- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли бисексуални мацки или лесбийки? :)
Ако нямаше такива като нас - бисексуални момичета демек - мъжете щяха да полудеят! =]
Ии, да все пак има и по мое мнение - не малко хД
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Нито си лесбийка, нито си хетеро, нито пък би. Първо вземи прави секс и с 2та пола пък тогава се определяй като Би...Имах си спор с една такава "приятелка" която казваше, че е лесбийка, но никога не беше спала с момче...е как може да знаеш, че няма да ти хареса?Първоначално написано от Lucyy
+Първоначално написано от NeonBlack
![]()
абсл съм съгласна
![]()
Олеле боже ...Вече всеки втори е хетеро/би/транс ..Направо ми се повдига...Дано да избухне Йелоустоун или да ни удари някой метеорит,че да се свършват тия извращения ,защото сигурно след 10 години ще са на мода некрофилите ....
Хора осъзнайте се !!!!
--------------------------------------------------------
Спала съм и с мъж, и с жена - не веднъж. Това може би значи, че съм бисексуална. И освен това искам да кажа, че това не е криво разбрана истина за живота, то е усещане, на което или се поддаваш или си кротуваш някъде самичък само, за да не бъдеш отхвърлен, заради това, което желаеш. Избора си е наш.
Земи некоя мацка и ще направиме 3 да видиш батко ти кви пози знае от кама сутра![]()
Ха. Аз пък мисля, че няма значение дали съм девствена, или не. Важното е, че имам привличане и към двата пола, нали? Самоопределям се, като би. Не защото е модерно, а защото така се чувствам ;]Първоначално написано от GregoryHouse
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
same hereПървоначално написано от Dizziness
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Пубертет+бушуващи хормони+любопитство е формулата ви...а резултата е очевиден. Не, че не ми харесва де![]()
и аз съм такаПървоначално написано от Lucyy
![]()
[quote="anika17"]Аз съм бисексуална и го открих на около 10 г. Тогава ми беше първия път, когато бях по-интимна с момиче. Може би защото е било твърде рано, още от тогава съм свикнала с тази представа за себе си и съм се чувствала напълно нормално. Сексуален контакт с момиче имах на 14 г, с момче също тогава.
Била обратнаЯ се озъзнай,всички сме наясно,че още не сме толкова зрели,че да определим какви сме. Тъпо е още от деца да се обиждаме-"абе той е педал","тя е обратна". Освен това не виждам как ще си спала с момиче,нали се сещаш-една жена никога не може да ти даде това което може да ти даде един мъж. Айде няма кво повече да добавя...
Хомосексуализмът се води психично заболяване бре момци и моми. Бисексуалността също. Вие си знаете..![]()
зависи в кой век живееш...Първоначално написано от vesji
Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!
+Първоначално написано от vesji
![]()
--------------------------------------------------------
ми аз ли4но не съм би но бих го направила с моми4е![]()
Първоначално написано от Izzi
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Погледайте малко National Geographic и ше видите,че хомосексуализъм има и при животните.Те психично болни ли са?По темата,аз съм бисексуална
Това не значи, че е биПървоначално написано от Nakadah
Никое момиче не ме привлича, обаче няма да откажа сексуален контакт с някоя, само за да пробвам
Но момиче не може да ме възбуди, като почне да ме задоволява с френска или нещо такова тогава да много ясно, но това е нормално.Така ,че според мен половината от тези, които се направиха "би" просто искат да експериментират.
По тая логика момичетата ,които правят тройки са би, защото има включено още 1но момиче.Странни сте.
Бившата ми приятелка оО
аз не съм Би,нито лезбо,но подкрепям хората,които са такива.Според мен,те са нормални хора и не мисля,че трябва да ги смятаме за грешка на природата.Каквито са създадени,такива трябва да си бъдат.
Както казаха много в тази тема,Би-тата и лезбо-тата не трябва да подтискат всъщността си,а да я показват!Щом са лезбо - да спят с момичета,щом са Би - да са и с двата пола.Хетеросекслалността също е заболяване,но се приема за нармално,нали?Бисекслалнос тта също е заболяване,както и лезбийството (в момента не се сещам за точната дума),но те не се приемат за нормално...Е не е честно спряно Битата и обратните,нали? Аз не съм Би,нито лезбо,просто смятам,чене е редно...
Supernatural
The Vampire diaries
+Първоначално написано от bogzfaggot
![]()
Хахах кво викат аз не съм би , ама бих опитала с друго момиче .. пфф ама аз ако кажа , не съм би ама бих опитал с момче веднага ще ме изкарате гей .. Тъпа нация !!!! Хомосексуалните и би сексуалните вън !!! Хомосексуални=цигани !!!! Ако имате друга наклонност просто не е показвайте публично , даже и във форуми ;]]
Мизерници .
Моляя?? И от кога ТИ и няк'ви хомофоби като теб определят кой какво ще прави и какво и къде ще показва? Ей такива като теб ни правят ''тъпа нация''. Тъпи и ограничени хора.Първоначално написано от Machine123