.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Олеле боже ...Вече всеки втори е хетеро/би/транс ..Направо ми се повдига...Дано да избухне Йелоустоун или да ни удари някой метеорит,че да се свършват тия извращения ,защото сигурно след 10 години ще са на мода некрофилите ....

Хора осъзнайте се !!!!
    Осъзнай се ти.

По темата - и аз съм Би. И не ми пука, даже го смятам за нещо съвсем нормално. Нямат значение пола, възрастта, расата и т.н. когато има любов. Не го ли разбрахте вече.

Хахаха еми кво като всички кажат искам да го направя с някой от моя пол , и то цялата нация някви хомота и би :Х ходи на запад ако искаш увъжение и рабиране .
    Мизерници .

Цитирай Първоначално написано от Machine123
    Хахаха еми кво като всички кажат искам да го направя с някой от моя пол , и то цялата нация някви хомота и би :Х ходи на запад ако искаш увъжение и рабиране .

Ако някой искаше съвет къде да "ходи" щеше да те попита. И "увЪжение" се пише с "а". Само показваш ниското си ниво на интелигентност.

Супер фен Аватара на m1nik
    sick sick people sick sick..
    )

Хаха щом казваш.. Не ме интересувеа правописа ми аз сам си знам колко съм умен ;]
    Мизерници .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тази тема не подкалжда нищо друго совен безсмислени спорове и май се превръща в хранилка.

Освен това е стара.

Ще я ключасам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си