Изглежда най-накрая дойде време и аз да "споделя" хъх. Първо искам да кажа, че не търся нищо прсото искам да го споделя с някого нали се сещате.. да сваля товара малко от себе си. Проблема ми е следния : с приятелката ми ходехме заедно почти година. Но от 2 седмици някъде вече не сме заедно. Най-странното е че аз исках да се разделим и когато тя ми каза, че също иска аз се почувствах доста кофти. Останахме приятели в крайна сметка, но както на много им е ясно трудно е да сте приятели след като сте били нещо повече преди това... От този ден насам изпаднах в голяма дупка, не се храня добре, често не спя... Мисля само за това и нищо друго не ми е в главата. Избивам го яко на агресия и здухване по цял ден в нас, като изляза с приятели не съм с тях мисля си за мойте си неща и все едно ме няма. С една дума депресиран съм. Като цяло съм доста емоционален и като ми се случи нещо гадно често изпадам в такива състояния(тука само искам да вмъкна и да поясня на тъпите хейтъри котио е доста вероятно да почнат да обиждат и псуват... НЕ СЪМ ИМО БЕ ИДИОТИ НЕ МИ ПИШЕТЕ ПРОСТОТИЙ!) и не мога да намеря пътя към "продължаването напред".. а за сега май и не искам да го правя. Още я обичам една част от мен иска отново да бъде с нея, макар че както казах аз също исках да се разделим, по една или друга причина и за 2ма ни щеше да бъде по-добре да приключим връзката си. Но явно за мен стана още по-зле...
Ако някой се е объркал и го е прочел - благодаря за отделеното време (: Пак казвам не моля нито за съвети, нито за каквото и да било. Просто исках да споделя, да поговоря с някого благодаря.