- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заа момичетаа :Д
А, тва стана много хард.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
+Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Иначе бих харесала момче със съвсем леко смъкнати дънки , лекинко протъркани в тъмен цвят с кецове и леко широка блуза която е по тясна на талията и е с навити ръкави .. примерно тъмно синя ..
in defense of our dreams...
Бирено шкембе?Първоначално написано от ValzZi
Както и да искате, аз винаги ще се обличам с любимата си тениска "колопоход 2006-та, скъсаните гащи за цепене на дъва и обувките с дупки на палците.
Колорит.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ссссекси.Първоначално написано от w0sh
На фона на останалите, няма как да останеш незабелязан...
И задължително трябва да кукнеш на сините диванчета на оня хангар под Черно море.
Мисля,че чорапките с пръсти и в различни на цветове черти са на мода сред тези кръгове от джентълмени,а ако може исандалите да са със златно или сребърно покрите цена няматПървоначално написано от elsy
![]()
В джаза.
Аз там съм абонат сред тежка нощ :Д
НОТ“
ShtrudeL, това е истината!!!!
А аз - когато шефа е махмурлияПървоначално написано от w0sh
![]()
ЯкУУУУУПървоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
![]()
nicolepcd
ако може да е без дрехи,ще е най-добреХубаво е човек сам да се харесва
![]()
АкУ ти харесва ще развия още малко от моето безкрайно въобраЪжение.Първоначално написано от elsy
Така,хубаво е към тея чорапи и сандали да има космати крака(като моите)нагоре да е по розови боксерки на купидончета с голи гъзове и задължително бял омазан потник,Ланец от Тенеке голям,а отдолу еидн малък тенеке с кръстче на него.На рамото татуирано името М А Р А (може и МЪРА),а на лявата буза на гъза му Че Гевара .Да е с мазна коса и крив нос и косми стърчаши от ушите.Мазната коса може от едната страна Да е на Емо,а от другата на плиткаи само един кичур отстрани..От потника задължително да е опънат и да му се вижда корема,тъй като потника ще стига до пъпа някъде.А от готините розови боксерки с купидончета да му лъсва гъза кат се наведе.Да пърди мощно и да има мирис на ракия/шрекмбе чорба.Задължително обеца на езика и пъпа.На едното ухо обеца на Зайче плейбойче.Готино ще е и поне един зъб да му е златен.Космите от носа май не ги споменах.Торби под очите и злобен поглед.Един зъб осве нтова да го нямма,ама от по крайните долен.Бемка голяма на врата.Задължително с Цигара Арда или Мелник в устата.
Муцка - воала!
сега сериозно ^^
тук не чак толкова ама пак става ^^ На него му отиват ^^
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дрехи, които да му отиват и да изглежда добре в тях. Да има стил.. (това не означава дрехите да са маркови).. просто да са добре съчетани..Първоначално написано от impulsess
![]()
ето така ДА ....![]()
![]()
![]()
![]()
супер много ме привлича ...или с бяла тениска..дънки некфи смъкнати и кецове ..или маратонки .... уууу бонбон .....
момчето което харесвам не се облича така ...но аз си го искам ... къвто и да е ...
Лелеее ..![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+ :PПървоначално написано от Hilary_
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярно имаш богато въображение![]()
nicolepcd
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
0oox![]()
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
Правилно - без дрехи...
Ама ако държите да не сте съвсем голичък, може да сложите едно листенце там долу. За аксесоар (това вече е за по-високата класа) може една тенджера на главата да направи силно впечатление![]()
Обичам прясна сочна тревица !
Любимито ми излъчване на момче е кавалерът,романтик по душа.Страшно харесвам момчета с черни ризи и спортните натури