.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Obadi se golemiq grajdanin ot stara zagora Dori i da bqh selqnka tova ne me pravi po malko 4ovek ot tebe . A i s1jelqvam horata koito pod drehi za 100 lv razbirat kupi6ta parcali prosto imah vpredvid edni d1nki i bluza

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    защо не отидеш по магазин с преоценени стоки или втора употреба(съвсем сериозно) има магазини,в които дрехите са ти с етикетите и всичко.в пловдив знам един,който е на централно място,другите са много забуани и няма да мога да те приентирам
    Ще споделиш ли кой е този в Пловдив,че почти всяка седмица съм там и разучвам за хубави магазини
    има един голям,Фреа май се казва,който е на мястото на китайски ресторант Азия(след тунела на центъра) нз дали ме разбра ама нз там за какви дрехи става въпрос,чувала съм че има и хубави
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от francheska9
    DimovB аз може и да съм селянче но това не ме прави по тъпа от тебе-ФАКТ
    селяните винаги са по-тъпи

Град
    Скитосвам по улиците
    Как така си търсиш евтини дрехи,пък около 100лв...?На това евтино ли му викаш?
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    ахахахах..и защо трябва задължително да си купиш дрехи от мол?
    за да са безбожно скъпи

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    в Мол Пловдив има намаления почти навсякъде,но както казаха-т'ва е мол,не очаквай евтиния.като изключим теранова и ню йоркър,всички други магазини дори и с намаления има високи цени
    +1

мен пък ме кефи мол..не се фукам с дрехите ми оттам..ама просто всичко има там..всякакви магазини и всичко е на едно а не да обикаляш на 1000 места..

Град
    София
    ^ аха, особено като е кофти времето

Повече от фен
    ^^ YES

кенвело теранова имат хубави дрехи на нормални цени ... разгледай ще си харесаш само да ти кажа в един магазин може да има стоки и от 200 лв . но и такива от 10 лв . за това търси добре има доста намалени неща от старата колекция .

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Преоценени стоки има суперр яки неща ако се разровиш

Аз пък нямам дрехи от Молове, сигурно защото още ни ги строят.
    Ааа излъгах, имам две тениски от Терановата от София, но то все едно.. и без това не се и различават от другите ми дрехи.
    Иначе из бутиците можеш да намериш страхотни неща и са ефтини.
    Понякога точно в тея големите, скъпи магазини дрехите са такава селения, че чак се чудя кой им ги купува..
    Разбира се, всичко е въпрос на гледна точка.

Град
    На слънцето :>
    Я някой софияН да ми каже къде ще намеря по-хубави и на по-нормални цени дрешки в София? Витошка? Някой мол?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Я някой софияН да ми каже къде ще намеря по-хубави и на по-нормални цени дрешки в София? Витошка? Някой мол?
    точно на Витошка не се набивай. в моловете също - освен теранова и оная другата гадна марка, калиопе май, не се сещам за други на ниски цени. По-добре тръгни по Графа, има толкова малки магазинчета там, че все нещо ще намериш. Същото важи и за Пиротска.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не съм нито от Стара Загора , нито от Пловдив.
    Честно казано едва ли е толкова скъпо в Хасково.
    В Стара Загора имаше намаление на летните дрехи , сега не знам.
    Но едва ли е останало нещо хубаво , защото тези намаления са отдавна.
    За Пловдив не знам.
    В моят град са започнали да изкарват есенни дрехи. И са на приемливи цени.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    точно на Витошка не се набивай. в моловете също - освен теранова и оная другата гадна марка, калиопе май, не се сещам за други на ниски цени. По-добре тръгни по Графа, има толкова малки магазинчета там, че все нещо ще намериш. Същото важи и за Пиротска.
    Мерси )

Повече от фен
    Защо си мислите, че в моловете дрехите са с намаление. Знам ли.. може да има, но аз никога не съм намирала дрехи с намаление. Пък и да има пак няма да е нещо, което да ме "топли" (предполагам и теб) . Смисъл примерно един панталон, ако е бил 200 лв и са го намалили на 170
    Ако ходиш в Пловдив .. може да се отбиеш в Кенвело, Фокс, Теранова.. И + това 3-те магазина не са много далече един от друг, даже мисля, че Кенвело и Фокс са един до друг -> няма да се разхождаш много :P

Град
    Пловдив
    1) мислим,защото знаме,че има намаления сега
    2) кенвело и фокс не са един до друг
    3) точно пък във фокс нещата не са на народни цени
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Re: Ах тия молове

Цитирай Първоначално написано от francheska9
    Понеже даскалото почва и трябва да си купя дрехи и имам малък проблем.Та аз сам от Хасково и тука по центъра дрехите са мн скъпи и вс втори е с такива.Неделя вероятно с мама ще ходим в мола на стара загора или пловдив.Някакви предложения къде дрехите са по евтини и има ли голям избор ? Вие от къде си купувате? блд предварително
    Не разбирам защо трябва да ти казваме " препоръчвам ти Terranova " например ... Ще каиш, че няма да влезеш в другите магазини !

Кво толкова има ще отидеш ще разгледаш и ще разбереш . . .

omg
    Peace & Love

Извинявай,но лично аз предпочитам да нося дрехи примерно за 40-50 лева и да съм еднаква с другите отколкото да ида в някой мол и да нося наистина маркови дрехи но за сумати много пари !!!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia

СКЪПИ
    Градът с нааааааай-ефтините дрехи

Това все пак е моя град и знам какво е кое ти е скъпо дънки за 20 лв дето в мола са 120 ли .... Нека се сетя може би обувките за 50 лв или пък потниците по 5
    Иди на димитровградския пазар и си купи бе будала.... после ги облечи иди в КоСМополитончиито до входа скараи се с лошия батко отпреде че не те пуска и иди и се напии с кола в Джаза
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

ХА ХА.. в Хасково дрехите били скъпи..
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

аз в4ра ходих на мола - в Пловдив и в ню йоркъра имаше много яки неща и имаше и намаления и си купих една много готина блуза понякога се намират яки неща :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си