- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боли ме наистина много!!!!!
как търпиш пияница ?напива се и почва да лъже,изневерява???кретен е голям,как може да те лъже,дразни те ,за да ревнуваш ,ама да са толкова близки ,постоянно да са прегърнати .еми говори с него,кажи му че ще те загуби ,ако продължава ..има момчета за които си заслужава ,има и такива за които не си заслужава да плачеш!любовта не е вечна ,отвори си очи ,сега си влюбена и неможеш да го оставиш ,но ще береш ядове повярвай ми
love is gone!
Още колко хора трябва да ти го кажем? Не е за теб! Надолу се чудеше едно момиче защо онзи върти 2 момичета. Според мен просто е страхливец, като почти всички мъже. Страх го е да признае, че иска да е с друга. Държи се прекалено грубо с теб на моменти. Постави му ултиматум - или теб, или нея, и това е. Ако извадиш късмет, може и да избере теб. Ама то какъв късмет ще е, мани-мани.
А аз се дразнех, че приятелят ми само излиза на кафе веднъж месечно с бившата (по параграф "останахме приятели"), която е влюбена в него (не се целуват изобщо, прегръдка за здрасти и чао, но не и по време на срещата) и обсъждат работа и всякакви НЕинтимни теми. Какви проблеми съм му правела за това, а ти гледай какво търпиш...Ужассс...
Предлагам ти да скъсаш с него сега. Ако не, предлагам да скъсаш с него следващия път когато те излъже. Ако не, предлагам да поставиш граници на отношенията му с "приятелката", т.е. никакви прегръдки освен за "здрасти" и "чао", никакви целувки където и да било, никакви ходения у нас/у тях, никакви лъжи, че не са се виждали. Ебати приятелството! Моят приятел ако имаше такъв навлек, просто щях да дръпна чертата малко след появата на мацката и след като видя, че той не уважава мнението ми, да скъсам и край.
Аз се чудя как още не са спали заедно зад гърба ти. О, чакай, това сигурно вече е станало многократно!
Мила, това не са нормални отношения. Тяхното не е приятелство, а флиртуване и няма да стане по-слабо с времето. Най-много да бъдеш жертва на изневяра, стига да те интересува дали ти изневеряват. Просто постави ясно граници и като ги наруши, с плач, без плач, скъсай с него и не го чувай повече. Като си иска френдката, да си ходи при нея.
Подкрепям с 2 ръце..Първоначално написано от sladkalady
Абсолютно ВЯРНО
Извини ме искрено за грубия тон, но
Ти нормална ли си, МА???????2 години, тоя се държи, все едно ходите от вчера..Майната им на 2 те години, за себе си кога ще мислиш..Първо, как си позволила да се стигне изобщо, до кафе с тфа момиче, аз щях да й оскубя косата и да я накарам да си я изяде!?!?!!?!?!?!Нормална ли си ми кажиииии?????? Вместо да си тръгнеш с гордо вдигната глава, бягаш от реалния проблем с "обичам го бееее" Ужас..Падаш толкова низко, да му търпиш лиготиите ... И снимки си видяла и не знам какъв лъч трябва да те удари по главата за да се осъзнааеш бе дете!! Този мъж не те обичааааа !!! И никога няма да го направи!На бас , че ти е изневерявал и , че в момента ви върти и двете!!!! По-добре страшен край , откоклото страх без край!Твоята история ме покърти!Честно!
давам му зелена светлина все пак е студентски живот .. но ако ше прави нещо да е само за 1 вечер никви връзки! и да е с презерватив задължително
омг![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Нямам думиНезнам как издържаш и как не виждаш очевидното.Той не те обича.Осъзнай се бе момиче,той те лъже заради нея! Тоя не заслужава любовта ти,а само един шут в задника... Разкарай го !!
Чак мен ме хвана яд за тия 2 години...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Добре, щом толкова го обичаш не искаш/не можеш да го зарежеш, защо не говориш с въпросната флиртаджийка? Съвсем открит разговор за това какви са й намеренията спрямо гаджето ти.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Violenza
Защото ако говоря с нея тя веднага ще му каже и пак ще го настрои срещу мене и тка нататък .... от една компания сме .. как тка другите момичета не правят тка само тя ... ако я нямаше , със сигурност нещата щяха да са друго яче ...Днеска дори я съжалих малко .. беше си накъдрила косата щото моята е така и тя знае,че приятеля ми обожава косата ми защото е къдрава.. и се направила с пяна ...![]()
чак малко смешно ми стана, ... няма значение .. мацката не ме харесва въобще изключено е да говоря с нея на тая тема... щото само ще се унижа още повече според мене и ще стане една каша невъобразима...
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Че ще е унизително, да, защото все пак ти си гаджето и така ще й покажеш, че поведението й те дразни и ще излезеш застрашената.
Но при положение, че той се държи по толкова малоумен начин, който меко казано е обиден за теб, защо да си мълчиш?
Защото от личен опит го казвам говорила съм преди с нея и с приятеля ми... едвам излязох от ситуазията цялата компания ме беше нагрочила заради нея! Все пак с тези хора съм всеки ден ... трябва малко от малко в добри отношения да сме .. не искам да съм черната овца щото не съм такъв човек ... аз съм на принципа решавай проблема с разговор не с кавга ... ама по никъв начин не мога да се справя с такива хора ... Мога и да бъда наистина страшна когато избухна.. но не съм избухвала от години и ме е страх кво ще се случи ако избухна .. когато побеснея аз помня само че ми причернява пред очите и край ... незнам кво правя и кво говоря ... а пък тва момиче тка ми действа... и незнам как се сдържам просто ...Първоначално написано от Violenza
![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Ти си мазохистка! ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Еми по тая логика, щом не ти стиска нищо да им кажеш и на двамата, просто продължавай да търпиш без да се оплакваш.![]()
О, уау, ако компанията ти е склонна да те намрази само, защото спираш гаджето си да се натиска с оная, може би е по-добре без тях. Абе ти един свестен човек досега в живота си срещнала ли си? На твое място бих резнала всякакви контакти, колкото и сама да се почувствам после и бих започнала от начало. Нови приятели, нова компания, ново гадже.
ПП. Верни приятели не се намират трудно. Всеки е верен по един или друг начин с определени хора. За да накараш хората да са лоялни с теб, трябва да си спечелиш уважението и обичта им. От всеки един човек може да излезе един прекрасен другар.
Ами какво да ти кажа..доста си изтрала и мисля, че вече ти е достатъчно. Вземи малко го попари със вряла вода да се осъзнае и ако не става го оставяй, не те заслужава, а и без това ще ходи да учи другаде..представям си там какво ще е...
Тотално шокирана съм...Но комент!!!Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
![]()
Не знам как си издържала до сега.Явно всички сме на едно мнение.Остави го,не си заслужава да си с него.Явно това с онова момиче не е само приятелство....и наистина жалко за 2те години прекарани с него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Няма ли някой, който да ти влее акъл в главата? Зарежи го, да се събере с нея, тя ще го остави, ще иска да се върне при теб, биеш му шута отново и ти е готино! Добро момиче ми изглеждаш, за жалост при някакъв глупак дето не знае за какво става въпрос.
"Еми той казва,че ме обича .. аз му вярвам " вярваш??![]()
Я го попитай другия път като ти го каже тва, питай го, като те обича, що е с нея не с теб. Почни и ти да мърсуваш с извинението " ма той ми е най- добър приятел" да види кво ти е.
ПС: ЗАРЕЖИ ГО !!!
Много си се заблудила с тоя, не мога да разбера що за боклуци има (с извинение), ти тичаш след него той те пренебрегва с някаква си друга. Дошла си си от чужбина той е дошъл за 10 мин. да те види, а след това се е върнал на купона или там каквото и да е ...
За тези две години тези неща според мен са ти дошли в повече, незнам как си го търпяла и как толкова много си му вярвала.
Искам и да те питам нещо. Това го прави пред тебе, като я прегръща, усмихва и т.н. можеш ли да си представиш когато ти не си покрай тях двамата, те какви взаимотношения имат, дори и аз не мога да си го представя ... ?
Колкото и да го обичаш за тези две години щом ти е направил такива неща не виждам смисъл да седиш с него, има и други момчета с които може да си 5 месеца, но да знаеш, че са истниски. Ти така живееш в някаква лъжа от негова страна, все пак ти си знаеш до кога ще продължаваш с него. Според мен няма смисъл, той отива да учи в друг град няма да се виждате по много време, щом в твое присъствие е правил тези неща с нея, по-добре не мисли какво ще прави когато теб те няма и с колежките и т.н. още повече, че е "сам" (може би) и в квартира.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
как може да се самоунижаваш, като продължаваш да го търпиш?! тва момче изобщо не те обича, държи те ей така, щото знае, че си му в кърпа вързана... остави го! не те заслужава, нека да си ходи при оная, да си се натискат по диванчетата, да си ходят в други градове и да се ''изкъртват'' колкото си искат. а и замисляла ли си се кво ще прави, като иде да учи в другия град, където ти няма да имаш никакъв контрол над него, щом още отсега, пред очите ти, прави всички тия неща?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз съм сигурна на 99%, че вече ти е изневерил с нея. А ако не е така ще го направи. Не си късай нервите с тях!
Момиче,
ти ВЕЧЕ си изгубила гордостта си от всякъде!
Мога да ти гарантирам, че всички от компанията ви си мислят "Боже, толкова ли е заблудена наистина?" а и си представям каква е тази компания ... неговата, а ти опитваш да се впишеш там ( ако ти бяха приятели, щяха да ти помогнат )
Има най - различни типове момчета. Възможно е да му е добре и с двете ви, да има чувството, че те притежава, че ти си даденост...тя е тръпката, 'щото е нова. Ти всъщност сигурна ли си какво са имали навремето?
И да, тя няма как да те харесва, след като делите едно момче. Щом каза, че дава шанс на всички, а после ги реже ... явно се има за голямата работа и това няма да се промени. Щом е такъв тип момиче определено я привличат момчета, които така да се каже не може да има ... сигурно й харесва да гледа как се излагаш, като търпиш всичко това. Искам само да ти кажа, че в момента губиш ценно време от младостта си, занимавайки се с такова НЕЩО (бих го нарекла)! Вземи се в ръце и измисли как да се отървеш от него (абсолютно СЕРИОЗНО!) казвам го така, защото след всички четири страници мненип ти продължаваш да се дърпаш и да се чудиш какво да кажеш, за да ни убедиш, че той те обича истински ............... На него не му пука, няма да спре да се държи така, защото е сигурен, че ще си там...започни да се дърпаш и да се правиш на неебателна да видим дали ще се усети ... ако не значи съвсем не му трябваш...ако се усети поискай да ти докаже, че може да му се вярва, като спре да се занимава с нея ... връзките продължават до един моментслед това няма нужда ситуацията да бъде изнасилена ... запазвате хубавите спомени и всеки си хваща пътя - той заминава, ти учи и следвай това, което си решила ... болката и самосъжалението нямат място в живота ти
добре си помисли НЯМАШ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГУБИШ!