- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември
Здравейте!
Знам, че за зайците се написаха доста теми, но аз съм един от тях и здраво съм се сдухала, депресирала и какво ли още не ... ;хх
Та най-много се притеснявам от 15 септември, в смисъл, че няма да знам къде да отида.Приеха ме в 31 СУЧЕМ с испанкси и английски и се чудя като отида първият ден какво да направя, как ще намеря къде е класът ми ... понеже там нямам много познати или поне не знам за такива ...
Моля някой да ми разясни как стават горе-долу нещата... 10х предварително![]()
Ми отиваш и почваш да търсиш групичка от хора, които са видимо на товята възраст и също като теб са притеснени, пребледнели, припотени. Питаш ги дали има някой от твоя клас и ще се намерите.
намираш някой учител и питаш
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Хей и аз съм оттам.
Спокойно.
Ако искаш ще търсим заедно.
От съседния клас съм.
Няма страшно.
Знаеш ли какво е яко да се запознаеш с нови хора,нов клас,нови приятели.
Не се сдухвай напразно.
![]()
ROCK
ON!
На моя първи учебен ден в моята гимназия класните ръководители се иправиха най-отпред и ни извикаха зайците по имена и ни придружиха до стайте. Нищо страшно няма.
аз като бях 8 клас направих така отидох сам огледах се наляво надясно видах две три момчета на мойта възраст отидох при тях заговорих единия той каза че сме в един клас и така...
това за който го мързи ,да бе
питаш
отиваш в средата и викаш с колкото глас имаш "КЪДЕ Е БЪ КЛАС?" ако си Б де![]()
Първоначално написано от Tempest
Tempest ПРЕЗИДЕНТ =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
...
Don't let them say you aint beautiful...
They can all get fUcked, just stay true to you..!
чакай да споделя и аз мъката... понеже живея в провинцията (а не в Република София), бях сигурен, че ще има познати... и намерих... и единствения, който познавах добре, ми каза "олеле, ти в моя клас ли ше си е?! Баси, как ше те търпя?!" Пък ся ако не се похвали нещо на мене, не е той просто![]()
Отиваш при някой даскал,"господине дека ми е стаята,а ?" той ще ти кажеили пък както каза KumchoValcho така направи
![]()
Ами, ти няма ли да ходиш преди 15-ти, за да видиш коя точно паралелка ще си, кой ще ти е класен, в колко часа да си пред училището, етц.?
Няма да се шашкаш. Най-вероятно ще си намериш много повече познати, отколкото си си мислела.
Не се притеснявай относно външния си вид и поведението си - всички са или твърде притеснени, или твърде много не им пука, за да се втренчват в другите и да започнат да оплюват, ако на някой нещо не му е наред(има и изключения, но това са ограничени хора). Не е нужно да се усмихваш фалшиво, достатъчно е да имаш добро настроение и да си отворена за нови запознанства. Бъди уверена, лъчезарна и приветлива.![]()
И аз се чудех какво да направя,но обмислям идната седмица да отида до училището (на другия край на града) и да проверя дали няма някое листче () , на което да пише класния на паралелката ми и дали ще има родителска среща с деца
.Ако не ще се обадя.Ако нямаш телефона на училището потърси в интернет дали има сайт.Късмет!!
Ми на моя първи учебен ден хората от бившия ми клас се паднахме повечето да сме пак в един иии си бяхме нали там пък и в мойто даскало във Своге ги познавах всички ииии по едно време идва няква и вика елате тука сега да ходим към стаята и аз викам "Пфаа тая па къв и е проблема" и по едно време вика аз съм вашата класна ии дрън дрън отиваш просто и викаш на някой даскал ъъъ извинете къде е еди кво си и не знам си кво абе те ще те упътятайде успеех ии да ядете мн моркови
охаа там пък има 1 курва голама След нея се влачат още курви и мозъчноизостанали сеш се ?
phah
Значи официално учебната година в страна започва от 09:00 навсякъдеМиналата година когато аз бях заек, на микрофона водещите каза на зайчетата къде да се строят (понеже бяхме 8 класа)
Няма да се притесняваш, нищо не е страшно, отиди си наперена, все пак заек си само 1 път
![]()
![]()
В нашете даскало на първия егаж имаше окачени списъци с класовете и схеми на етажите.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
веднъж за около 8 месеца, после за още толкова си "презимувал заек", което, доколкото мога да чета, е отново заекПървоначално написано от Unendlich
![]()
И аз бях така...Депресирана,уплашена и т.н.Първоначално написано от unica
По темата : Ще си намериш класната стая и тка нататък - за това вече не мога ти помогна 'щото аз в 5-ти бях със същият си клас ,който беше от 1-ви до 4-ти клас.На 15 -ти разбрах къде е моят клас,като ги видях скупчени.Ако си в ново у-ще - не знам,не съм минала по този път...
На всеки му се случва..аз също се притеснявай как ще намеря класа си..ноо,бъди на вълна: '' No Problem''![]()
Ебати измислената история братле :XПървоначално написано от Chuck93
аз нямах този проблем,когато бях 8 клас,защото познавха класната си и точно аз бях човекът,който трябваше да търси новите съученици и да им покаже къде се събираме![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
В кое училище си учил/а в Своге?Първоначално написано от Chuck93
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Душа, от същия клас съм![]()
15 СЕПТЕМВРИ
ОТКРИВАНЕТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА В 31 СУЧЕМ "ИВАН ВАЗОВ" ЩЕ БЪДЕ ОРГАНИЗИРАНО КАКТО СЛЕДВА :
В 8.00 Ч - ЧАС НА КЛАСА ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ І-ІІ КЛАС И УЧЕНИЦИТЕ ОТ V-VІІІ КЛАС
В 9.00 Ч. ТЪРЖЕСТВО НА ДВОРА ЗА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ
РОДИТЕЛСКА СРЕЩА
На 23.09.2009 г. от 18.30 ч. ще се проведе родителска среща за V и VІІІ клас
А попринцип веднага като влезеш от главния вход се вижда 1 малко черно табло, предполагам, че там ще е написано по кои кабинети сме.
Сега като гледам всички ли сте били наплашени като зайчета??Аз асимилирах че съм в нов клас на 14-ти вечерта като са къпах
.И въобще не ми беше напрегнато ддз.Обаче беше малко забавно-докато намеря класа направих 2 обиколки на площадката там,където носят знамето по принцип
.Не спичай,всичко ще ти мине ок...