Ще помоля тези,които искат да дадат съвет по темата,да бъдат така добри да си спестят негативните неща,ако има такива,разбира се.

Преди две седмици се запознах с едно момче по нета.Разменихме си скайповете и започнахме да си пишем.На следващия ден аз нещо се ядосах заради едно негово изказване спрямо мен,макар той да казваше,че само се бъзика.Хубаво-след три дни се извиних и той ми даде втори шанс.Не съм виждала този човек на снимка,знам горе-долу какво представлява от това,което съм чела и ми е разказвал.Аз му пратих.Разсъжденията му преди това много се доближаваха до моите и поради тази причина се привързах адски много.И незнайно как се получи,но започнах да го харесвам.Да,същият човек,когото не знам какво представлява и сме си писали по половин час на ден.Може би защото от крайно време се чувствам адски самотна и това,че той ми обърна внимание,ме вкара в релси.Не издържах и вчера му казах,че го харесвам.След това му писах в скайпа да ми каже,че съм хипер зле и да приключваме въпроса.Отговори ми,че си мисли,че съм объркана,че търся внимание,подкрепа и т.н.И не знаел как може да съм се влюбила в човек,когото не съм виждала нито на живо,нито на снимка и не съм познавала достатъчно добре.Казах му,че се радвам,че ми е приятел,а той ми отговори,че остава такъв.Исках да го оставя малко на мира,но ето-не издържах,и му писах днес пак.Не ми отговори,а от дурго място видях,че е на компютъра по това време и ми е видял съобщението.Да допълня,че от вторник насам все аз му пишех по няколко пъти-да,отговаряше ми...
Хора,незнам какво да правя.Толкова глупаво звуча,при положение,че сме от различен град,аз съм на 17,а той на 18.Къде на бъзик,къде не,се разбрахме,че след две години ще ме заведе на диско и там щял да ме прегърне,защото като казах,че просто искам само една прегръдка от някого,той ми каза "Не че нещо,ама по нета трудно ща прегърна :Д " ..
Незнам,само и този проблем ми оставаше.Моля за някакъв минимален съвет,защото се чувствам толкова глупава и не съм вярвала,че ще се въвлека в такава ситуация.