- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви теми отвяряте повреме на среща? важно:)
Сигурно има още 164816155 такива теми ама не ме интересува защото търсачката е скапана. Еми нямам опит и както пише в заглавието Какви теми отвяряте повреме на среща?![]()
![]()
![]()
Квантова физика, Втората световна война, световната криза и така... (:
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Харесвам да водя разговори, в които партньорът ми (в разговора) може да изкаже мнение.
Най-често това е политика, също наука, и други теми които са актуални в момента.
Говорим предимно за себе си![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Аз пък разказвам последния епизод на "Дързост и красота".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хобита
даскало
дрехи ала бала![]()
I am the only creator of my limits
in a battle between that which exists,and that which I still have to achieve!
Кое филмченце ти е харесало,дали Зак Ефрон е по-хубав с бретон или не,дали някоя от H2O трябва да се гръмне,за да може животът да е по-хубав и т.н.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Само за секс ... при тва моШТен
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
уу много ще има да се обсъжда тази тема...цели над 2000 епизода! ^^Първоначално написано от LadyDi
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щрудел ... ябълков или някъв друг ... колегата/колежката е написал/а последния епизод .... т.е. нищо особено ...Първоначално написано от ShtrudeL
"Брук мрънкаше нещо.... рич беше в шок ... а майка му почти не умря ..... "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, така си осигурявам следваща среща.Първоначално написано от ShtrudeL
За Шехерезада чувала ли си :Рр
Еми нямаме време за разговори, момичето е прекалено заето да ми гледа панталоните.
Тя Брук не мрънка. Основната й функция в тоя сериал е да се възпроизвежда. От всичко що носи панталони.Първоначално написано от ubuntureload
Без претенции...и без тва не обичам щрудел.Първоначално написано от ubuntureload
Абе наистина тея няма ли да умират? (не че им желая злото) Или да остаряват/побеляват/се сбръчкват....Първоначално написано от ubuntureload
Изобщо дават ли го още тоя гранд сериал?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
...Брук е жена ?!?!? .... на мен по скоро ми звучи като име на куче и затова си мислех че е мъж .....Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммм. Жена е. При това от оня вид, дето зор казва "не" на свалени мъжки гащи.
за хоби,за тва къде сме ходили,за работа
love is gone!
...футбол,кой какво пие,къде учим,града,кой какво прави,как го прави,къде се веселим...
Интересна тема, не поради това, кой от тука какво говори, а поради самата същественост на тоя разговор.Така се придобиват първите впечатления.Например, ако някое момиче ми говори за "дрешки, парфюми, момчета, кой с кого ходил и скъсали" и прочее, то тогава не бих искал да имам нищо общо с нея.Но!Ако може да покаже чрез говоренето по различни теми, чрез самия стил на говорене и т.н, че е интелигентна, то това е много радващо и приятно и предизвиква внимание
Например, последно с една мацка се заговорихме случайно и продължихме от политика, през климата та чак то туристическите условия в държавата и си личеше, че каката е начетена![]()
Някой се помайтапи- за ВСВ и разни такива.Ами няма лошо!Приятно е момиче да се интересува и от история!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
добре търсачката е развалена ... не можеш ли 4-5 страници по назад да погледнеш ...![]()
![]()
На момента идват темите ... и зависи от компанията .. ако мълчи като пън и 100 теми да имаш пак няма файда ...![]()
Почни като по детските лексикони ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз с такива дето излизам майна се ми говорят за някви коси гримове и някви шампоани за разтеж на косата майна, супер скука....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Няма значение какво говориш, стига да не са някакви простащини или да се правиш на голям. Важен е езика на тялото, гласът и ти![]()
Каквото попадне :Д Може да се обсъждат и хората по улиците.![]()
![]()
Особено ако мъжете имат роднинска връзка помежду сиПървоначално написано от LadyDi
![]()
А тя сериал има ли последен епизод? Искам да го гледам
По темата-Основно за кризата си говорим..