.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Въпрос при секс във вода...

Здравейте.. Имам едно питане.. Има ли някакъв проблем ако с приятелката ми правим секс във ваната с презерватив? Имам предвид дали няма да се случи нещо с презерватива?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да ще се одави Трябва да му сложите кислородна маска!!

--------------------------------------------------------

По принцип съм чувал, че има по-голяма вероятност да се скъса, но не знам. Някой по-компетентен по въпроса да каже

Не бе, пич.. Мислих си нещо от водата да не му стане де а знам... да не се скъса ли кво

Град
    Planet Vegeta
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Да ще се одави Трябва да му сложите кислородна маска!!
    Сложи му пояс.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Супер фен Аватара на Passi0n
    лелеее.. после като се удави ще трябва да му правите изкуствено дишане

Именно заради това аз не правя секс без дефибрилатор.

Град
    ВаРнАаАа
    Вие хубаво се базикате, но проблема е друг. На презерватива може и нищо да не му стане, но не е добре идея да правиш секс с гаджето си във вода.

Супер фен Аватара на Amateur
    Няма проблеми!!!

Град
    ВаРнАаАа
    Секс във ваната
    Всъщност така сексапилната сцена, популярна от филмите, в която мъж и жена правят секс във ваната, е малко измамна. Защото във филма не споменават, че ваната е доста тясна и неудобна (освен ако не е джакузи). А дали ще повярвате, че освен това е и суха? Причината е, че водата измива естествените сокове. "Романтичната" пяна пък може да предизвика неприятни усещания на деликатни места. Дори да раздразни кожата, ако е суперчувствителна.

Възможните пози за секс под душа са не повече от три. реклама
    И в никакъв случай не изразявайте удоволствието си с вдигната нагоре глава и разтворени устни - едва ли ще се удавите, но е твърде вероятно да се задавите и да се наложи да прекратите заниманията в разгара им, за да изплюете водата.

Секс в морето
    Солената вода може да ви накара да усетите всички микроскопични драскотинки и ранички в интимните части. Ако има вълни, е трудно да се задържите на едно място и може да се затрудните в движенията. Но все пак това е част от играта, нали?
    В никакъв случай обаче не правете секс при силно вълнение.

Секс на плажа
    Да, секси е. Еротично, възбуждащо, лежите си на пясъка, целувате се... и неусетно цялото ви тяло е полепнало с песъчинки, които немирно са влезли в някои интимни местенца. Така лесно може да раздразните интимните си части и дори да причините миниатюрни разкъсвания на презерватива, като така има потенциална опасност от бременност и венерически болести. Затова, палувайте, но по-добре сложете кърпа върху която да се заигравате на плажа.

Секс в езеро
    Не е препоръчително, дори е рисковано. Не се знае каква е дълбочината и в кой момент ще се окажете под водата. За някои това е още по-възбуждащо, но не е никак безопасно.
    Реките са по-добър вариант, ако желаете да правите секс в подобни водоеми. Лошото е, че трудно ще намерите достатъчно уединено място, където да сте сигурни, че някой няма да се появи от храстите. И не забравяйте, че ви грозят безбройно количество микроби.

Секс в басейн
    Освен опасността да ви видят много хора, съществува риск презервативът ви неусетно да се изхлузи във водата. Което съответно може да доведе до нежелана бременност.
    Другият риск, който съществува, е естественото ви овлажняване да се отмие от водата и така да причини неприятни кожни раздразнения на интимните ви части.

http://perfektna.net/index.php?showtopic=594

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    РоНи ти май много скучаеш ,че чак намери тая мания да я постнеш xDD

--------------------------------------------------------

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    РоНи ти май много скучаеш ,че чак намери тая мания да я постнеш xDD
    Ами скучая, пък и ми стана тъпо, че повечето тука се притесняват за презерватива без да се досетят, че може би и на момичето няма да му е кеф да и направят клизма с хуй... Прост народ еййй аз бях на 12 когато разбрах, че не е добре. (гледах по телевизията )

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...

Re: Въпрос при секс във вода...

Цитирай Първоначално написано от ekstratarestrial
    Здравейте.. Имам едно питане.. Има ли някакъв проблем ако с приятелката ми правим секс във ваната с презерватив? Имам предвид дали няма да се случи нещо с презерватива?
    Презервативът може да се повреди ама не съм сигурен Във ваната няма проблеми,в басейн не го правете - чел съм че от веществата кондома се поврежда,а имало някви бактерии които били опасни за вгината
    Westside rollin' all day, every day

Супер фен Аватара на l0lz
    Както каза ВеPoHuKa, аз първото нещо за което се сетих е, че може да стане нещо на момичето..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе изкъпете се , поиграйте си и тогава се мятайте в леглото ...
    Станислава

Град
    varna
    чисто и просто казано ще се скъса ;]

Град
    Русе
    Вярно е че водата отмива секретите и се едно ръгаш на сухо. Болката може да се окаже най-малкият проблем.
    Относно презерватива, първо: хлора във водата разгражда силикона - голям шанс да се скъса; второ: като свършиш може да се изхлузи кондома, макар и малко пак е достатъчно, създава се опасност, макар и малка, ако попадне сперма във ваната, да има после бебче.
    1

I'd love to change the world.
    But I don't know what to do.
    So I'll leave it up to you.

След първоначалните базици, има доста стойностни отговори. Благодаря на всички включили се в темата.

Поздрави..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си