- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесват ми по-малки!
Вече съм на 18, а ми харесват 14-15 годишните. Направо ме влудяват. С по-големи не мога да бъда.
Това нормално ли е?
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
е по нормално от това здраве му кажи![]()
![]()
Ами...не, че не се е случвало 14 годишни да ходят с 18 годишни, че и повече, но е по-добре с някоя 17 годишна примерно..
То сегашните 15годишни често са по-отракани(и тъпи) от връсничките ти![]()
Че и аз ходя с 15 годишни,въпреки че съм на 24.Нищо ненормално няма.
ми щот са малки и глупави и можеш да ги излъжешПървоначално написано от golqmumnik
аз чуках една 35 годишна но това вече е труга тема
![]()
Ами масата са по тъпи, признавам. И да, наистина по-лесно връзват. Ама той човека не че ен може по-голяма да си намери, а малки го привличат. И не мисля, че има нещо лошо. Все пак 3-4 години не са кой знае колко сериозна разлика.
Няя се плашиш едно 60% са супер лесна работа и като си батко екстра ще ти вържат ако имаш кола и си напомпан е голям +![]()
![]()
Благодаря за точния пост. Точно това имах нужда да чуя!Първоначално написано от Adda
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Спокс.Познавам един дето е на 27 и ходи с 17 годишна.
ххххх а една приятелка на 18 години ходи с 1 който е над 30 годинкиПървоначално написано от QkoGrozen
![]()
![]()
Станислава
нема лошо и аз ходя с 15 годишна която мн се е*е ама аре ся
та на 17 съм и съвсем е нормално да си падаш по по-малки
KO6MARA GSI 16V RISSE
Като се разприказвахте за разлика в годините
в 1 бг форум четох че близо 50% от мъжете нямат нищо против да ходят с 15-7 годишна :С като голяма част от тези мъже са на 30+ и казват че ходят с тях защото били по лесно да ги излъжеш че ги обичаш и правели по-хубав секс ;(
па ако почнеш да правиш некфи глупости (burnout) с колата сички са в краката ти . за предпочитане колата да е опел астра ф гси ц20летПървоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Първоначално написано от experimental
![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
e че какво ненормално има в това..приятелят ми е на 18 аз почти на 15
3-4 години разлика си е нищо, разбира се си зависи и от хората де, но според мен няма нищо лошо в това![]()
къде са 3-4 год...къде са 13-14....твоето е нормално....то вярно за любовта граници няма ама за съда виновни има в повечето случаиПървоначално написано от malkotoo
иначе тва че правели по хубав секс малките за тва големите са ги търсили е пълна простотия...по скоро че са по тясни ама за сметка на тва са по неопитни и тряя ти да си го напрайш хубаво иначе бараш мекия
![]()
Е приятеля ми е на 17. И аз си падам по по-малки. Точка![]()
Всеки иска нещо по младичко беда го понаучи на нещо ново-и при теб не е нещо по-различно сиг съм
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
И мене мн ме радват малките направоооо ама ако пипна съд ме чака все пак са прокорорски чеда!![]()
![]()
![]()
Кой не обича агнешко? Аз под 20 няма да сляза ама нещо 23-24![]()