.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Град
    София
    Ако нямаше такива като нас - бисексуални момичета демек - мъжете щяха да полудеят! =]
    Ии, да все пак има и по мое мнение - не малко хД
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Аз съм бисексуална ;]] Дори до сега съм била по интимна само с момиче. Не мога да се ограничавам в един от двата пола, нищо че съм девствена ;]] И в други теми написах, не винаги един мъж може да даже нежността от която се нуждае жената. Аз съм на принципа "Ако има момче, давай с момче, ако има и двете, давай и с двете :]]"
    Нито си лесбийка, нито си хетеро, нито пък би. Първо вземи прави секс и с 2та пола пък тогава се определяй като Би...Имах си спор с една такава "приятелка" която казваше, че е лесбийка, но никога не беше спала с момче...е как може да знаеш, че няма да ти хареса?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
    Бисексуални... Ха! Те не знаят още е** ли им се, пикае ли им се, бисексуални били.

Attention whores.
    + абсл съм съгласна

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Олеле боже ...Вече всеки втори е хетеро/би/транс ..Направо ми се повдига...Дано да избухне Йелоустоун или да ни удари някой метеорит,че да се свършват тия извращения ,защото сигурно след 10 години ще са на мода некрофилите ....

Хора осъзнайте се !!!!

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Спала съм и с мъж, и с жена - не веднъж. Това може би значи, че съм бисексуална. И освен това искам да кажа, че това не е криво разбрана истина за живота, то е усещане, на което или се поддаваш или си кротуваш някъде самичък само, за да не бъдеш отхвърлен, заради това, което желаеш. Избора си е наш.

Голям фен
    Земи некоя мацка и ще направиме 3 да видиш батко ти кви пози знае от кама сутра

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аз съм бисексуална ;]] Дори до сега съм била по интимна само с момиче. Не мога да се ограничавам в един от двата пола, нищо че съм девствена ;]] И в други теми написах, не винаги един мъж може да даже нежността от която се нуждае жената. Аз съм на принципа "Ако има момче, давай с момче, ако има и двете, давай и с двете :]]"
    Нито си лесбийка, нито си хетеро, нито пък би. Първо вземи прави секс и с 2та пола пък тогава се определяй като Би...Имах си спор с една такава "приятелка" която казваше, че е лесбийка, но никога не беше спала с момче...е как може да знаеш, че няма да ти хареса?
    Ха. Аз пък мисля, че няма значение дали съм девствена, или не. Важното е, че имам привличане и към двата пола, нали? Самоопределям се, като би. Не защото е модерно, а защото така се чувствам ;]
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Град
    Пловдив

Re: Има ли бисексуални мацки или лесбийки? :)

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Е? Няма лошо човек да си признае, аз например съм бисексуална , бих го направила с момиче, но просто не съм уцелила подходящата, все имам чувството, че тя ще е недискретна?
    same here
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Пубертет+бушуващи хормони+любопитство е формулата ви...а резултата е очевиден. Не, че не ми харесва де

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Бургас ^^
    Ха. Аз пък мисля, че няма значение дали съм девствена, или не. Важното е, че имам привличане и към двата пола, нали? Самоопределям се, като би. Не защото е модерно, а защото така се чувствам ;]
    и аз съм така

Повече от фен Аватара на whitediamond
    [quote="anika17"]Аз съм бисексуална и го открих на около 10 г. Тогава ми беше първия път, когато бях по-интимна с момиче. Може би защото е било твърде рано, още от тогава съм свикнала с тази представа за себе си и съм се чувствала напълно нормално. Сексуален контакт с момиче имах на 14 г, с момче също тогава.
    Била обратна Я се озъзнай,всички сме наясно,че още не сме толкова зрели,че да определим какви сме. Тъпо е още от деца да се обиждаме-"абе той е педал","тя е обратна". Освен това не виждам как ще си спала с момиче,нали се сещаш-една жена никога не може да ти даде това което може да ти даде един мъж. Айде няма кво повече да добавя...

Guest
    Хомосексуализмът се води психично заболяване бре момци и моми. Бисексуалността също. Вие си знаете..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vesji
    Хомосексуализмът се води психично заболяване бре момци и моми. Бисексуалността също. Вие си знаете..
    зависи в кой век живееш...
    Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от vesji
    +

--------------------------------------------------------

ми аз ли4но не съм би но бих го направила с моми4е

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Izzi

Голям фен

xs

Интересно
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Погледайте малко National Geographic и ше видите,че хомосексуализъм има и при животните.Те психично болни ли са?По темата,аз съм бисексуална

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от Izzi
    Това не значи, че е би Никое момиче не ме привлича, обаче няма да откажа сексуален контакт с някоя, само за да пробвам Но момиче не може да ме възбуди, като почне да ме задоволява с френска или нещо такова тогава да много ясно, но това е нормално.Така ,че според мен половината от тези, които се направиха "би" просто искат да експериментират.
    По тая логика момичетата ,които правят тройки са би, защото има включено още 1но момиче.Странни сте.

Супер фен
    Бившата ми приятелка оО

не съм и не бих го напр

аз не съм Би,нито лезбо,но подкрепям хората,които са такива.Според мен,те са нормални хора и не мисля,че трябва да ги смятаме за грешка на природата.Каквито са създадени,такива трябва да си бъдат.
    Както казаха много в тази тема,Би-тата и лезбо-тата не трябва да подтискат всъщността си,а да я показват!Щом са лезбо - да спят с момичета,щом са Би - да са и с двата пола.Хетеросекслалността също е заболяване,но се приема за нармално,нали?Бисекслалнос тта също е заболяване,както и лезбийството (в момента не се сещам за точната дума),но те не се приемат за нормално...Е не е честно спряно Битата и обратните,нали? Аз не съм Би,нито лезбо,просто смятам,чене е редно...
    Supernatural
    The Vampire diaries

Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Погледайте малко National Geographic и ше видите,че хомосексуализъм има и при животните.Те психично болни ли са?По темата,аз съм бисексуална
    +

Хахах кво викат аз не съм би , ама бих опитала с друго момиче .. пфф ама аз ако кажа , не съм би ама бих опитал с момче веднага ще ме изкарате гей .. Тъпа нация !!!! Хомосексуалните и би сексуалните вън !!! Хомосексуални=цигани !!!! Ако имате друга наклонност просто не е показвайте публично , даже и във форуми ;]]
    Мизерници .

Цитирай Първоначално написано от Machine123
    Хахах кво викат аз не съм би , ама бих опитала с друго момиче .. пфф ама аз ако кажа , не съм би ама бих опитал с момче веднага ще ме изкарате гей .. Тъпа нация !!!! Хомосексуалните и би сексуалните вън !!! Хомосексуални=цигани !!!! Ако имате друга наклонност просто не е показвайте публично , даже и във форуми ;]]
    Моляя?? И от кога ТИ и няк'ви хомофоби като теб определят кой какво ще прави и какво и къде ще показва? Ей такива като теб ни правят ''тъпа нация''. Тъпи и ограничени хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си