- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли бисексуални мацки или лесбийки? :)
ами.. няма лошо бе.. какво ..аз си ги приемам супер нормално.. аз не съм (за сега
)
това не е на4ин на мислене и не е въпрос на вкус.не е като да отидеш в магазина и да решиш дали да си купиш блуза или дънки.за всеки си е строго индивидуално.сега може да си против това,но няма как да знаеш дали някъде там не съществува някой от същия пол,който може да те привле4е .тогава друга песен ще пееш..Първоначално написано от vagarious
I can't stop myself from loving you <3
Аз съм на мнение, че можеш да се определиш като бисексуална или лесбийка, ако си имал интимни взаимотношения и с двата пола. А аз твърде интимна не съм била нито с момчета, нито с момичета. Но честно казано много ми се иска да пробвам с момиче - имам усещането, че трябва да го направя...
Обаче не мисля, че ще зная със сигурност каква съм дори когато опитам![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Аз познавам![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А тъй,майна.
Бисексуални сме и кво![]()
Не бе ебавам се,не съм...май...била съм по-интимна с момичета,това нищо не значи![]()
Брях,брях
Даааааааааа бе!![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Какво толкова се нахвърляте на Бисексуалните? Толкова ли не можете да приемете, че са различни от вас? Пак казвам, не мислете толкова ограничено.
Иначе аз не съм Бисексуална. Искрено казвам, че искам да опитам връзка с момиче и искам да спя с момиче, за да разбера какво е и дали ще ми хареса. Нямам нищо против Би и Хомо сексуалните. Познавам много такива момичета и като характер дори повече ми харесват от доста хетеросексуални момичета.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз съм бисексуална и го открих на около 10 г. Тогава ми беше първия път, когато бях по-интимна с момиче. Може би защото е било твърде рано, още от тогава съм свикнала с тази представа за себе си и съм се чувствала напълно нормално. Сексуален контакт с момиче имах на 14 г, с момче също тогава.
Това е вече грубо, няма смисъл от такива изказвания. Нито баща ти нито майка ти могат да определят сексуалната ти ориентация. Ако имаш влечението, колкото и да го криеш и подтискаш, един ден то ще излезе на повърхността. Колкото по-рано разбереш сексуалността си - толкова по-добре. Тези които го подтискат и се срамуват да го признаят пред себе си, са нещастни и неразбрани, това ги изолира и ги кара да се чувстват различни и ненормални.Първоначално написано от NeonBlack
Аз харесвам момичета и се възбуждам от тях, и това няма нищо общо с това дали съм зряла или не, просто си е така, днес утре и след години, този факт няма да се промени. Ако го подтисна, ако спра да го практикувам с жени и продължа само с мъже, ще се чувствам непълноценна и неудовлетворена. Интимният контакт с жена ти дава различно чувство и емоция. Мъжът не може да замени жена, както и жената - мъж. Аз имам нужда и от двете, затова не мисля, че трябва да се ограничавам.
Тук не става въпрос за глупава поза, а просто за различен начин за усещане на света.
Вярно е, че има и позьорчета, които парадират с бисексуалността си, но тук не искам да засягам тази тема.
естествено,че има![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
хаха ако става дума,според мен момичетата са много по-чувствени,интересни и истински.Лично мен момче не би могло да ме впечатли по никакъв начин,просто защото те са душевни тъпоъгълници,а едно момиче НАИСТИНА може да ме заинтригува и да ме спечели.![]()
Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!
emii po princip predi godina imash gaje (mom4e) i se razdelihmeNo vinagi sum imala vle4enie i kum 2-ta pola za tova sega iskam da opitam i si momiche ( opitvala sum de po princip, no ne i seks) ako ima nqkoq macka da e ot Sofia (do 19 godishna) da pishe na profila mi ..
![]()
.....mersi mnogo....
![]()
![]()
Naпафкани Кокошki s мигрена ;д;д;дд;д
А дали само т.нар. "позьорчета" парадират със сексуалната си ориентация? Айде, тру-та.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
абе не съм,ама кат гелдам така просто![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми ти си на кафево.Първоначално написано от tennistar
Мацко, ти не си бисексуална, ти си просто любопитна, защото хормоните ти бушуват.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от vagarious
If I played you like a toy?
айде у лево,tough guyПървоначално написано от iLovePussyJuice
Има, има. Що питаш?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
[quote="tennistar"]Евалата ! За първия пост имам предвитПървоначално написано от iLovePussyJuice
:
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз лично познавам едно момиче ,което поне твърди,че харесва и момчета и момичета..Не удобрявам такива хора,но всеки си избира живота..И просто не ми се струва реално да обърна резбата :![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ем аз съм се опипвала с момичета и ми е харесвалои аз съм имала усещането,че съм БИсексуална,но не знам.Макар,че искам да опитам и с някое готино момиче,може би от любопитство.Но харесвам и момчета.Абе шантава работа
![]()
[quote="monityY"]хаха мерси,жалко,че не мога да кажа и "евала/аферим'' за втория пост,просто момченцето не може да ме затапи добреПървоначално написано от tennistar
![]()
иммма![]()
![]()
![]()
![]()