.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всякак, само да не е като кифла. А и да, задължително да е чист.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Всякак, само да не е като кифла. А и да, задължително да е чист.
    Извинете, как мъж се облича като "кифла"? Да не би да е като "кроасан"?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Where streets have no name
    Naked peaches

Бъзикам се.

Карирани панталонки рулззз Дълги тениски също. Накъсани дънкита, избелели, кожени якета, дълги палта като на Колдплей абе всякакви изчанчени веселяшки работи. Обичам различното и ексентричното
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Зависи от самото момче,какво му отива,да е подходящо за възрастта и телосложението.И да не се облича с клин например Защото веднъж видях едно "момченце" с тесен клин,розова тениска и голееееми очила
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Аз мъжете основно без дрехи ги харесвам най-много.
    +1

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ми...все ми е тая...както му е удобно...ноо...натруфени щуротии не харесвам..примерно-излизаме на кафе ония се е наконтил като за бал-ризки,остри обувки,аре стига бе да ме е страх да те докосна...ела си както ти е удобно и тва е
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

само не тип фешанче или метал че издивявам
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    ами моят идеал за момче е тъмни дълги дънки и бял суитчър... простоооо полудявам от тази комбинация (стига да му отива де...) ама не са толкова важни дрехите... дай пък сега ако е супер печен и ме обича да го зарежа щото не се обличал хубаво... ще го научим да се облича, както на мене ми харесва...
    времет0 тu uztuча

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Lol егати коментарите. Съсипахте ме още със ставането по темата-да миришат на прах за пране,другото не ме интересува.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от d3sincet0y
    ами моят идеал за момче е тъмни дълги дънки и бял суитчър... простоооо полудявам от тази комбинация (стига да му отива де...) ама не са толкова важни дрехите... дай пък сега ако е супер печен и ме обича да го зарежа щото не се обличал хубаво... ще го научим да се облича, както на мене ми харесва...

И аз съм на това мнение .. то нека всичко да си върви,аз ще го науча как да се облича

Иначе спортно-елегантно,нито да е все едно излязал от фитнеса,нито да е все едно отива на бал и най-важното е да е чист,това ми прави голямо впечатление,даже мога да се откажа от някое момче,защото е с мръсни дрехи.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ама не какви да е чорапи, а фигурални!
    Мисля,че чорапките с пръсти и в различни на цветове черти са на мода сред тези кръгове от джентълмени,а ако може исандалите да са със златно или сребърно покрите цена нямат
    ЯкУУУУУ
    АкУ ти харесва ще развия още малко от моето безкрайно въобраЪжение.

Така,хубаво е към тея чорапи и сандали да има космати крака(като моите )нагоре да е по розови боксерки на купидончета с голи гъзове и задължително бял омазан потник,Ланец от Тенеке голям,а отдолу еидн малък тенеке с кръстче на него.На рамото татуирано името М А Р А (може и МЪРА),а на лявата буза на гъза му Че Гевара .Да е с мазна коса и крив нос и косми стърчаши от ушите.Мазната коса може от едната страна Да е на Емо,а от другата на плиткаи само един кичур отстрани..От потника задължително да е опънат и да му се вижда корема,тъй като потника ще стига до пъпа някъде.А от готините розови боксерки с купидончета да му лъсва гъза кат се наведе.Да пърди мощно и да има мирис на ракия/шрекмбе чорба.Задължително обеца на езика и пъпа.На едното ухо обеца на Зайче плейбойче.Готино ще е и поне един зъб да му е златен.Космите от носа май не ги споменах.Торби под очите и злобен поглед.Един зъб осве нтова да го нямма,ама от по крайните долен.Бемка голяма на врата.Задължително с Цигара Арда или Мелник в устата.

Муцка - воала!

Град
    София
    Възможно най-гадно облечен и мръсен.
    Вие на хероин ли сте бе?

\/
    tAke a dIrty pIcture

Град
    Пловдив
    А аз харесвам такива жени :P

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

ли4но аз не оби4ам да е някъф много голям фешън.по свободни дрехи
    I can't stop myself from loving you <3

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Важното е да са спретнати и чисти
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от donkihot
    ми...все ми е тая...както му е удобно...ноо...натруфени щуротии не харесвам..примерно-излизаме на кафе ония се е наконтил като за бал-ризки,остри обувки,аре стига бе да ме е страх да те докосна...ела си както ти е удобно и тва е

Брачеда така се облича.Пък и така му е кеф.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не мога да кажа,че ми е все тая...всмис...ще ми направи впечатление ако някое момче се е облякло хубаво (под хубаво не знам как да го обясня,но...просто да му отива това в което е облечено...ъъ..да. ^)
    Но пък когато говоря с познати,"приятели",дори такива с които сме на "здравей" и "здрасти" изобщо не ги заглеждам и не ме интересува с кво са облечени...някак си не ми прави впечатление. Оо
    Абе да..все ми е тая май.
    +1
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Ми.. нещо такова :
    http://promisetangemanblog.com/wp-co...tfit02blog.jpg
    но не е задължително!
    Pendulum - hold your colour.mp3

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Е тва е най-вярното!!!
    Но иначе смъкнато, никви щуротии от типа емо, чалгарче или па фешънче не че виждам разлика от 3те типа дет изброих кат е момче да се облича като такова значи СМЪКНАТО!!! :P
    Забавно е да правиш невъзможното!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    с дънки и ризка или блузка,а може и тениска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си