.4324
изправи я , сложи си пяна и я оформи както искаш без да я разресваш ..
in defense of our dreams...
На мене не ми харесва много, но на теб може и да ти отива сложи снимки ако успееш да го направиш, но попринцип ако си на степени мисля, че ще стане.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
толкова ли ти е етажирана косата? щото иначе няма да стане
Да,трябва да ти е доста етажирана..може да се получи ако си сушиш косата отгоре надолу и я разрошваш от време на време..моята като я суша така се получава нещо таковаПървоначално написано от Ufff
![]()
ем не се сресвай два, три дни и ще видиш какъв е покъртителен ефекта![]()
Просто аз
о недей, че като ходиш по улиците някоя птичка ще казне в гнездото ти![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не се къпи 2 седмици и не се реши![]()
Ами мисля,че трябва да я топираш...да сложиш лак за коса...![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Ами първо трябва да е на пластове като 1вия е доста къс, също и да е много филиранаСлед това можеш да я оформяш с пяна или с лак и тупирване, но май по втория начин ще стои по - добре
![]()
ами щом е леко начупена-като начало трябва да я изправиш максимално... пръскай с лак за коса всеки кичур ВЕДНАГА щом пресата го пусне и така всеки кичур ще застане на която страна си му казала... мисля, че ще се получи...
времет0 тu uztuча
Не ми харесва на мен, ако има значение де
Предпочитам мацки, отделили вниманив за вида си и да личи и да са стилни.. нее разпедошинени![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
++Първоначално написано от emin3mchet0
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3