- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заа момичетаа :Д
Всякак, само да не е като кифла. А и да, задължително да е чист.
Животът е адът описан в Библията!
Извинете, как мъж се облича като "кифла"? Да не би да е като "кроасан"?Първоначално написано от MiMcHeToOo
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Naked peaches![]()
Бъзикам се.![]()
![]()
Карирани панталонки рулзззДълги тениски също. Накъсани дънкита, избелели, кожени якета, дълги палта като на Колдплей абе всякакви изчанчени веселяшки работи.
Обичам различното и ексентричното
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Зависи от самото момче,какво му отива,да е подходящо за възрастта и телосложението.И да не се облича с клин напримерЗащото веднъж видях едно "момченце" с тесен клин,розова тениска и голееееми очила
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ми...все ми е тая...както му е удобно...ноо...натруфени щуротии не харесвам..примерно-излизаме на кафе ония се е наконтил като за бал-ризки,остри обувки,аре стига бе да ме е страх да те докосна...ела си както ти е удобно и тва е
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
само не тип фешанче или метал че издивявам![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ами моят идеал за момче е тъмни дълги дънки и бял суитчър... простоооо полудявам от тази комбинация (стига да му отива де...) ама не са толкова важни дрехите... дай пък сега ако е супер печен и ме обича да го зарежа щото не се обличал хубаво... ще го научим да се облича, както на мене ми харесва...![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
![]()
![]()
Lol егати коментарите. Съсипахте ме още със ставането
по темата-да миришат на прах за пране,другото не ме интересува.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Първоначално написано от d3sincet0y
И аз съм на това мнение![]()
![]()
.. то нека всичко да си върви,аз ще го науча как да се облича
![]()
![]()
Иначе спортно-елегантно,нито да е все едно излязал от фитнеса,нито да е все едно отива на бали най-важното е да е чист,това ми прави голямо впечатление,даже мога да се откажа от някое момче,защото е с мръсни дрехи.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно най-гадно облечен и мръсен.
Вие на хероин ли сте бе?
А аз харесвам такива жениПървоначално написано от LadyDi
:P
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
ли4но аз не оби4ам да е някъф много голям фешън.по свободни дрехи
I can't stop myself from loving you <3
Важното е да са спретнати и чисти![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Първоначално написано от donkihot
Брачеда така се облича.Пък и така му е кеф.![]()
+1Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Ми.. нещо такова :
http://promisetangemanblog.com/wp-co...tfit02blog.jpg
но не е задължително!![]()
Pendulum - hold your colour.mp3
с дънки и ризка или блузка,а може и тениска![]()