- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напазарувахте ли за 15-ти ? СНИМКИ
Специално за 15 не аз си пазарувам по принцип постоянно![]()
тиии с джапанки ли ше ходиш на даскалоПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха???
Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ммм не не съм и не мсиля ... отдавна спря да ме вълнува "пазара преди училище" ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
МмМ аз само тетрадки си купих. Другите неща не ме вълнуват. (В метро има много яки тетрадки)Първоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
супер много тетрадки, етикети и дрешки![]()
![]()
![]()
Нз колко мангизи отидоха, но скоро няма да се пазарува![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Абе, добре преди 1 месец беше рано, ама ся кво се праите на луди.. Половината тука ще излязат и ще си накупят "дрешки за училище" за по толкова пари, колкото не са заплатите на майка им и баща им взети заедно.. Ама тука 'щото сте ЯКИ (Първоначално написано от lipstik
) и да не се цепите от колектива...
![]()
Смятай, брат, да те засяга к'во мислят няк'ви в няк'ъв форум...![]()
Мене, пък, ме кефи училището и с удоволствие ще отида днес да си напазарувам. Някакви маратонки, обувчици, дънки, яке, блузки, чанти, часовник.. Каквото си харесам. Защо ли? Защото искам да изглеждам добре на училище. Не ми пука за непознатите по коридорите, а за хората, който са ми приятели, защото ТЕ ще забележат, че съм се постарала, и ТЕ ще оценят това, че съм го направила за тях. И за себе си.
Бахти шминдите сте тука.
мен пък ме боли хyя как ще ида на даскало... кво ме интересува кво мислят непознатите.... пък приятелите си ме знаят как се обличам щото не съм само на даскало с тях![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми виолетова тениска с картинка и надпис, черен суичър, светли изсулени дънки и гуменки. :}
Ти само на училище ли се кефиш да изглеждаш добре?Първоначално написано от InnchetO
И кво,дънки в друго време освен "преди училище" не може ли да си купиш...
Приятелите ти ще оценят това,което си направила за тях![]()
Купила си си дънки и часовник за тях?
Дрехи се купуват,когато имаш нужда от тях.
Не мисля че трябва да идва учебно време,аз да си купувам парцали.Ако преди училище имам нужда от нещо,да добре.Обаче то така излиза,че трябва да си купуваме дрехи преди 15ти независимо от нищо,просто щото на училище трябва да сме с нови дрешки.
![]()
аз почти съм готоваостава ми само някви дънки да си купяя ии тетрадкии
![]()
![]()
Ми ЧОЕК началото на есента е.. на повечето хора им трябват дрехи.. о.0
И не, не само на училище, а попринцип.. кво дай да ходим кат' селяци? С джапанки и къси гащи на даскало.. Или 'що па не по центъра? Кво ми пречи.. Не, че ме бърка толкова, а и попринцип се чувства човек по-добре, когато изглежда добре.. И нямах тва в предвид с приятелите.. хауевър.
брат много си крива майна.... сички които ходят с джапанки и къси гащи са селяни![]()
ми тогава всички по басейните и на морето селяни майна... А по принцип човек се чувства добре като друхите са му одобни, а не ги облича само да се ареса на някой.
.........
за сега имам само нови дънки и колан..сиг утре ще ходя да пообиколя магазините за някои маратонки,блузка,яке .. :P
+1Първоначално написано от tuzaro
Не бях чувала такава глупост.Какво пречи да се ходи с къси гащи и джапанки особено ако е горещо..дай да се спарим защото е "селско"
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
И вие не сте особено умни. Едва ли е визирала лятото, ама дай да се правим на много умни и да даваме ебати крайностите.Първоначално написано от sweet_bubka
Случайно има и такива, които отиват на първия учебен ден по анцуг/къси гащи + джапанки. Прекрасна гледка е!
А и тея дрехи, които изброих, съм си ги купила по принцип за есента, но ще ги използвам и за първия учебен ден. Иннчето също. Не сме си купили някакви дрехи специално за първия учебен ден, които да облечем тогава и после да захвърлим. Не се безпокойте.
че то още си е лято, миналия ден беше 34 градуса, и кво му е неприятното да те гледат с къси гащи или анцунг?? може би щото сте в малки градове за тва така мислите в Пловдив няма на никой да му направи впечатление. Не си ли ходила с къси гащи преди да завършиш ?? Освен тва мен не ме интересува кво мислят останалите, важното е на мен да ми е удобно. Никога няма да си купя нещо и да го пазя специално да го облека на 15, бати смеха...
Аз тея дрехи, с които ще съм, съм ги обличала хиляда пъти сигурно. Т`ва не е от значение. Е, миналият ден беше 35 градуса при нас, ама на 15-ти ще е 11...Първоначално написано от tuzaro
Иначе си прав с това за градовете. Ама не е само това. По принцип по някакъв начин трябва да се показва уважение... Било то и чрез облеклото. Плюс, че в нашето даскало още от миналата година имаме забрана да се носим по джапанки, голи пъпове и къси гащи...
И ние имахме,но на кой му пука?Първоначално написано от Bianca
Не обичам да се заяждам затова ,че както и да е.![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
дамм ... купих си едни маратонки на adidas ... раница на converse ( спр яка е ) .. ии 2 чифта дънки едни бели на armani и едни обикновени на wenice .. ии са ми остава анцунг и блузи .. ии тая седмица ще хода в molla с мама![]()
то 15 е най-големия празник за менеи за тва мисля тея дни да открадна на тати пистолета и да се гръмна
Та по темата .... Ами аз си имах на 4 септември рд и съм г/д готова . Абе всъщност не съм. Тряят ми дънки още един суичър ( незнам дали съм го написала правилно ) и няколко блузки , че старите са ми до пъпа и до лактите
. Незнам как стана тая магия ама нищо не ми става . И раница трябва да си взема , че старата е изтъркана по ъглите , пък и е време да я сменя и тека
.
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
дам. наще се изръсиха 89 лв за ухиформаотделно
-обувки да есен пролет 25 лв матстар
-маратонки 40 лв булдозер
-яке 40 лв
-черно дънки кен вело он 100 лв 25![]()
![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
да, но по добре да нямаше 15ти![]()
така нямаше да има и 1ви учебен ден
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси, Бианке, ти си ми думитеПървоначално написано от Bianca
Никога не съм можела да напиша каквото мисля, а ти го казваш максимално точно, не за първи път
Евала, мерси
![]()
Няма какво да добавя.
Да е и точно есента имаш нужда от часовник нали,точно на 15ти.
Ебаси вас всичките ви дрехи от миналата година ли не стават :д
Уважение можеш да покажеш и с дънките и блузката от миналата година,да речем.Не става въпрос за това,че хората есента имат нужда от дрехи,да ясно е че като стане 10 градуса няма да ходиш по бански.
Въпроса е,че всички говорят как на 15 ще са точно с лилавата блузка и точно с ония ми ти изсулени дънки,щото са нови и трябва се покажеме.Щото сички други ше са с нови дрешки,а старите вече са ни ги виждали.Така както показваш уважение с облеклото,така не си там,за да си показваш облеклото.
И,да,не е много яко да не можеш да си изкажеш мисълта и някой друг да го прави по-добре от тебе![]()