- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ах тия молове
Obadi se golemiq grajdanin ot stara zagora![]()
Dori i da bqh selqnka tova ne me pravi po malko 4ovek ot tebe . A i s1jelqvam horata koito pod drehi za 100 lv razbirat kupi6ta parcali prosto imah vpredvid edni d1nki i bluza
![]()
има един голям,Фреа май се казва,който е на мястото на китайски ресторант Азия(след тунела на центъра) нз дали ме разбраПървоначално написано от MrUndaztood
ама нз там за какви дрехи става въпрос,чувала съм че има и хубави
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
селяните винаги са по-тъпиПървоначално написано от francheska9
Как така си търсиш евтини дрехи,пък около 100лв...?На това евтино ли му викаш?
Rest In Peace....We Will Never Forget You
+1Първоначално написано от tonie__
мен пък ме кефи мол..не се фукам с дрехите ми оттам..ама просто всичко има там..всякакви магазини и всичко е на едно а не да обикаляш на 1000 места..![]()
^ аха, особено като е кофти времето
^^ YES
кенвело теранова имат хубави дрехи на нормални цени ... разгледай ще си харесаш само да ти кажа в един магазин може да има стоки и от 200 лв . но и такива от 10 лв . за това търси добре има доста намалени неща от старата колекция .
Аз пък нямам дрехи от Молове, сигурно защото още ни ги строят.![]()
Ааа излъгах, имам две тениски от Терановата от София, но то все едно.. и без това не се и различават от другите ми дрехи.
Иначе из бутиците можеш да намериш страхотни неща и са ефтини.
Понякога точно в тея големите, скъпи магазини дрехите са такава селения, че чак се чудя кой им ги купува..
Разбира се, всичко е въпрос на гледна точка.![]()
Я някой софияН да ми каже къде ще намеря по-хубави и на по-нормални цени дрешки в София?Витошка? Някой мол?
![]()
точно на Витошка не се набивай. в моловете също - освен теранова и оная другата гадна марка, калиопе май, не се сещам за други на ниски цени. По-добре тръгни по Графа, има толкова малки магазинчета там, че все нещо ще намериш. Същото важи и за Пиротска.Първоначално написано от InnchetO
Не съм нито от Стара Загора , нито от Пловдив.
Честно казано едва ли е толкова скъпо в Хасково.
В Стара Загора имаше намаление на летните дрехи , сега не знам.
Но едва ли е останало нещо хубаво , защото тези намаления са отдавна.
За Пловдив не знам.
В моят град са започнали да изкарват есенни дрехи. И са на приемливи цени.
Защо си мислите, че в моловете дрехите са с намаление. Знам ли.. може да има, но аз никога не съм намирала дрехи с намаление. Пък и да има пак няма да е нещо, което да ме "топли"(предполагам и теб) . Смисъл примерно един панталон, ако е бил 200 лв и са го намалили на 170
![]()
Ако ходиш в Пловдив .. може да се отбиеш в Кенвело, Фокс, Теранова.. И + това 3-те магазина не са много далече един от друг, даже мисля, че Кенвело и Фокс са един до друг -> няма да се разхождаш много :P
1) мислим,защото знаме,че има намаления сега
2) кенвело и фокс не са един до друг
3) точно пък във фокс нещата не са на народни цени![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не разбирам защо трябва да ти казваме " препоръчвам ти Terranova " например ... Ще каиш, че няма да влезеш в другите магазини !Първоначално написано от francheska9
Кво толкова има ще отидеш ще разгледаш и ще разбереш . . .
omg![]()
Peace & Love
Извинявай,но лично аз предпочитам да нося дрехи примерно за 40-50 лева и да съм еднаква с другите отколкото да ида в някой мол и да нося наистина маркови дрехи но за сумати много пари !!!![]()
![]()
СКЪПИ
Градът с нааааааай-ефтините дрехи
Това все пак е моя град и знам какво е кое ти е скъпо дънки за 20 лв дето в мола са 120 ли .... Нека се сетя може би обувките за 50 лв или пък потниците по 5![]()
Иди на димитровградския пазар и си купи бе будала.... после ги облечи иди в КоСМополитончиито до входа скараи се с лошия батко отпреде че не те пуска и иди и се напии с кола в Джаза![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ХА ХА.. в Хасково дрехите били скъпи..![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
аз в4ра ходих на мола - в Пловдив и в ню йоркъра имаше много яки неща и имаше и намаленияи си купих една много готина блуза понякога се намират яки неща :P