- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато...
Да бее,знам,че темата не е за този раздел,просто другите не ме кефят.
Чувствали ли сте се не на мястото си? Какво правите в такива моменти? Какво за вас е да се чувстваш не на място?
Например...Аз като седна в някое кафе се чувствам не на място,понеже мразя кафета. Все едно съм затворена в стъклен опушен буркан като между временно го тресат и удрят все едно с чукове (метафорично това са хората в кафето)
*П.П Шибани заглавия...*
Е?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Има едно-единствено място, на което се чувствам "на място". За съжаление, остана на 260 километра от тук
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз като отида някъде, мястото се напасва, за да ми е добре на мен.
Не си намерила хубаво кафене простоПървоначално написано от ShtrudeL
Има тихи спокойни кафенета,в които можеш просто да си пиеш кафето за 50-60 стинки,но добре направено,и да се наслаждаваш на тишината,тихата музика,цвета на кафето картините по стена,които са малко и много стари да се рееш в нищото и мислте ти ида се чувстваш добре радвайки се на малките неща мислейки си,че кафето е просто течност в пластмасова чаша и все пак ти е кефа да го пиеш
Ех,добре че аз си имам поне такова кафенце
![]()
Кафенета мафенета.
Всяко кафе е хубаво като поръчаш коняк с горещ шоколад.
Нека не обсъждаме моите нехаресвания,просто "споделих". Нищо не би могло да промени мнението ми за кафетата така или инече + това кафе не пия.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Няма тихи и спокойни кафенета колкото и да си говорим. А и не мога да стоя на един стол (на едно място) 2 часа по дяволите... Все едно съм в досаден час по математика.
4XCOKИ
На кафе се сяда зимата, когато може да седнеш и да изпиеш нещо топло.
за мен мястото не и важно,мога да се чувствам конфортно на всякъде с почти всеки,но си имам периоди,в които съм потисната и имам чувството,че това не е моя живот,че това не съм аз и усещам една постоянна липса,рутината почва да ме влудява иска ми се да съм на друго място,да водя др живот и да разкарам самотата от себе си. И да излизам и да си седя в нас пишейки мойте си глупости полза няма... Всичко минава с времето си
Първоначално написано от ShtrudeL
Имах същото мнениеПървоначално написано от ShtrudeL
1 към 1 даже.Мразех кафето бях пил някъв нес преди 12 години и не ми хареса и за тва.А сега разбрах колко видове яки и различни кафета има
Както и тихи и яки кафенета.Пък и си е яко.Ше ти дойде времето и на тебе
![]()
Ахм,добре.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Кафе с под 5 лъжички захар не пия. Говорим за 3 в 1-то. Другото колкото и да му сложиш все ще ми горчи. Но не става въпрос за самото кафе...мога и спрайт и кола да пия все тая...
4XCOKИ
Добре:
1. Объркан раздел - и го знаеш.
2. Непълно заглавие - и го знаеш.
3. Не го правиш за 1 път и си стара - и го знаеш.
И аз как по-точно да реагирам..
Айде моля ти се, това да е за последно, не си глупаво момиче, спазвай поне елементарните нещица де.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хаха,да забравих да кажа,че и аз кафе без мляко кафето почти не пия.А 3 в 1 си е достатъчно сладко,ако му сложа и захар става отврат.Иначе кафе с мялко или мляко с нес с по 4 лъжички захар особено второто.Капучино също е яко.Ако си от софия може да те заведа на кафе - аз черпя и ще ти взема 5-6 вида да си изберешПървоначално написано от ShtrudeL
И щи покажа и готино кафе
![]()
мляко с нес + 6 лъжички захар![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ако не ми харесва,напускам
не се изказвай неподготвен,прасе
Oo Не съм стара! ^^ (да разбрах)Първоначално написано от MakeMeLaugh
Съжали ме малко,няма да се разсърдя.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ще се постарая. (Да не се лъжем,а и да не се подмазвам. (инече мога ^^))Първоначално написано от MakeMeLaugh
4XCOKИ
Не съм от София,но и да бях - не, мерси.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
4XCOKИ
IndependentGirl прииска ми се да умра на алеята от подписа ти
Кво правите бе, хора ? Момичето пита дали е имало момент, в който да сте се чувствали не на място, а не какво шибано кафе пиете !
Да, понякога, когато си пишем по скайп или говорим трима души, и другите двама започнат да говорят на тема, с която не съм запознат. Става ми някви тъпо. А пък да почна да питам въпроси по тая тема - не върви. Получава се някво гадно. Иначе по-специално място, което да не ми се струва гостоприемно, като изключим Българска Армия, няма.
^_^Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
4XCOKИ
И на мен ми се е искало..Първоначално написано от NaNa_SladuRana
..но виж, че има лъч светлина..
![]()
![]()
точно да ме топлиПървоначално написано от IndependentGirl
![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Да чувствал съм се на много места не на мястото си, едно от местата ти го каза, кафетата заради цигарения дим, това не означава, че не ходя въобще, но гледам да се въздържам когато е пълно с хора, понеже знам, че повечето пушат.Първоначално написано от ShtrudeL
Обикновенно в такива момента, търся място където ще ми е добре, в София няма такова но все пак![]()
Чувството ми е все едно, обикновенно не е много приятно![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".