Цитирай Първоначално написано от jghgh
Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
Играя редовно.Момиче съм.Предпочитам го пред дременето по кафенетата пф .Понякога в една игра може да намериш много повече от колкото в един човек.
Да бе?! Даже от най-малоумния човек може да се научи нещо. По-добре отколкото да забиваш пред компютъра и да си превърташ игрите.

Учете се от живота. Бахти, живейте го. Закакво ви е даден? Да се пълните с измислици ли? Животът е истинският учител. Вие си седите там в измисления свят и бряяя, кеф. Много лесно, много измислено, много затворено ...и много лузърско, дам..

Кат' ти гледам и аватара.. ай бегай Сори че съм груба, ама тоя коментар "игри > хора" плюс това че май си аниме фенка, и ми става ясно за какво става въпрос. Няма лошо си зепкаш филми, анимацийки и т.н., но от коментарът ти си пра'я извод че бая си се вкарала в тях + игрите, което.. дали е добре? Наистина извинявай че така те нападам, но...
Get out from the fictional world, mate.

Учете се от улиците, не от някви измислени сюжети на някви японски момиченца и момченца, или още по-жалкото - от някви игри. Епа.. тъпо е
Айде без хейт ако може?И аз гледам аниме и играя игри,но ходя и по купони и всеки ден излизам с приятели по УЛИЦИТЕ за който говориш.При това във много анимета от тези за по възрастни можеш да научиш нещо за обща култура отколкото във някоя тиийн или друга недорасла драма.Всеки си има право на избор.