.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Помощ :( как да постъпя ?!?

Здравейте, всички искам един съвет свързан с моята приятелка или по- точно УЖ приятелка. Значи имам една приятелка, която започна ужасно много да ме дразни, защото много ми се отваря и е много по-отракана от мен и аз искам да сложа край на проблемите помежду ни и да се свърши като се скарам с нея, но не е толкова лесно за колкото си го мислите ... Ако се скарам с нея ще ми направи живота черен отмъстителна е яко и не се бои от нищо така, че ако някой каже какво да направя направо ще го разцелувам HELP !!!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Къде би го разцелувала?

Иначе сега сериозно..
    Стани досадна. Звъни й постоянно, не спирай да говориш като сте заедно, ходи й на гости често и не си тръгвай от там и тя просто ще започне да те отбяга и готово.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами щом тя е "отмъстителна е яко и не се бои от нищо" бъди и ти такава.Кво ти пречи?Тегли и една майна и ако ти прави мръсно и го върни.Просто за да разбере,че не може да ти се качва на главата.

Къде би го разцелувала?

Иначе сега сериозно..
    Стани досадна. Звъни й постоянно, не спирай да говориш като сте заедно, ходи й на гости често и не си тръгвай от там и тя просто ще започне да те отбяга и готово.
    ей супер си бее още от утре започвам

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами щом тя е "отмъстителна е яко и не се бои от нищо" бъди и ти такава.Кво ти пречи?Тегли и една майна и ако ти прави мръсно и го върни.Просто за да разбере,че не може да ти се качва на главата.
    дам прав/а си ще го направя па какво ще да става имам ви доверие

"Бъди човек, а не човече".
    Не се оставяй да те тъпчат и не се страхувай да изразяваш свободно мнението си.

coollove9, ако решиш да бъдеш и ти отмъстителна и зла ти трябва тактика .
    Не се изхвърляй веднага да почваш да й се отваряш!

Първо я накарай някак да ти сподели нещо много лично за себе си.
    Трябва да я предразположиш към такъв разговор и да я манипулираш много добре, за да ти сподели нещо супер лично.
    В такъв случай шансът да тръгне да ти отмъщава е малък.
    Но разбери колкото се повече неща за нея.Лични! Лични и срамни!

И тогава й бий шута.
    благодаря ти явно знаеш как да си отмъщаваш супер си

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    кажи и да те отрака и двете ще сте отракани и няма да се дразните
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от coollove9
    coollove9, ако решиш да бъдеш и ти отмъстителна и зла ти трябва тактика .
    Не се изхвърляй веднага да почваш да й се отваряш!

Първо я накарай някак да ти сподели нещо много лично за себе си.
    Трябва да я предразположиш към такъв разговор и да я манипулираш много добре, за да ти сподели нещо супер лично.
    В такъв случай шансът да тръгне да ти отмъщава е малък.
    Но разбери колкото се повече неща за нея.Лични! Лични и срамни!

И тогава й бий шута.
    благодаря ти явно знаеш как да си отмъщаваш супер си
    Ами не, никога не съм отмъщавал, отмъщавам само с любов ( ), но по принцип ме бива във манипулирането и знам как да изигравам хората (ах, какъв съм долен )

П.П. Чакам си целувката

тея който те съветват и ти да си гадна несъзнателно не те съветват да отвърнеш на удара, а да паднеш на нивото на тва момиче... и е мн странно да я наричаш приятелка след като очевидно не те кефи особено... Ако искаш да се отървеш от нея просто я игнорирай. общо зето да не ти пука от надменното и държане просто я заеби... такива хора не си заслужават

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    + обясни й как се чувстваш , и ако не се получи и ти "прави живота черен" направи го и ти
    Don't worry,be happy!

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    тея който те съветват и ти да си гадна несъзнателно не те съветват да отвърнеш на удара, а да паднеш на нивото на тва момиче... и е мн странно да я наричаш приятелка след като очевидно не те кефи особено... Ако искаш да се отървеш от нея просто я игнорирай. общо зето да не ти пука от надменното и държане просто я заеби... такива хора не си заслужават
    да мисля че си прав/а не си заслужава, само ще се ядосвам, но проблемчето е, че тя е с компанията от 15 човека, от които само 5 сме момичета и тя лесно ще ги настрои срещу мен какво да правя сега

Ще кажа само отвръщай на мръсното с мръсно! И да не ти пука.. И един съвет не наричай това момиче приятелка

Щом ти е приятелка, знаеш нейните слаби страни..така, че - ДЙСТВАЙ успех

Голям фен
    Град
    София
    Къде би го разцелувала?

Иначе сега сериозно..
    и оставяй кочина в тях,аз това не го понасям като Монк съм,за това почти никой не идва в нас
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Жоро ме разби направо..

Иначе,да пробвай варианта с досаждането.Аз имаХ една така позната,която по рождение е отчайващо досадна и се чудех как да я разкарам. То ест досаждането действа.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си