 санта защо праят добър секс . Пълни тюфлеци никога няма да се оправите Мармати,пълни тумори обаче ако ви покажа 10 хилки на масата малък
    ,голям ще го лижете и ще ви го вра докато не свършат парите
    1.С теб не си заслужава човек изобщо да се занимава,ама хайде, компютърна нямах време да пипна цяла седмица, нека да разцъкам малко.
    2.Чул от някъде цитат от Битието и веднага да го постнеш без да знаеш смисъла му. А и щом имаш толкова гняв насъбран срещу жените и го изкарваш по такъв начин във форума, значи не си толкова религиозен, защото щеше да знаеш, че не е хубаво да хулиш ближния така (съптветно нямаше да го правиш). Не си религиозен=> е лицемерно да се измъкваш с цитати от Библията.
    3.Уау,кол не бих си завряла, честно.В смисъл, предпочитам мъжки полов член и да е този на приятеля ми, ако може.
    4.Не знам дали китайците правят добър секс. Ай донк кеър.
    "Всички хора търсят различни качества в околните . Заради това е нормално количеството , качеството и размера да имат значение."
    Това съм написала по темата. Защо,по дяволите, свързвате размера с пениси, пари и т.н. Вашето мислене е изкривено.
    6.Ужас,туфлек съм. Край. Защото някакъв неграмотен пич от форума го е казал.Йееес.
    7. Абе, и милиони да ми обещава някой, няма да ги взема. Не ми трябват толкова много пари. Така и така няма да ги задържа в себе си, нямам нужда от тях. Даже и когато вкъщи се е ядяло хляб и олио съм се чувствала отлично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си