- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември
пфф ай стиа с тия зайци уе .. бааах надухте ми главата.. като чели съм заек в действителност.. млъквайте .. кфо толкова ,че ше бъда нова.. аз съм човек,а не заек д'ге.. нервите ме кат почнете с тия зайци.. па вие толкова ли сте тъпи ,че да незнаете кфо да прайте кат отидете??? майкоо майко..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аз цял живот т'ва правя търса си класа тази година пак ще се местяе тъпо е ама от една страна ще ти е по интересно натам през годината
![]()
Аз пък съм от обратният класПървоначално написано от your_secret
така да се каже .. т.е. с английски и испански
. Ама в 8 часа не е ли малко рано ...
На авторката късмет със сигурност ще се ориентираш
, а дори може да се запознаем
, 'щото и аз съм заек в 31-во на 15-ти.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Не се притеснявай толкова ! Ще си намериш класа..или питаш някой учител и така..
Когато бях 8 клас познавах само 2 момчета от класа и те не ми бяха приятели дори..смисъл бяха в съседния клас в старото ми у-ще.![]()
![]()
Когато си нов е най-трудно, но всичко си минава..и трябва да няма тоолкова големи притеснения как ще те приемат, какво ще правиш и т.н.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
най-лесно става така - изпиваш преди това 3 кафета и няма как да не тръгнеш да се запознаваш![]()
ъаа искам да почваме бе издивявам Оо
Искам да видя всички от даскало - приятни или не приятни ^ Искам да пиша за последно в тетрадка ии да простеем на воля ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.