- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Размерът има ли значение?
Всъщност има разлика.
Гърдите са харесвани от чисто естетическа гледна точка, което пък е субективно понятие. Например, имам познат, за когото колкото по-големи гърди, толкова по-добре. Докато аз самата още се развивах, пък имах гадже, което се вкисваше всеки път, когато размерът на сутиена ми се увеличаваше - харесваше малки гърди.
С достойнството на мъжа вече е друго - с него той пряко задоволява жената, а с малък това е трудно достижимо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^ correct
I'll take your brain to another dimension
а голям пенис от каква гледна точка е харесван? различна от естетическата ли? мога да живея и с 10 см пенис, мога и да направя дете пак с толкова. ти можеш да живееш с малки цици, можеш и да кърмиш с малки цици.Първоначално написано от Wrathchild
правилно. той харесва малки цици, друг - не. ти харесваш големи пишки, друга - не.Първоначално написано от Wrathchild
не знаеш мъжа какво има докато си е с панталоните. жената й личи какви гърди има. ти лично няма да се обидиш, защото имаш големи гърди (пример), друга обаче ще приеме подобен коментар навътреПървоначално написано от Wrathchild
така е и с пениса, внимавай какво говориш/пишеш, защото не всички са 25 санта. всъщност средния размер е между 12-16. ако на теб не ти пука за моята пишка и чувствата ми след коментара ти, защо на мен да ми пука?
и не, не го приемам лично, нямам малка пишка. (всъщност няма как да провериш, нали?)
Къде написах, че харесвам големи, че чак и на 25 санта се хвърли?
Всъщност средна дължина си е идеално. И да, знам колко е средната големина. Имах предвид, че под нея вече не е добре положението.
И къде намеси тук и чувства чак?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
ако не харесваш големи и средната дължина 'си е идеално', какво твърдиш с мненията си тогава?Първоначално написано от Wrathchild
под средната си е под средната. над средната е голям - тук не говорим за под средната, а за над средната, коя какво харесва, и дали е нужно да е над средната въобще.Първоначално написано от Wrathchild
там, където ще се сдухаш ако имаш малки цици и някой се провикне как не ги харесва и още 5 човека го/я подкрепят. същото важи за мъжа.Първоначално написано от Wrathchild
В темата се пита размерът има ли значение. Е, аз отговарям, че има, ако е под средната норма. Да е над 16-17 сантиметра според мен си зависи, за мен лично си казвам, че с такъв размер мога да остана напълно доволна. Зададените от теб 25 също биха били неприятни.
~
16-19 как ще бъдат? Че се чудех къде ще се впиша![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Съмнява ме да ти откажат![]()
~
'Ма и вие почнахте да се изхвърлятекакво обсъждате 25
КОЙ има 25 примерно?
Lex Steele има приблизително толкова, а ако видите някакво видео- т'ва е почти паранормално!
Нормалните граници, както казаха, са 13-15.Който има над 15, явно, се счита, че има голям.17-19 са големи примерно.Ако е 11 сантиметра вече ще си е притеснение.
Вие тука се нахвърлихте на по 25!Ще ми е интересно някоя съфорумка да пусне видео как побира 25!
Иначе... сигурно има значение.Ама те, жените, и самите те не знаят какво искат![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
По темата не мога да съм компетентна по чисто обективни причини. Имам по-скоро уточняващ въпрос. По-колко начина може да се ползва пениса на мъжа при секс? Някои казват, че има значение как го ползва. Е, аз освен разлика в поза (което не зависи само от мъжа), темпо и кой е по-активен, разлика в чисто техническата част на ролята на пениса в акта не виждам. Движението е навън-навътре понякога със смяна на ъгъла, дълбочината, но си е все навън-навътре. Някои мъже по друг начин ли правят секс?
някой го правят наляво-надясно щото навън-навътре е скучно![]()
Неудобната истина е, че всички размери имат значение. И на акъла, и на портфейла, и на онази работа...
това за акъла задължително - убедил съм се, че колкото е по тъп един мъж толкова по-яки путки е*е
Размера има значение и винаги е имал. Хората не си задават правилните въпроси. Не е въпроса в това дали има значение, а до колко размера е важен фактор спрямо другите фактори...
Ако за някой размера няма значение да си обувки и дрехи с бебешки номер.
![]()
![]()
Търсещ половинка.
Първоначално написано от filmimilmi
стъпка по стъка идва новата дръпка...
да точно така, размера на акъла е от най-голямо значение за мен
Самата истина!По-скоро е въпроса с колко,може да бъде задоволенно желанието и тук вече всичко е до човека.Първоначално написано от KO3
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Всички хора търсят различни качества в околните . Заради това е нормално количеството , качеството и размера да имат значение.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Сама си отговори на въпроса. Смяната на позата, ъгъла на проникване, дълбочината... всичко това е важно. Често дори е решаващо за оргазма при жената. Ако може едно съветче като на приятелка- прочети Кама Сутра. Явно има какво да научиш.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Иначе и аз мисля, че размерът има значение. А и аз не се обиждам когато мъжете говорят за големи гърди- просто аз ги имам (Цицояда ме е подминал). Дупето ми... и него си го харесвам. Не се притеснявам и да кажа, че тялото или нещо друго ми е харесало от дадено момиче. Въпрос на самочувствие
Баси тъпите жени,пълни олигофрени...Бог създаде човека и жената редом до него. Ако можете да поберете един кол бихте си го навряли,то да не зависи от човека е,колкото толкова...китайците като имат по 5 санта защо праят добър секс. Пълни тюфлеци никога няма да се оправите
Мармати,пълни тумори обаче ако ви покажа 10 хилки на масата малък,голям ще го лижете и ще ви го вра докато не свършат парите
![]()
...козината си мени, но "оная работа" -не. Така че не му мислете много.
Моля ?!
И аз това си мислех чесно казано,но исках да го кажа по друг начин обаче и така се раазбира напълно !Първоначално написано от 1017BrickSquad
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
1.С теб не си заслужава човек изобщо да се занимава,ама хайде, компютърна нямах време да пипна цяла седмица, нека да разцъкам малко.Първоначално написано от 1017BrickSquad
2.Чул от някъде цитат от Битието и веднага да го постнеш без да знаеш смисъла му. А и щом имаш толкова гняв насъбран срещу жените и го изкарваш по такъв начин във форума, значи не си толкова религиозен, защото щеше да знаеш, че не е хубаво да хулиш ближния така (съптветно нямаше да го правиш). Не си религиозен=> е лицемерно да се измъкваш с цитати от Библията.
3.Уау,кол не бих си завряла, честно.В смисъл, предпочитам мъжки полов член и да е този на приятеля ми, ако може.
4.Не знам дали китайците правят добър секс. Ай донк кеър.
"Всички хора търсят различни качества в околните . Заради това е нормално количеството , качеството и размера да имат значение."
Това съм написала по темата. Защо,по дяволите, свързвате размера с пениси, пари и т.н. Вашето мислене е изкривено.
6.Ужас,туфлек съм. Край. Защото някакъв неграмотен пич от форума го е казал.Йееес.
7. Абе, и милиони да ми обещава някой, няма да ги взема. Не ми трябват толкова много пари. Така и така няма да ги задържа в себе си, нямам нужда от тях. Даже и когато вкъщи се е ядяло хляб и олио съм се чувствала отлично.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666