- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боли ме наистина много!!!!!
Да , наистина язък за двете години.![]()
Зарежи го .. веднъж за винаги.
Спокойно ще си намериш друг.
Не си губи достойнството което ти е останало.
Няма смисъл да си с него , защото той не те заслужава.
Веднъж да те пренебрегне зареди друга - добре , но той е по-вече с нея отколкото с теб.
Според мен няма смисъл да си още с него.
Вярно е , че ще си разбиеш сърцето с него , ама ...![]()
Но ще попаднеш на друго момче. Което ще те оцени.
Успех.![]()
Първоначално написано от dreaml1nd_
Еми да права си в неговата компания съм.. и все още не се чувствам много на мястото си но определено е много по добре от преди, не съм много сигурна кво са имали преди казвали са ми кво е било. Правили са се на "гаджета" за пред един да бил ревнувал.. целували се ама не на истина нз си кво ... за нея може би е било само тва .. ама явно на него му е повлияло по някъф начин. Плюс права си за тва, той сега един вид е надостъпен за нея и и е по интерестно може би ... Той даже по дно време искаше да ме превърне в нея ама не успя.Като тя е с ток вика ти що не носиш ток? а пък аз го нося цяла зима веднъж да се е случило с маратонки и той ти никога не носиш нз си кво или пък тя като е с некви малки маратончици аз съм с ток той вика .. що не носиш малки маратонки такива тесни ... щото с тоя ток ддз... и ей такива подобни!!!
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Според мене тоя ОЛИГОФРЕН (с извинение) чрез вас двете се чувства много привлекателен,интересен,ну жен,харесван и т.н. с една дума повдига самочувствието си. Мацка,мъжете не са се свършили,има човек който ще заслужи любовта ти. Тоя кретен не трябва да бъде обичан. И мамка му,какво чакаш..затрила си 2 години..още две ли трябва да минат за да разбереш,че той просто си играе?! Трябва ти воля и разум иначе няма да спре да те боли. И да,наистина що и ти не ползваш оправданието "ма той ми е най-добрия фр"? С неговите камъни по неговата тиква! Ако не му изнася..хаха радвай се на болката му. Нека го боли бре нека го е яд. Не му ходи по задника,не го търси..нищо. Просто си намери някой друг и му ги изкарай през носа сичките тия тъпизми и простотии. И btw, кастрирай го с пластмасово ножче!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Първоначално написано от spontaneous
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти сериозно имаш ли обяснение защо още си с него?
Съгласен съм с общото мнение :P
С едно обаче не съм !
Защо казвате - Язък за двете години ?!
Ако са били години на щастие и любов,
защо по дяволите да са изгубени ?!
Нима всеки от нас не търси точно това ?!
Или всички търсите човека от рас да остане до края на живота си с вас...
Колкото до момичето:
Мога само да й кажа да продължи напред,с високо вдигната глава!
Ако продължиш по сищият начин - това ще бъде изгубеното ти време в живота,което никога няма да си върнеш.
Мила 1-во моя приятел направи ли го това аз директно ще го зарежа ние също сме заедно близо 2 години ,но времето няма значение ... и 2-ро щом е почнал да те лъже и да крие от теб къде ходи и какво прави с нея значи има нещо ... аз бих поговорила с него бих му казала как се чувствам съответно ако иска да е с нея да си ходи при нея ако си те обича и иска да е с теб да не се занимава с нея .... дано нещата се оправят Успех![]()
Не се занимавай с него и си живей живота
Не те зачита ИЗОБЩО.Ходи с теб,пък лежи с нея по партита.и кой ти ги показва тези снимки,едва ли приятелките ти биха искали да те наранят,ако наистина са такива. Според мен нямате бъдеще,той не те заслужавал![]()
След всяко парти има снимки и те си ги пращат по скайп виждам ги в копмпютъра на брат му ... от там .. на мене никой не ми казва нищо и никви снимки не поличавам крият от мене много неща нямат ми доверие тия хора ... "комапанията му" .. ддз и аз , някои ми се кефят други от далече им личи ей тка , че ми нямат доверие и не съм им приятна ....Първоначално написано от stylo
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
когато човек лъже значи прави нещо нередно..ако толкова мн държи на теб и те обича ще говори с нея..все пак 2 години не е като 1 седмица![]()
И аз мисля така...Първоначално написано от sladkalady
--------------------------
Тиии как може да прайш такива правописни грешки бе жено:
-Утидем
-градЪ
-отеГчавам
-случЕя
![]()
Да ти кажем какъв е случая????
Добре.
Случая е тъп.Не энам как толкова време търпиш откровените им не-приятелски отношения.Те хората може и вече да са се наебали,не веднъж.И от какъв чеп си седиш,оплакваш се по форуми и си мълчиш,вместо да седнеш с приятеля ти и да му кажеш какво те притеснява и да иэясните нещата.3ащото поведението му е тъпо и не подхожда на човек,който уж има сериоэна връэка.Бах мааму.С рев няма да си решиш проблема.
Абеее така е,ама аэ се научих вече,че нещо може да се гради мноооооого време и с мнооого усилия и да се срине эа един миг.Първоначално написано от maybeline
Леле как се ядосах само... К'во си седнала да се занимаваш с тия кълвачи?!
Ако бях на твое място щях да й дръпна един 'убав бой на оная нещастница да я видим дали пак ще се навърта около въпросния Проблем (пича) ,а Проблема щях да го хвърля от виадукта Мийо с гюле на крака![]()
![]()
![]()
Аман от тъпи кифли бее (няма к'во друго да е) !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Ще ти кажа само едно! Ако той те обичаше наистина толкова много нямаше да ти причини това! Не се занимавай повече с него! Той е предал любовта ти и изобщо не те заслужава..ако наистина те обичаше толкова нямаше да хукне се прегръща с незнам си коя си ...и кво като са били в една компания ... С теб е бил 2 години! Ако аз бях на твое място нямаше да се занимавам повече с него щях да му кажа всичко каквото мисля и щях да го зарежа..а то вече ще си проличи дали наистина поне малко му пука за теб кoгaто го зарежеш дали ще те търси пакНо просто..НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!
tAke a dIrty pIcture![]()