.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

за сериозно обвързаните

Видях, че има тема за секс след първия месец...добре, а какво ще кажете за секс след първата година заедно, обичате се и тн, но единия от двамата е девствен и другия няма против да го изчака до когато е готов.Та драги съфорумници какво бихте казали за секс след най-малко година заедно.Множко ли ви е или ако обичате истински времето няма значение както е за мен и моята приятелка
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Една година с любимия човек, минава доста бързо, така че...

Ако ти кажа че с мойта сме заедно от 2 години и 3 4 месеца не сме правили секс няма да повярваш просто не готова ... Аз съм на 16 тя на 14

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ем чак година... Но наистина зависи от отношенията м/у 2мата А и зависи и от връзката. Какво очакват един от друг. Но секса не е всичко!
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ем чак година... Но наистина зависи от отношенията м/у 2мата А и зависи и от връзката. Какво очакват един от друг. Но секса не е всичко!
    Те всички това казват...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    ХАХ зависи от хората , тъй като има обвързани който го правят на 2-рия ден ,има и такива които не го правят 2 години

Не всичко е време...
    Първо ви правя евала за това, че сте издържали 1 година, защото на тая възраст (е, ако си 13-17) сериозните връзки са рядкост

Времето не е всичко. Важно е да имате доверие един на друг и да не правите секс само защото така трябва и др. тъпизми...

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Времето не е всичко. Важно е да имате доверие един на друг и да не правите секс само защото така трябва и др. тъпизми...
    Уникално изречение аз не бих се сетил за това

Аз съм на 20 а тя е на 14 и половина.Да обичаме се и връзката е повече от сериозна
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Повече от фен
    ...олилей....ще чакаш мой човек ..ако не искаш да я повредиш....иначе съм за...ама то твойто чакане ми се струва наложително...или аз съм изостанала нещо..

Пич ти си педофил...(по закон)

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от svetlin92
    Ако ти кажа че с мойта сме заедно от 2 години и 3 4 месеца не сме правили секс няма да повярваш просто не готова ... Аз съм на 16 тя на 14

А какво правите?

^ Чоплят семки, к'во да правят.

На 14-16 на мен ми се вижда нормално ПЪК да не правят секс.
    За 14-20 ми е по-странна ситуацията.

Град
    Maina Town
    Аз не знам честно казано дали бих издържала. Може би мисля така защото не съм девствена но ако бях може би съм за
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    То това много зависи от това на колко години са двамата и какъв сексуален живот е водил този, който е правил секс. Ако е имал сериозна приятелка преди това и е правил всеки ден е доста по-различно от това някой тинейджър да има епизиодични контакти след някоя дискотека.
    Мисля си, че ако е над 18 години момичето една гидан е много и за тази възраст трябва да е достатъчно зряла, за да прави секс, та някой да я чака една година, защото явно проблемът е в нея, че не е готова. Аз честно казано дори бих си помислила кофти неща относно колко наистина обича човека до себе си, щом за толкова време не може да се отпусне и не ме намират за достатъчно привлекателен.

И ние с моя приятел правихме след 7-8месеца заедно, ама ни беше и на двамата за първи път и никой не се е дърпал просто нещата ставаха постепенно.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от svetlin92
    Е ти кфо очакваш като си бил на 14 да изчукаш 12 годишна Още ще има да чакаш братле поне 1-2 годинки

П.П. По темата : Нямам нищо против да изчакам година преди да правя секс с момичето което обичам

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    То не е въпрос дали ще я чакаш. Никой не е умрял от липса на секс една година. Въпросът според мен е защо момичето не е готово. Ако е малка ясно, но иначе не виждам причина в стандартния случай. Неувереност? Но в какво, тя ок до 17-18-та годишна възраст не е дорасла за това, значи е още "малка" според нея си, а тогава каква връзка, ако тя се смята за дете./и аз гледам Томи Джери и тн, става въпрос за другото/. Та то на 18 много хора започват и сами да живеят и се научават да се оправят в живота. Ако не е това причината, то остава разбира се липса на доверие в партньора, което след една година заедно си е направо гадно.

Иначе да на 12 определно си е доста рано за какъвто и да е вид сексуални отношения.

Значи си на 20, а тя на 14 ? И говориш за секс? И за ЛЮБОВ ?
    С-М-Е-Х-О-Т-В-О-Р-Н-О ! Да ти просветна нещо. 99,9% от хората на 14 години могат да изпитват силни чувства само към себе си, пък ти ми говориш за любов. Да не те разочаровам, ама тя почти сигурно ходи с теб, за да се кефи, че е с батко. Освен това ако времето нямаше значение за теб, защо изобщо повдигаш темата? Ако си искал да питаш единствено другите потребители, би било по-удачно да си затраеш за себе си.

Супер фен
    Тва за мене не е нито някво геройство,нито някъв рекорд... Това е НОРМАЛНО.
    Аз като тръгнах с приятеля си на 14,а той беше на 18 да не тръгна да правя секс от 14 годишна ? - ами не. И още не съм тръгнала,а съм на 16,а той на 20.
    Имам си най-прекрасните отношения с този човек и смятам,че начина по който се е развивала връзката до сега е правилен. Секса не бяга,спокойно.

(Написано с ясната идея,че тези думи в днешно врме са глас в пустиня... )

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Тва за мене не е нито някво геройство,нито някъв рекорд... Това е НОРМАЛНО.
    Аз като тръгнах с приятеля си на 14,а той беше на 18 да не тръгна да правя секс от 14 годишна ? - ами не. И още не съм тръгнала,а съм на 16,а той на 20.
    Имам си най-прекрасните отношения с този човек и смятам,че начина по който се е развивала връзката до сега е правилен. Секса не бяга,спокойно.

(Написано с ясната идея,че тези думи в днешно врме са глас в пустиня... )
    Споко,все още има хора,които го чуваме
    Иначе аз не виждам нищо лошо в това да се чака година,та и повече.Но давам пример:една от най-добрите ми приятелки има връзка от 3 години и не беше правила секс до преди 1 месец.Обаче го направи,защото той искаше.И като се почнаха едни драми дали е бременна (това след всеки път),пък тестове да си купува.И сега го оставя на сухо една година,понеже ще кандидатстваме и не иска още грижи на главата.
    Зависи си от човека.Моето виждане по този въпрос на 14-15 беше,че преди по-малко от 6 месеца НЯМА да го направя.Но намерих човека и на 2рия месец спах с него.
    Всеки е различен и всеки има разлилчни причини да прави,или да не прави нещо.
    След 3 години връзка пак може да не си готов.А може и за 2-3 месеца да решиш да си с този човек.
    Не можем да кажем кое е нормално и кое не,защото за всеки е различно
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Еми, ако обичаш ближния ще трябва да чакаш нема друго яче
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Цитирай Първоначално написано от prokyrocheto
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Уникално изречение аз не бих се сетил за това
    Абе нали и аз сега си усетих..

ами ако чуствата са силни и истински и от двете страни.. що да не.. ще се чака толкова колкото е нужно.. : )

еми при мен и бившия ми и на двамата ни беше за 1-ви път. Обичахме се.. Чакахме се.. и така около 9 месеца, но наистина се обичахме преди да го направим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си