.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен Аватара на maybelline

Сериозна връзка и... бившата на момчето

Преценете следната ситуация: Двама влюбени на възраст 18-23, имат сериозна връзка от 2-3 години. Момчето е много харесвано и има една бивша (малко по-голяма), която постоянно иска да се вижда с него, само му звъни за каквото й хрумне, разказва подробности от живота си, оплаква се, хвали се, плаче му на рамото, пише му мили sms-и, а момчето няма нищо против, приема бившата за "след връзката останахме приятели"...Ако сте на мястото на сегашната му приятелка, какво бихте направили и заслужава ли си да се прави нещо изобщо?

П.С. Питам по принцип какво правят другите в такива ситуации, на мен ми се е случвало и искам да чуя дали някой няма ефикасно решение за евентуално бъдещо повторение на проблема

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    казваш му на приятеля ти директно,че не ти харесва как оная постоянно търчи след него и че нямаш против да се виждат,но тя прекалява с това умилкване и цялото споделяне...
    ПП и все пак ако си имате доверие и му вярваш няма от какво да се притесняваш Може наистина да я има само като приятелка

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    казваш му на приятеля ти директно,че не ти харесва как оная постоянно търчи след него и че нямаш против да се виждат,но тя прекалява с това умилкване и цялото споделяне...
    ПП и все пак ако си имате доверие и му вярваш няма от какво да се притесняваш Може наистина да я има само като приятелка
    Подкрепям
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Амиии лично аз това няма да го позволя ,за мен приятелство между момче и момиче не може да има
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Може наистина да я има само като приятелка
    Да, той така си я има. Въпросът е, че тя прекалява. Иначе доверието е на 6, няма проблеми там

Мега фен Аватара на vagarious
    ^Ами щом е така... просто си имай едно на ум. (:
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Непреживяна раздяла от страна на мацката. Ако имаш доверие на твоя проблеми няма

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Непреживяна раздяла от страна на мацката. Ако имаш доверие на твоя проблеми няма
    Именно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Wonderland
    бих му казала да ограничава контактите си с нея.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на Hilary_
    Бих поговорила с него по тази тема и бих му обяснила, че не ми е приятно тя да го "ползва за всичко" .. Пък от там той си преценява дали ще уважи мнението ми и ще направи нещо по въпроса или не ... а ако е не то тогава има причина да се "тревожа" ...

Решавам проблема АЗ. Скубя й косата!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    При такава ситуация първо ще се замисля защо той позволява на бивша да му навлиза в живота, споделяйки личните си проблеми. Следователно ще говоря с него и ще му обясня, че не го намирам за нормални при положение, че преди еди си колко време са имали по-близки отношения. Ако той държи на мен, ще ме разбере. Но ако не получа желания отговор смятам, че нещата ще приключат твърде бързо.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Бих поговорила с него по тази тема и бих му обяснила, че не ми е приятно тя да го "ползва за всичко" .. Пък от там той си преценява дали ще уважи мнението ми и ще направи нещо по въпроса или не ... а ако е не то тогава има причина да се "тревожа" ...
    Съгласна съм. А в краен случай, опитай да говориш със самата бивша и я питай за какво толкова упорито го търси.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ++

Вероятността да са само приятели е голяма, но вероятността тя още да изпитва нещо към него не се е изгубила. Ако съм на мястото на гаджето на момчето аз не бих имала какво толкова да предприемам докато не съм сигурна как стоят нещата. Ако онова момиче наистина го харесва, тогава бих си отстоявала позицията и да поговоря с моето момче, за да се уверя, че той не изпитва нищо.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не виждам какъв би бил проблема освен ревността, очевидно бившата го има само за приятел
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Така, може да съм момче, ама нека да се пробвам да вляза в кожата на момиче. Та такаа, аз бих разпитал момчето за повече около бившата - защо са скъсали, дали преди се е държала така. Ако отговорът е не, ще поговоря с нея, в краен случай идва в сила коментарът на ImmortalForever. Ако обаче и преди се е държала така, значи просто е такава по характер и проблем няма.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    имала съм такъв проблем,ама тя не само му се оплакваше ,ами откровено му се сваляше, изяде няколко шамара (не се ебавам)

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Зависи дали бившата е секси яка мацка

Няма нищо лошо да си добър приятел с бивша,но е много вероятно тя все още да изпитва силни чувства към него.Ако имаш доверие на приятеля си няма смисъл да се притесняваш,но може да подметнеш ей така измежду другото ,че ти е неприятно.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    изяде няколко шамара (не се ебавам)
    Ето, хора с такива характери най-много ми харесват
    Аз не мисля, че бих шамаросала бившата, освен ако ситуацията е просто неизбежна (зависи, всичко може да се случи). Но определено ако се целунат, ще й разкажа каква е патка , а той ще има да обяснява и да се извинява дълго...Както и да приключат всякакви отношения заедно. Прекрасна идея...

Град
    София
    досадницата не е виновна в случая. в крайна сметка от него зависи до къде ще и позволи да стигне. аз много бих се изнервила, незнам.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Rapture
    приятелство между момче и момиче не може да има
    Как "мразя" такива глупави изказвания.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    бих му казала да ограничава контактите си с нея.
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Това аз не бих го допуснала! 2 години да съм с един човек и бившата му още да го търсиии... Дори на него да му имам доверие нея не бих я търпяла!Каква пък ще да е тази нахалница която след 2 години още ще е толкова упорита?! Бих поговорила с него лека-полекааа така тактично да я раскара ще исчакам ако резултат няма аз бих се захванала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си