.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как да го разкарам

Да знам сигурно има още 20 такива теми обаче е важно.Значи 1 момче ме харесва.. Аз съм на 14.. той ми е един от най добрите приятели, но някак си стана тъпо. Той беше лудо влюбен в една от приятелките ми която вече не е ама не е по тази причина. И така супер трудните усилия. Тя ги въртеше яко и така станаха гаджета се пак де ама.. И скъсаха в последствие.. И той са я псува Тя него също.. Сега той ми обеснява, че съм най-прекрасната .. че е влюбен и дрън та пляс да обаче аз не му вярвам пък и не го и харесвам бях много ясна и директна като му казах предпочитам да си останем приятели.. Е да ама той не се отказва.. а и се сърди за пълни глупости например, че си говоря с др мой приятел повече от него... АБЕ ПИСНА МИ. Ама не искам да ме мрази

Абе не искаш да те мрази. Режи го като животно - такива навлеци не ти трябват. Като ти се сърди, едно "що не си ебеш майката?" върши чудеса. Такива само от директна писта към нищото разбират.
    Another version of the truth..

Град
    Paradise
    Като не му пускаш и не му даваш обяснения, рано или късно ще се откаже и ще спре да ти досажда. В краен случай просто му заявяваш, че:
    а) Харесваш друго момче.
    б) Не го харесваш по никакъв начин освен приятелския и ако той упорства, ще загуби и това.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Като не му пускаш и не му даваш обяснения, рано или късно ще се откаже и ще спре да ти досажда. В краен случай просто му заявяваш, че:
    а) Харесваш друго момче.
    б) Не го харесваш по никакъв начин освен приятелския и ако той упорства, ще загуби и това.
    ++++

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    запознай го с някое момиче по- така отворено и да видиш как след 2 дена ще се обяснява в любов на нея
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Чак да те обикне така изведнъж не ми се вярва. Отстоявай своето мнение и не му се връзвай. Ако не те разбира и не иска да сте само приятели - тогава ще е по-добре малко да го избягваш за известно време. Когато те "отлюби" - тогава си изяснете нещата, защото съм почти убедена, че това негово обичане няма да продължи дълго.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на maybelline
    На 14 си? Има време, ще разбереш. Сега го прочети на теория, а след 3-4 години и без това ще си го научила.
    1. Много жалко звучи, но за него не си "най-прекрасната". Нищо лично, имам предвид това - момчето псува бившата си (онази твоя приятелка). Ако тръгнете и скъсате, ще псува и теб. Прекрасността ти ще се запази точно до скъсването ви, което няма да е много далеч, щом още отсега ти се сърди, че общуваш с други момчета.
    2. Имаш пълното право да си говориш с когото поискаш. Момчето се дразни? Проблемът си е негов. Няма никакъв смисъл да го успокояваш, да му обясняваш, да спориш, да се оправдаваш, да защитаваш мнението си. Просто му кажи да престане, защото те дразни. Ако престане, ок. Ако не престане - толкова му пука какво мислиш.
    3. Това, че не спираш да говориш с други момчета НЕ означава, че не ти пука за Него. Ако още не е, в скоро време ще те накара да се чувстваш виновна. Не го позволявай.
    4. Влюбен на 14. Да бе! То наистина не зависи от възрастта, но в тази ситуация със сигурност не е влюбен, просто те харесва ИЛИ просто иска да подразни бившата си (с която се познаваш, нали?).
    5. Не си била ясна и директна. Дала си му малка надежда, че може да се получи, докато си му обяснявала как в никакъв случай няма да тръгнеш с него. Ако беше ясна и директна, той нямаше да продължава така, макар че може би щеше да ти се обиди.
    6. Няма да те намрази. Стига да не тръгнете и скъсате, няма да те намрази, а ще продължи да си те харесва.
    7. Нормално е да ти е приятно, че някой тича след теб. Това може да ти е първия път, може и втория да ти е, но със сигурност не си имала достатъчно такива случаи, за да разбереш с какво се нагърбваш. С времето ще видиш какво става когато някой тича след теб и ти му даваш леки надежди (леки все пак, нали "по принцип" никога няма да тръгнеш с него). В началото е забавно - харесвана си, приятно ти е да те глезят, да ти обръщат внимание. Играеш си с чувствата им, но хитро, да не се усетят нито те, нито други хора, пред които искаш да изглеждаш на ниво. После ти става скучно. Играла си си, но някак си тръпката се губи, играта все приключва преди целувка (например). След още малко време започва да ти става досадно. Ти си спряла да се занимаваш, но той изобщо няма намерение да те остави намира. Търси те, занимава те, а на теб вече ти е повече от безразлично. Видяла си докъде стигат тези неща, наиграла си се, а той иска още.
    И така, когато вече ти е омръзнало, ставаш сериозна и му обясняваш много по-ясно и доректно какво си имала в предвид още в началото. Ето тогава може да те намрази. Сега още не си си играла с него, но тогава вече ще си го направила.
    Enjoy!

Бъди директна!

...to be or not to be ..

Повече от фен Аватара на YourPoison
    а) Харесваш друго момче.
    мда и аз съм на тва мнение ...

Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Чак да те обикне така изведнъж не ми се вярва. Отстоявай своето мнение и не му се връзвай. Ако не те разбира и не иска да сте само приятели - тогава ще е по-добре малко да го избягваш за известно време. Когато те "отлюби" - тогава си изяснете нещата, защото съм почти убедена, че това негово обичане няма да продължи дълго.
    Е не е изведнъж. Познавам го от 2-3 години пък и ми казва че имал чувста още от преди.. ГЛУПОСТИ :X

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    На 14 си? Има време, ще разбереш. Сега го прочети на теория, а след 3-4 години и без това ще си го научила.
    1. Много жалко звучи, но за него не си "най-прекрасната". Нищо лично, имам предвид това - момчето псува бившата си (онази твоя приятелка). Ако тръгнете и скъсате, ще псува и теб. Прекрасността ти ще се запази точно до скъсването ви, което няма да е много далеч, щом още отсега ти се сърди, че общуваш с други момчета.
    2. Имаш пълното право да си говориш с когото поискаш. Момчето се дразни? Проблемът си е негов. Няма никакъв смисъл да го успокояваш, да му обясняваш, да спориш, да се оправдаваш, да защитаваш мнението си. Просто му кажи да престане, защото те дразни. Ако престане, ок. Ако не престане - толкова му пука какво мислиш.
    3. Това, че не спираш да говориш с други момчета НЕ означава, че не ти пука за Него. Ако още не е, в скоро време ще те накара да се чувстваш виновна. Не го позволявай.
    4. Влюбен на 14. Да бе! То наистина не зависи от възрастта, но в тази ситуация със сигурност не е влюбен, просто те харесва ИЛИ просто иска да подразни бившата си (с която се познаваш, нали?).
    5. Не си била ясна и директна. Дала си му малка надежда, че може да се получи, докато си му обяснявала как в никакъв случай няма да тръгнеш с него. Ако беше ясна и директна, той нямаше да продължава така, макар че може би щеше да ти се обиди.
    6. Няма да те намрази. Стига да не тръгнете и скъсате, няма да те намрази, а ще продължи да си те харесва.
    7. Нормално е да ти е приятно, че някой тича след теб. Това може да ти е първия път, може и втория да ти е, но със сигурност не си имала достатъчно такива случаи, за да разбереш с какво се нагърбваш. С времето ще видиш какво става когато някой тича след теб и ти му даваш леки надежди (леки все пак, нали "по принцип" никога няма да тръгнеш с него). В началото е забавно - харесвана си, приятно ти е да те глезят, да ти обръщат внимание. Играеш си с чувствата им, но хитро, да не се усетят нито те, нито други хора, пред които искаш да изглеждаш на ниво. После ти става скучно. Играла си си, но някак си тръпката се губи, играта все приключва преди целувка (например). След още малко време започва да ти става досадно. Ти си спряла да се занимаваш, но той изобщо няма намерение да те остави намира. Търси те, занимава те, а на теб вече ти е повече от безразлично. Видяла си докъде стигат тези неща, наиграла си се, а той иска още.
    И така, когато вече ти е омръзнало, ставаш сериозна и му обясняваш много по-ясно и доректно какво си имала в предвид още в началото. Ето тогава може да те намрази. Сега още не си си играла с него, но тогава вече ще си го направила.
    Enjoy!

Ами понеже той беше и мисля че още е един от най-добрите ми приятели той каза че в никакъв случай няма да ме нарани смисъл псува понеже има 1 причина ама е много лична..
    Ами не се бях замисляла да дразни бившата ама е възможно
    Какво по-директно от "предпочитам да си останем само приятели" ? !

Мега фен
    Град
    <3

Re: Как да го разкарам

Цитирай Първоначално написано от lillytheone
    Да знам сигурно има още 20 такива теми обаче
    Абе защо ли всички теми започват така?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Re: Как да го разкарам

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от lillytheone
    Да знам сигурно има още 20 такива теми обаче
    Абе защо ли всички теми започват така?
    Скоро ще започнат да казват.Да,знам,че има още 2000 теми...Не мога да разбера,защо пишете,като сами си знаете отговора и защо след като сте прочели същата тема,решавате да пуснете нова,за да ви кажат хората същото,само че лично на вас.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    кажи му че си лесбийка ..
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    кажи му че си лесбийка ..
    супер умнооооооо :X:X

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Абе, като не разбира, от мило даваш по грубия начин. Няма как иначе.

Град
    Пловдив
    хаххаха пораснете

Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
    Абе не искаш да те мрази. Режи го като животно - такива навлеци не ти трябват. Като ти се сърди, едно "що не си ебеш майката?" върши чудеса. Такива само от директна писта към нищото разбират.
    Щях да кажа същото нещо...но щях да кажа жувотно.. xD и ще добава нещо от себе си...режи го кат изнервен селяк на дърто прасе мъдете. Няма какво да ти пука наистина...един приятел по малко, един проблем по малко в случеят...може да е какъвто и да е...но щом е такъв глупав...не си заслужава и приятелството му и коледни окрашения да си сложи тоя на глъъта...пак не стаа за коледно дръвче (;
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Супер фен
    "беи си глей работата и ми се мани от главата"
    nicolepcd

или пробвай с толкова звучното и приятно " УС! Ус ти казах бе! УС те нема бе говедо-багерист"
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    При мен имаше нещо подобно.Просто му изреждаш че предпочиташ да сте приятели,държиш на него много но не гледаш на него както той на теб.Аз а това че ти се сърди ,че си говориш с другите смятай какъв е.Поговори си с него и за това,защото е много глупаво това което прави.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Абе, не си права. Не е важно. Глупаво е и ти си глупава, че не можеш да изкажеш едно смислено и правилно конструирано изречение. Сори, ама първо се научи да говориш, после да разкарваш хората. Риъли.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    а) Харесваш друго момче.
    мда,това е начина...заявяваш му,че го чувстваш само като приятел и му го повтаряш докато не зацепи..ако в краен случай не иска да зацепва спираш контакти с него и продължаваш напред

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    + за горното мнение и добавка: че къв е тоя да ти държи сметка с кого, какво, къде и кога.. wtf сякаш си някаква вещ. Ник'ва милост. Режи и гледай да е грубо.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си