.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат

за феновете на джако

30.08.2009 (утре) ..в 15:30 по случай рождения ден на майкал Джексан и в памет на неговата нелепа смърт..ще се състои събиране на негови фенове и отбелязване рождения му ден ... http://www.imoti-varna.info/files/up...sos_Varna1.jpg ..моля всички желаeщи и всички обичащи този човек се отзоват да почетем една легенда.. (моля всеки който би желал да се присъедини към нас да ми пише на лично)
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: за феновете на джако

Цитирай Първоначално написано от ivetoOo
    30.08.2009 (утре) ..в 15:30 по случай рождения ден на майкал Джексан и в памет на неговата нелепа смърт..ще се състои събиране на негови фенове и отбелязване рождения му ден ... http://www.imoti-varna.info/files/up...sos_Varna1.jpg ..моля всички желаeщи и всички обичащи този човек се отзоват да почетем една легенда.. (моля всеки който би желал да се присъедини към нас да ми пише на лично)
    С тия пари дето ги харчихте за оня мъртвия можехте да помогнете на някое болно дете!

Ама аре то на джако му пука за вас нали!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ами да пука му представи си

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от rosinkaaaa
    ами да пука му представи си
    Пукало му,гъз той не знае за тебе ти...
    Май ще си замълча вие сами се закопавате!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Айй сектир ... то туй на центъра на Варна бе
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Айде пак.
    Белия негър непогребан да остане.
    ПУуу
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Евала на тези , които създадоха малката песничка : Джако е разложен труп, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ Завинаги разложен труп, ШАААА ля ля ля ля ля! ...Извинявам се за злобния коментар , но неможех да се стърпя
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

оффф аман от глупости и простаци като не го харесвате хващайте си пътя и да ва няма! никой не ва кара точно да коментирате в тези теми коментирайте си там където няма никой ! айде моля ви се мн интересни станахте пожелавам ви да пукнете и после някой да ви обижда и нз си още какво да видим дали ще ви е приятно! няма те грам възпитание малко уважение ай сдържайте са малко !!!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Както беше казало едно момче от кофата: "Джако е като Лили Иванова, никой не го слуша, но всички му се възхищават."
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от rosinkaaaa
    оффф аман от глупости и простаци като не го харесвате хващайте си пътя и да ва няма! никой не ва кара точно да коментирате в тези теми коментирайте си там където няма никой ! айде моля ви се мн интересни станахте пожелавам ви да пукнете и после някой да ви обижда и нз си още какво да видим дали ще ви е приятно! няма те грам възпитание малко уважение ай сдържайте са малко !!!!
    шшшш тихичко са ...

първо тоя сайт не е за "смъртни случаи" или поне не все още ...

второ не му е тука мястото ...

трето виж са нас никой не ни кара ама ние за това сме се регнали ... за да коментираме!!! и евентуално да си помагаме ...

четвърто да интересни сме мерси, че го забеляза ...

и пето мерси за "хубавото" пожеланието ... а после ние сме били "простаци" ...

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми аз ако умра и след това някой ме убижда, няма как да разбера дали ще ми е приятно или не.Ама айде...апф
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Йеее, майкАл ДжексАн!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    BurgasS
    Офф.. стига с тоя джаКО вече и да се събирате и да не се събирате няма да го върнете от гроба

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: за феновете на джако

Цитирай Първоначално написано от ivetoOo
    А ти щом толкова го обичаш и почиташ,защо си изписала първото му име с малка буква?А и защо не си наясно с правописа на имената му?!МайкЪЪЪЪЪл ДжексЪЪЪЪЪн
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Айде пак.
    Белия негър непогребан да остане.
    ПУуу

абе авторката сигурно е на 10 кво се занимавате пък вие и горкото дете, нещо не му се отдава мисленето
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

А ти щом толкова го обичаш и почиташ,защо си изписала първото му име с малка буква?А и защо не си наясно с правописа на имената му?!МайкЪЪЪЪЪл ДжексЪЪЪЪЪн Mad Confused

първо това не съм го писала аз,а едно друго момиче .. така че!! и каквото искаш говори слабо ме вълнува. просто сте хора които нямат малко уважения към човека,но както и да е .. говорете си там !

Курец за вас. И по два може, даже.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Както беше казало едно момче от кофата: "Джако е като Лили Иванова, никой не го слуша, но всички му се възхищават."
    Аз повече го слушам от колкото да му се възхищавам

Eпа, да е жив и здрав Джако...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си