Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Да бее,знам,че темата не е за този раздел,просто другите не ме кефят.

Чувствали ли сте се не на мястото си? Какво правите в такива моменти? Какво за вас е да се чувстваш не на място?

Например...Аз като седна в някое кафе се чувствам не на място,понеже мразя кафета. Все едно съм затворена в стъклен опушен буркан като между временно го тресат и удрят все едно с чукове (метафорично това са хората в кафето)

*П.П Шибани заглавия...*

Е?
Не си намерила хубаво кафене просто Има тихи спокойни кафенета,в които можеш просто да си пиеш кафето за 50-60 стинки,но добре направено,и да се наслаждаваш на тишината,тихата музика,цвета на кафето картините по стена,които са малко и много стари да се рееш в нищото и мислте ти ида се чувстваш добре радвайки се на малките неща мислейки си,че кафето е просто течност в пластмасова чаша и все пак ти е кефа да го пиеш Ех,добре че аз си имам поне такова кафенце
Нека не обсъждаме моите нехаресвания,просто "споделих". Нищо не би могло да промени мнението ми за кафетата така или инече + това кафе не пия.
Няма тихи и спокойни кафенета колкото и да си говорим. А и не мога да стоя на един стол (на едно място) 2 часа по дяволите... Все едно съм в досаден час по математика.
Имах същото мнение 1 към 1 даже.Мразех кафето бях пил някъв нес преди 12 години и не ми хареса и за тва.А сега разбрах колко видове яки и различни кафета има Както и тихи и яки кафенета.Пък и си е яко.Ше ти дойде времето и на тебе
Ахм,добре.

Кафе с под 5 лъжички захар не пия. Говорим за 3 в 1-то. Другото колкото и да му сложиш все ще ми горчи. Но не става въпрос за самото кафе...мога и спрайт и кола да пия все тая...