.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Боли ме наистина много!!!!!

Знам,че е дълго но моля ви прочетете го и ме посъветвайте... в много трудна ситуация съм наистина !

С приятеля ми утре навършваме 2 години от както сме заедно, това е страхотно наистина аз супер много го обичам и той мен. Отношенията ни са добри, от много време не сме се карали даже Проблема е съвсем друг даже са два :
    1ви : Приеха го да учи в друг град и започва към края на Септемви, следователно и тогава заминава... от една страна супер много се радвам за него че го приеха и така нататък има си квартира много хубава, но от друга ще е далече от мене ... + студентски живот все пак ... колежки , дискотеки и така нататък мисля че ме разбирате. Така тва е по малкия ми проблем за сега..
    2ри : От миналата година се появи едно момиче... те се познават от доста време били са в една компания , но аз като се появих нея я нямаше.. и изведнъц тя идва и сякъш всичко се преобърна.. 1во до сега не го бях ревнувала тка преди го показвах и наистина изгубих много се дразних от нейното присъствие, дразнеше ме това че като бях там и тя го прегръщаше и целуваше и така нататък. Разбирам приятели от много време .. но всяко нещо си има граници, той ме беше излъгал че ше ходи в друг град на пробни изпити за университет с нея защотот итя била на такива изпити в този град , в поседствие разбрах че не са ходили за никви изпити .. а просто ей тка да си направят кефа. Спали са на едно легло ... и са били прегърнати .. поне до тук знам , тва ме притесни адски много!Притесни ме също случка преди тва да стане, на рожденния ден на един приятел кога той през цялото парти вървеше след нея в която стая утиде тя и той е там .. и аз неволно чух един разговор .. той каза " до вчера с теб се карахме днеска сме на любов моя , ще утидем във (еди си кой град) и ще се изкъртим !!... " и така нататък беше я прегърнал .. а по принцип към мен се обръща с любов моя.. и аз тогава побеснях ... излязох на терасата тя след като си тръгна той видя че съм разстроена и знаеше защо е .. и идва при мене с един букет (който вече ми беше подарил тва става на свети валентин забравих да спомена) и вика заповядай и почнахме да говорим за другия град че не искам само с нея да ходи казах му " на теб ти вярвам но не вярвам на нея .. може да ти се натиска и така нататък" както прави по принцип когато не съм там! и той ми каза " тя те уважава повече от мен .." и аз "моля" и той "аа тка де... трябва да имаш повече доверие на нея от колкото на мен" и аз седя като гръмната... и той явно се усети и каза " ае бъзикам те е ... не се притесняай .." а беше пиян , когато човек е пиян си казва истината... поне при него е тка..Когато излиза с нея го крие от мен, когато тя е ходила у тях пак крие от мен. Преди като показвах че ме дразни и като показвах че ревнувам беше много зле , карахме се заради нея даже щяхме да скъсаме заради нея за тва се отказах .... и колкото и да ми е трудно съм лицемерна, но колкото повече ги гледам тка двамата все повече ме боли имам чувството че го губя ... той се държи наистина добре с мен .. но когато стане въпрос за нея ... или ме пренебрегва или полудява.. като чуе че брат му разговаря с нея по телефона и той веднага подскача като ужилен " брат ми дай да говоря с нея е .." или " кажи и после на мен да се обади! " и като си приказват по телефона той се разхожда из другите стаи ... вчера той ходи с маика си и брат си до градъ да си вземе квартира и се прибира в нашия град и ми се обажда и казва тка " ние сега сме на едно кафе почиваме си от пътя не идвай до нас още .. аз като съм си в (нашия град) ще ти звънна" аз разбрах че ме лъже 1во по тона , второ по тва че беше мн тихо .. беше и мн напрегнат след 15 минути ми звъни пак и го чувам че върви и го питам къде сии и тои " вървя към (съответното момиче) да пием кафе у тях че след малко ше ходи на работа..." и аз питам що ме излъга бе ? " и той " ами де да знам ... викам дай сега да утида до нея нали да пием кафе и след тва ще ти се бадя нали да и сеп охваля.. " абе овърташе... имам и техни снимки от партита как лежът на диван или друга прегърнати ама доста време в някви по тка .... неудобни за мен пози.. на балкана като са двамата пак така пргърнати сумати време даже вечерта като се върнах от чужбина той дойде при мен за 10 минути и се върна на партито при нея и там снимките бяха пак такива той беше пиян залян тя също и двамата легнали и се прегърнали на дивана ... а не се бяхме виждали от 2 седмици ..... и тка има много други истории , но да не ви отегчавам вече ... моля ви кажете ми какъв е случея ... кво да правя ... даже не мога да спя ... станах в 5 а си легнах в 2 .... дори докато го писах тва и плаках Благодаря ви предварително!
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Язък за 2-те години.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Елее .Направо ти се чудя как си го търпяла толкова много.Пропиляла си си времето с него.Ти го обичаш,а той има чувства към другото момиче.
    Според мен няма смисъл да продължавате да сте заедно ,защото:
    1.Той ще учи в друг град.Сигурна съм ,че ще ти изневери.
    2.Има вариянт двамата с 'приятелката' му да са в града,където ще учи.
    3.Мисля,че няма чувства и е с теб по навик.
    И още нещо-Лъгал те е за мн неща,дори за дребни.Изневерил ти е .Вижда,че не ти е приятно ,когато е с с приятелката си.Ако наистина те обичаше щеше да приключи всякакви взаимоотношения с нея.
    Не си струва да си с него.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Миличка сори за това дето ще ти кажа ама тоя е пълен нещастник.Бий му шута и не се занимавай...останах без думи ...и както имаше коментар язък за 2-те ходини

Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    Язък за 2-те години.
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Град
    Paradise
    На твое място посмъртно нямаше да издържа толкова много с него по този начин. От цялата история мога да кажа само:
    1. Той не те обича (ама изобщо).
    2. Явно е влюбен в онова момиче.
    3. Явно има някакъв фетиш към това да те унижава и наранява.
    4. Изобщо не си заслужава да си с такъв човек. Идеята на връзките е да те правят щастлива, а ти не си.

Зарежи го и го остави да си джитка с онази или със студентките. Не те заслужава и за него си похабила вече повече нерви от необходимото.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    На твое място посмъртно нямаше да издържа толкова много с него по този начин. От цялата история мога да кажа само:
    4. Изобщо не си заслужава да си с такъв човек. Идеята на връзките е да те правят щастлива, а ти не си.

Зарежи го и го остави да си джитка с онази или със студентките. Не те заслужава и за него си похабила вече повече нерви от необходимото.
    И аз съм на това мнение.
    Не знам изобщо защо си търпяла всичко това???
    и интересно е той защо те държи теб, при положение, че само се мъкне с някаква друга.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    От толкова нерви може да ти стане нещо... по-добре не се занимавай, защото ще те подиграва колкото си иска !
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    От толкова много нерви накрая ще се разболееш, разкарай го, ще си намериш друг. Недей само да се унижаваш и да му ходиш по гъза, защото го обичаш, при положение че той се държи с безразличие.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix

И аз съм на това мнение.
    Не знам изобщо защо си търпяла всичко това???
    и интересно е той защо те държи теб, при положение, че само се мъкне с някаква друга.
    И аз това се чудя. Може би му е удобна да я използва за нещо или...?
    Или се прави на голям пич с 2 мацки...?
    Или просто е някакъв садист, който се радва да я тормози...?

Иначе и аз не намирам обяснение защо иска друга и все пак стои с това момиче и го мъчи.

Еми той казва,че ме обича .. аз му вярвам , много хора които познавам ми казват същото като вас тука аз не мога да го повярвам незнам ... но и аз мисля че има увлечение към нея .. няма само приятелство между момче и момиче има, но в мноооооого редки случеи ... + тя ме гледа по един странен начин .. сякъш не иска да съм там .. вчера бяхме при нея, и той нали играеше си с косата ми и тя ме гледаше много лошо .. сякъш ревнува , но се усмихваше и си личеше ,че е лицемерна усмивка направо си миришеше на лицемерие.... пък и той като е с нея и и говори по някъв определен начин и я гледа особенно ... Виждала съм приятелство между момче и момиче без задни мисли .. нищо общо с това което те "имат" тка да се нарече ... но тя си се държи тка с момчетата прегръща ги целува ги , танцува с тях .. дава им празни надежди зарибява ги и после казва че са само приятели ..и доста момчета от компанията имат увлечение към нея личи им ...

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от spontaneous
    Еми той казва,че ме обича .. аз му вярвам , много хора които познавам ми казват същото като вас тука аз не мога да го повярвам незнам ... но и аз мисля че има увлечение към нея .. няма само приятелство между момче и момиче има, но в мноооооого редки случеи ... + тя ме гледа по един странен начин .. сякъш не иска да съм там .. вчера бяхме при нея, и той нали играеше си с косата ми и тя ме гледаше много лошо .. сякъш ревнува , но се усмихваше и си личеше ,че е лицемерна усмивка направо си миришеше на лицемерие.... пък и той като е с нея и и говори по някъв определен начин и я гледа особенно ... Виждала съм приятелство между момче и момиче без задни мисли .. нищо общо с това което те "имат" тка да се нарече ... но тя си се държи тка с момчетата прегръща ги целува ги , танцува с тях .. дава им празни надежди зарибява ги и после казва че са само приятели ..и доста момчета от компанията имат увлечение към нея личи им ...
    "Боли ме наистина много!!!!!" Стига си губи времето,2 години с такъв човек са прекалено дълго време,но както казах ЯЗЪК.Мисля,че мн добре знаеш какво трябва да направиш и сама спомена какво те съветват хората,които те познават!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Мисля си, че й е хвърлил око, но не е сигурен дали ще се получи нещо-повече от това което става. Затова те държи теб, в случай, че онази го отреже. А пък ако се получи - реже теб.
    А защо не поговориш с него? Защо се държи така? Обясни му, че действията му те дразнят. Ако наистина му пука за теб и иска да си продължите връзката, ще спре да флиртува с нея. Ако ли не, означава, че избира нея пред теб.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

В повечето любовни връзки разстоянието не е проблем, но тук явно хич няма да е така. Много съжалявам за теб и разбирам как се чувстваш... 2 години са си доста време, но ако той се е отнасял към теб както се отнася сега - не знам как си го изтърпяла толкова дълго време.
    Таа нека минем към проблема .. Явно той изпитва нещо към това момиче, а тя може би. Всичко, което правят заедно, страшно те тормози, и в товя няма проблем, защото вината не е у теб. Ако той наистина те обича, би ти обеснил и да се държи "по-прилично" с нея. Във всички случаи е ясно, че между тях няма просто приятелство.
    Много ме заинтересува изразът "Тя те уважава повече от мен..." Това говори съвсем ясно - той има чувства към своята "просто приятелка" и явно се е опитал да предприеме нещо към нея, но тя му е отказала, защото знае, че той си има гадже и не е редно. Така че според мен наистина тя те уважава повече от него, даже доста, ако наистина е станало така. По-добре при първа възможност я извикай и поговорете насаме и й кажи какво чувстваш като са заедно и какво ти е казал той. Питай я дали наистина те изпитват чувства един към друг. Мисля, че тя е свястно момиче и би трябвало да те разбере, а след това е добре да поговориш и с приятеля си и да му кажеш всичко, ако те разбере - значи нямате да имате пречки, но ако пак почне с глупостите и ти каже, че преиграваш (например) - то тогава явно наистина чувства нещо към онова момиче и те лъже. Пожелавам ти успех и дано оправиш всичко.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен
    Значи някъв :
    - си прави квото си иска с тази негова ''приятелка''
    - лъже те многократно и ти го знаеш
    Но иначе те обичал и се държал добре с теб?

...интересно

Абе вие хора не комуникирате ли с гаджетата си? Нещо разговори...нещо да споделите чувства например?

Просто не разбирам какви са ви такива тия 2 години... язък,язък наистина.

А и тва разстояние,което ще дойде сега... аз едва издържам на разстоянието,а имам най-страхотните отношения и връзка с приятеля ми,а за тебе не знам какво ше правиш,с тоя..
    Изобщо не си е работа тва твоето, ама ти се връзваш упорито.

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Мисля си, че й е хвърлил око, но не е сигурен дали ще се получи нещо-повече от това което става. Затова те държи теб, в случай, че онази го отреже. А пък ако се получи - реже теб.
    А защо не поговориш с него? Защо се държи така? Обясни му, че действията му те дразнят. Ако наистина му пука за теб и иска да си продължите връзката, ще спре да флиртува с нея. Ако ли не, означава, че избира нея пред теб.
    ами говорила съм с него преди за тва ... но той го обръща на караница.... казвам му как се чувствам той ми казва " абе луда ли си е ... няа такиа раоти .. кво за конкуренция ли я имаш ти не с вред!" аз му казвам че я нямам за конкуренция просто ме дразни тва държание и той " ами що не и го каза тва в началото ти си си виновна за тва!" и след това като му казах че ревнувам от нея той започна да ме дразни с тва приемрно каже ми дай ми нощницата ... и аз го питам къде и той " Тя знае къде е "
    Там веднъж се случиха едни неща мн лоши с него, но той не ми каза биха го .. и той постоянно звъни на нея за всичко и тя е била у тях сутринта .. и го хранила и тн ... и той тва ми го натяква вика ми " Ти къде беше тогава .. а ??? ти хранеше ли ме ?? " и аз казвам " Мислиш ли че ако знаех нямаше да дойда!?!?! " той даже не ми беше казал за тва говорила съм много пъти за тва, но винаги аз излизам виновна, незнам как го прави , но го постига!

не мисля че трябва да си с него.. той подиграва ли ти се..да прави всичко толкова явно.. или ти си затваряш очите за всичко което става..

Като го търпиш само се измъчваш още повече. От това няма смисъл, не виждам и грам щастие в него нито пък в теб в момента. Въпросът е имаш ли смелост ти да приключиш всичко?!? Ясно е, че го обичаш, но той явно вече не изпитва напълно същото, как така ще търчи при нея да й казва, а после тебе да обвинява, че не си била до него!?! Това е абсолютна глупост. Разбирам, че го обичаш, но не виждам никакви положителни страни от продължението на връзката ви, защото явно той в момента не те приема насериозно. По-добре действай първа и продължи напред, преди той напълно да те е зарязал и да те е накарал да страдаш още повече. Ще ти бъде гадно, знам, но ако аз бях на твое място - отдавна да съм го направила, колкото и да го обичам, защото просто не бих търпяла такива глупости. Бих продължила напред! А ти!?!
    Уедена съм, че ако тя му каже, че иска да бъдат повече от приятели, той би се съгласил на момента и тогава просто ще се чувстваш 10 пъти по-зле от сега.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Повече от фен
    ...да си затваряш очите за някои неща от любов...бива...ама без да се обиждаш малко наивно се държиш...после ще ти просветне и ще пускаш теми от сорта:той ме нарани ужасно как да го забравя...или недай си боже да питаш как да се съберете...

всички ми казват да го оставя .. майка ми го ненавижда , но аз съм си с него нз .. ще видим какво ще стане като замине ... + тва момиче въпросното ще му ходи на гости там той я извика " Вика ай ела за няколко дена ,ма ( името) имам две легла" и се смее, аз пък аз бях там и ми стана тъпо доста , даже му бях казала като си тръгнахме от там , да прави каквото иска .. давам му зелена светлина все пак е студентски живот .. но ако ше прави нещо да е само за 1 вечер никви връзки! и да е с презерватив задължително.. и ми казва той " ти значи искаш на мен да дадеш зелена светлина и на тебе да има тка ли? " а аз не искам и му го казах ... на мене не ми трябва връзка даже сега като замине ще е добре защото ще имам повече време за някои неща ... почти не излизам с приятелките си и хората с които се събирах преди и трябжва да наваксам за изгубеното време и с даскало да се позанимавам, а пък той уж казва че няма да го направи ама знам ли ... ще видим как ще са нещата по-нататък

Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    Язък за 2-те години.
    Мдаа...

Мега фен
    Град
    <3
    Авторке...как може да си с такъв КРЕТЕН бе. Оо Той изобщо това вашето го няма за връзка. Оо
    Оставяй го,какво тоолкова му се чудиш. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не си губи времето с него! Докато е в другия град ще си прави кефа отново с оназ ,а пък ти ще седиш и ще го чакаш? НЕ!НЕ! Според мен няма смисал.

Как може още да си с него се чудя.Как може да допуснеш тя да ходи у тях,да ходят двамата някъде и да спят да едно легло гушнати,да се прегръщат постоянно.Еми аз ако бях на твоя място още при първото подобно нещо щях сериозно да говоря него.И ако той не иска да се променя го оставяш,явно не иска да се разделя с оная.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си