- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кои чанти са модерни?
гх.. естествено,че няма мода при чантите,носиш каквото ти харесва,и каквото и ти е удобно.
Аз ходя със сака ми дето го ползвам икато ходя на тренировки, защото ми побира всичко.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Кво значение има чантата? Моята е на група например [през рамото]
интересно ми е защо авторката гледа какво е модерно... да не би да ти кажат, че си стара чанта? Да не би да ти пука за мнението на другите? Да не би случайно да се водиш по модата без да гледаш дали е удобно или не...
Ми повечето момичета ходят с дамски чанти тип "тобра"... е*ати клонингите станаха![]()
Аз имам една чанта през рамо, когато учебниците ми са по-леки (днес си я взех) и една раница на adidas (егати чувала... няма късане
)
еми ходете с каквито си искате, бе меновци и менки...![]()
![]()
времет0 тu uztuча
И аз понякога ходя със сак като не ми се носи чантаПървоначално написано от Tempest
една на глобул беше много издържлива
![]()
Иначе при кифленската "мода" може да няма мода за чантите ама попринцип си има
+1 , да ви серем на модата . И не само с раниците , ами миналата година сички бяха casual (демек наденали lacoste , fred perry и т.н) и кво . Ай сиктир бе . Зимаш си една нормална раница за 25-30 кинта от мола и караш с нея . Аз си карам с мешка за 10 кинта вече 3 години и нямам оплаквания !Първоначално написано от BlackEyed
терорист дисар !
аз имам дамска кожена чанта,другата ми е от плат,и трето имам си спортна раница,така че ще ги редувам кто ми писне с едното сменям за няколко дена с другото и така
кфо сте ми ревнали тука за чанти бе.. аз иам една такава кат торба и една през рамо ама тя е некфа такава по-мъжка и нея я ползвам само когато пътувам.. тъй че и раница тря си зимам копелее.. та незнам .. аз ше поАрча сума и пари по тоя 15-ти![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
торбичка на BILLA![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
ъ, Била... мноо си марков
интересно ми направи подписа ти - 5 finger punch, пък са само 4 отворите, а палеца не влиза в удара![]()
има ли значение....
носи това което е удобно![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Искам искрено и официално да ви помоля, да не носите чанти със сърдити топки за тенис както и такива, на които пише "the nightmare before christmas" защото са вредни за обществото.
Jebem te u usta, jebem te u oko