Цитирай Първоначално написано от Spoony
Тва е въпрос без отговор според мене.Сега момичетата повече трябва да говорят по нея , щото ако са с някъв натрупан опит би трябвало да могат да направят разлика , но наскоро си говорихме с една приятелка точно по тая тема и тя ми каза , че поне за нея размерът няма значение.Аз малко подозрително я погледнах , но тя си беше напълно сериозна.Вика , че най-якия секс , който е правила през живота си е бил с някъв с малка писалка така че е логично да приемем , че всичко е строго индивидуално и доооста относително.
Това е най-точният отговор, който може да се даде на въпроса.
За мен размерът има значение, при това и в двете посоки - ако е прекалено малък, не се усеща особено, но ако е прекалено голям, боли, претърква и трудно влиза. Въпреки че до сега не съм срещала някого с член, който мога да определя като "твърде голям" - правила съм секс с доста надарено момче и си беше яко преживяване - усещаш го как влиза надълбоко... ябе яко си е. Но и умението има голямо значение - ако това момче се клатеше отгоре ми като заек, без да влага никакво умение, нямаше да е същото. Ако пък едно момче е с малък член, но по време да предварителната игра ми представи завидни умения по френски, надали ще съм особено разочарована от размера.