.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Hybrid View

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да , наистина язък за двете години.
    Зарежи го .. веднъж за винаги.
    Спокойно ще си намериш друг.
    Не си губи достойнството което ти е останало.
    Няма смисъл да си с него , защото той не те заслужава.
    Веднъж да те пренебрегне зареди друга - добре , но той е по-вече с нея отколкото с теб.
    Според мен няма смисъл да си още с него.
    Вярно е , че ще си разбиеш сърцето с него , ама ...
    Но ще попаднеш на друго момче. Което ще те оцени.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    Момиче,
    ти ВЕЧЕ си изгубила гордостта си от всякъде!
    Мога да ти гарантирам, че всички от компанията ви си мислят "Боже, толкова ли е заблудена наистина?" а и си представям каква е тази компания ... неговата, а ти опитваш да се впишеш там ( ако ти бяха приятели, щяха да ти помогнат )
    Има най - различни типове момчета. Възможно е да му е добре и с двете ви, да има чувството, че те притежава, че ти си даденост...тя е тръпката, 'щото е нова. Ти всъщност сигурна ли си какво са имали навремето?
    И да, тя няма как да те харесва, след като делите едно момче. Щом каза, че дава шанс на всички, а после ги реже ... явно се има за голямата работа и това няма да се промени. Щом е такъв тип момиче определено я привличат момчета, които така да се каже не може да има ... сигурно й харесва да гледа как се излагаш, като търпиш всичко това. Искам само да ти кажа, че в момента губиш ценно време от младостта си, занимавайки се с такова НЕЩО (бих го нарекла)! Вземи се в ръце и измисли как да се отървеш от него (абсолютно СЕРИОЗНО!) казвам го така, защото след всички четири страници мненип ти продължаваш да се дърпаш и да се чудиш какво да кажеш, за да ни убедиш, че той те обича истински ............... На него не му пука, няма да спре да се държи така, защото е сигурен, че ще си там...започни да се дърпаш и да се правиш на неебателна да видим дали ще се усети ... ако не значи съвсем не му трябваш...ако се усети поискай да ти докаже, че може да му се вярва, като спре да се занимава с нея ... връзките продължават до един момент след това няма нужда ситуацията да бъде изнасилена ... запазвате хубавите спомени и всеки си хваща пътя - той заминава, ти учи и следвай това, което си решила ... болката и самосъжалението нямат място в живота ти добре си помисли НЯМАШ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГУБИШ!

Еми да права си в неговата компания съм.. и все още не се чувствам много на мястото си но определено е много по добре от преди, не съм много сигурна кво са имали преди казвали са ми кво е било. Правили са се на "гаджета" за пред един да бил ревнувал.. целували се ама не на истина нз си кво ... за нея може би е било само тва .. ама явно на него му е повлияло по някъф начин. Плюс права си за тва, той сега един вид е надостъпен за нея и и е по интерестно може би ... Той даже по дно време искаше да ме превърне в нея ама не успя.Като тя е с ток вика ти що не носиш ток? а пък аз го нося цяла зима веднъж да се е случило с маратонки и той ти никога не носиш нз си кво или пък тя като е с некви малки маратончици аз съм с ток той вика .. що не носиш малки маратонки такива тесни ... щото с тоя ток ддз... и ей такива подобни!!!
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Според мене тоя ОЛИГОФРЕН (с извинение) чрез вас двете се чувства много привлекателен,интересен,ну жен,харесван и т.н. с една дума повдига самочувствието си. Мацка,мъжете не са се свършили,има човек който ще заслужи любовта ти. Тоя кретен не трябва да бъде обичан. И мамка му,какво чакаш..затрила си 2 години..още две ли трябва да минат за да разбереш,че той просто си играе?! Трябва ти воля и разум иначе няма да спре да те боли. И да,наистина що и ти не ползваш оправданието "ма той ми е най-добрия фр"? С неговите камъни по неговата тиква! Ако не му изнася..хаха радвай се на болката му. Нека го боли бре нека го е яд. Не му ходи по задника,не го търси..нищо. Просто си намери някой друг и му ги изкарай през носа сичките тия тъпизми и простотии. И btw, кастрирай го с пластмасово ножче!
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от spontaneous
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    Момиче,
    ти ВЕЧЕ си изгубила гордостта си от всякъде!
    Мога да ти гарантирам, че всички от компанията ви си мислят "Боже, толкова ли е заблудена наистина?" а и си представям каква е тази компания ... неговата, а ти опитваш да се впишеш там ( ако ти бяха приятели, щяха да ти помогнат )
    Има най - различни типове момчета. Възможно е да му е добре и с двете ви, да има чувството, че те притежава, че ти си даденост...тя е тръпката, 'щото е нова. Ти всъщност сигурна ли си какво са имали навремето?
    И да, тя няма как да те харесва, след като делите едно момче. Щом каза, че дава шанс на всички, а после ги реже ... явно се има за голямата работа и това няма да се промени. Щом е такъв тип момиче определено я привличат момчета, които така да се каже не може да има ... сигурно й харесва да гледа как се излагаш, като търпиш всичко това. Искам само да ти кажа, че в момента губиш ценно време от младостта си, занимавайки се с такова НЕЩО (бих го нарекла)! Вземи се в ръце и измисли как да се отървеш от него (абсолютно СЕРИОЗНО!) казвам го така, защото след всички четири страници мненип ти продължаваш да се дърпаш и да се чудиш какво да кажеш, за да ни убедиш, че той те обича истински ............... На него не му пука, няма да спре да се държи така, защото е сигурен, че ще си там...започни да се дърпаш и да се правиш на неебателна да видим дали ще се усети ... ако не значи съвсем не му трябваш...ако се усети поискай да ти докаже, че може да му се вярва, като спре да се занимава с нея ... връзките продължават до един момент след това няма нужда ситуацията да бъде изнасилена ... запазвате хубавите спомени и всеки си хваща пътя - той заминава, ти учи и следвай това, което си решила ... болката и самосъжалението нямат място в живота ти добре си помисли НЯМАШ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГУБИШ!

Еми да права си в неговата компания съм.. и все още не се чувствам много на мястото си но определено е много по добре от преди, не съм много сигурна кво са имали преди казвали са ми кво е било. Правили са се на "гаджета" за пред един да бил ревнувал.. целували се ама не на истина нз си кво ... за нея може би е било само тва .. ама явно на него му е повлияло по някъф начин. Плюс права си за тва, той сега един вид е надостъпен за нея и и е по интерестно може би ... Той даже по дно време искаше да ме превърне в нея ама не успя.Като тя е с ток вика ти що не носиш ток? а пък аз го нося цяла зима веднъж да се е случило с маратонки и той ти никога не носиш нз си кво или пък тя като е с некви малки маратончици аз съм с ток той вика .. що не носиш малки маратонки такива тесни ... щото с тоя ток ддз... и ей такива подобни!!!

ти сериозно имаш ли обяснение защо още си с него?

Съгласен съм с общото мнение :P
    С едно обаче не съм !
    Защо казвате - Язък за двете години ?!
    Ако са били години на щастие и любов,
    защо по дяволите да са изгубени ?!
    Нима всеки от нас не търси точно това ?!
    Или всички търсите човека от рас да остане до края на живота си с вас...

Колкото до момичето:
    Мога само да й кажа да продължи напред,с високо вдигната глава!
    Ако продължиш по сищият начин - това ще бъде изгубеното ти време в живота,което никога няма да си върнеш.

Град
    Пловдив
    Мила 1-во моя приятел направи ли го това аз директно ще го зарежа ние също сме заедно близо 2 години ,но времето няма значение ... и 2-ро щом е почнал да те лъже и да крие от теб къде ходи и какво прави с нея значи има нещо ... аз бих поговорила с него бих му казала как се чувствам съответно ако иска да е с нея да си ходи при нея ако си те обича и иска да е с теб да не се занимава с нея .... дано нещата се оправят Успех

Град
    Русе
    Не се занимавай с него и си живей живота

Повече от фен Аватара на stylo
    Не те зачита ИЗОБЩО.Ходи с теб,пък лежи с нея по партита.и кой ти ги показва тези снимки,едва ли приятелките ти биха искали да те наранят,ако наистина са такива. Според мен нямате бъдеще,той не те заслужавал

Цитирай Първоначално написано от stylo
    Не те зачита ИЗОБЩО.Ходи с теб,пък лежи с нея по партита.и кой ти ги показва тези снимки,едва ли приятелките ти биха искали да те наранят,ако наистина са такива. Според мен нямате бъдеще,той не те заслужавал
    След всяко парти има снимки и те си ги пращат по скайп виждам ги в копмпютъра на брат му ... от там .. на мене никой не ми казва нищо и никви снимки не поличавам крият от мене много неща нямат ми доверие тия хора ... "комапанията му" .. ддз и аз , някои ми се кефят други от далече им личи ей тка , че ми нямат доверие и не съм им приятна ....
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

когато човек лъже значи прави нещо нередно..ако толкова мн държи на теб и те обича ще говори с нея..все пак 2 години не е като 1 седмица

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Елее .Направо ти се чудя как си го търпяла толкова много.Пропиляла си си времето с него.Ти го обичаш,а той има чувства към другото момиче.
    Според мен няма смисъл да продължавате да сте заедно ,защото:
    1.Той ще учи в друг град.Сигурна съм ,че ще ти изневери.
    2.Има вариянт двамата с 'приятелката' му да са в града,където ще учи.
    3.Мисля,че няма чувства и е с теб по навик.
    И още нещо-Лъгал те е за мн неща,дори за дребни.Изневерил ти е .Вижда,че не ти е приятно ,когато е с с приятелката си.Ако наистина те обичаше щеше да приключи всякакви взаимоотношения с нея.
    Не си струва да си с него.
    И аз мисля така...
    --------------------------
    Тиии как може да прайш такива правописни грешки бе жено:
    -Утидем
    -градЪ
    -отеГчавам
    -случЕя

Да ти кажем какъв е случая????
    Добре.
    Случая е тъп.Не энам как толкова време търпиш откровените им не-приятелски отношения.Те хората може и вече да са се наебали,не веднъж.И от какъв чеп си седиш,оплакваш се по форуми и си мълчиш,вместо да седнеш с приятеля ти и да му кажеш какво те притеснява и да иэясните нещата.3ащото поведението му е тъпо и не подхожда на човек,който уж има сериоэна връэка.Бах мааму.С рев няма да си решиш проблема.

Цитирай Първоначално написано от maybeline

когато човек лъже значи прави нещо нередно..ако толкова мн държи на теб и те обича ще говори с нея..все пак 2 години не е като 1 седмица
    Абеее така е,ама аэ се научих вече,че нещо може да се гради мноооооого време и с мнооого усилия и да се срине эа един миг.

Леле как се ядосах само... К'во си седнала да се занимаваш с тия кълвачи?!
    Ако бях на твое място щях да й дръпна един 'убав бой на оная нещастница да я видим дали пак ще се навърта около въпросния Проблем (пича) ,а Проблема щях да го хвърля от виадукта Мийо с гюле на крака
    Аман от тъпи кифли бее (няма к'во друго да е) !!!
    Бях пияна, когато си написах ника.

Ще ти кажа само едно! Ако той те обичаше наистина толкова много нямаше да ти причини това! Не се занимавай повече с него! Той е предал любовта ти и изобщо не те заслужава..ако наистина те обичаше толкова нямаше да хукне се прегръща с незнам си коя си ...и кво като са били в една компания ... С теб е бил 2 години! Ако аз бях на твое място нямаше да се занимавам повече с него щях да му кажа всичко каквото мисля и щях да го зарежа..а то вече ще си проличи дали наистина поне малко му пука за теб кoгaто го зарежеш дали ще те търси пак Но просто..НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си