.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    казваш му на приятеля ти директно,че не ти харесва как оная постоянно търчи след него и че нямаш против да се виждат,но тя прекалява с това умилкване и цялото споделяне...
    ПП и все пак ако си имате доверие и му вярваш няма от какво да се притесняваш Може наистина да я има само като приятелка
    +1

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    До някаква степен и аз съм така с бившия ми,само където се виждаме супер рядко,нищо че сме от един квартал.Всяка вечер си пишем с него,той ми споделя сега за момичето в оето в влюбен,дава ми съвети,изслушваме се.Въпреки че се излизаме рядко с него.Ако аз съм на мястото на сегашната ще се подразня,постоянно ще си мисля,че нещо може да стане,но предполагам,че в началото няма да му имам доверие,но с времето ще ми е по-спокойно

Повече от фен
    .....нищо не правя..това че да речем аз не съм останала приятелка с някое от бившите си гаджета не е причина да ме хваща параноятаа...

Разкарай я и аз имах подобен проблем в сегашната ми връзка.Мерките,които взех бяха:намерих телефона на нахалницата,писах и смс уж от име на приятеля ми с уговорка за среща,отидох на срещата и от отгава няма и помен от бившата.

П.П Приятелят ми беше в час с всичко,което направих,даже той предлож това с уреждането на срещата

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Няма какво да напрвя, просто ще ми е неприятно.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

оооо.... колкото съм ревнива ще покажа и на двамата, че това поведение е недопустимо. Ще му дам да разбере,че ваобще не ми е приятно да се виждат,камо ли нещо друго,а на неяя... до нея въобще няма да стигам. Той сам ще спре да се вижда с нея..

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    оооо.... колкото съм ревнива ще покажа и на двамата, че това поведение е недопустимо. Ще му дам да разбере,че ваобще не ми е приятно да се виждат,камо ли нещо друго,а на неяя... до нея въобще няма да стигам. Той сам ще спре да се вижда с нея..
    Правилно!

ох ами при мене май знаеш как е ситуацията ... ама незнам на мене не ми е приятно, но не съм ткъф човек че да си излее гнева и търпя .. ттва ми е грешката .. а ти по-добре му кажи кво мислиш .. ако те притеснява нещо по-добре му кажи, за да не ти тежи ей тка на душицата
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Всички с това доверие.. тя му го има ОК, но т'ва поведение на бившата е адски досадно. Мен лично много би ме дразнило (независимо от това, че знам, че няма да ми изневери или нещо такова) и щях направо да му кажа в очите да намали контактите с нея.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

в подобна ситуация съм : ) и мн ме дранзи това че тя все още го харесва/обича ии му казах че неискам да си пише нито вижда с нея .. но той така не ме послуша дори отишал при нея и се гушкали и на него "му биило мн яко" (защото той змаинаваше да учи в др град и за последно да се видели) направо като се сетя и незнам полудявам а не съм такава по принцип ..

та той така и не ме послуша : )
    * brunettes
    do it better ;] ..

Нищо. Защо да правя нещо? И той си има приятели и приятелки,нали сега е с мен.В една връзка доверието е важно,ако не му вярвам,защо въобще съм с него?
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Where streets have no name
    Ще й направя вуду кукличка и ще я бода с иглички и ще я давя в буркан с кисели краставички, ама външно пред него и нея ще се държа съвсем нормално.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Rapture
    Амиии лично аз това няма да го позволя ,за мен приятелство между момче и момиче не може да има
    Ейй и защо да не може да има според теб Тва че на теб не може и не ти се е случвало, незначи че не може.Ако нито единя, нито другия не изпитват нищо един към друг защо да не може да има. Аз лично имам такъв приятел, който смея да твърдя, че ми е много по - близкък от което и да е момиче
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си