- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боли ме наистина много!!!!!
Знам,че е дълго но моля ви прочетете го и ме посъветвайте... в много трудна ситуация съм наистина !![]()
![]()
![]()
С приятеля ми утре навършваме 2 години от както сме заедно, това е страхотно наистинааз супер много го обичам и той мен. Отношенията ни са добри, от много време не сме се карали даже
Проблема е съвсем друг даже са два :
1ви : Приеха го да учи в друг град и започва към края на Септемви, следователно и тогава заминава... от една страна супер много се радвам за него че го приеха и така нататък има си квартира много хубава, но от друга ще е далече от мене ... + студентски живот все пак ... колежки , дискотеки и така нататък мисля че ме разбирате. Така тва е по малкия ми проблем за сега..
2ри : От миналата година се появи едно момиче... те се познават от доста време били са в една компания , но аз като се появих нея я нямаше.. и изведнъц тя идва и сякъш всичко се преобърна.. 1во до сега не го бях ревнувала тка преди го показвах и наистина изгубих много се дразних от нейното присъствие, дразнеше ме това че като бях там и тя го прегръщаше и целуваше и така нататък. Разбирам приятели от много време .. но всяко нещо си има граници, той ме беше излъгал че ше ходи в друг град на пробни изпити за университет с нея защотот итя била на такива изпити в този град , в поседствие разбрах че не са ходили за никви изпити .. а просто ей тка да си направят кефа. Спали са на едно легло ... и са били прегърнати .. поне до тук знам , тва ме притесни адски много!Притесни ме също случка преди тва да стане, на рожденния ден на един приятел кога той през цялото парти вървеше след нея в която стая утиде тя и той е там .. и аз неволно чух един разговор .. той каза " до вчера с теб се карахме днеска сме на любов моя , ще утидем във (еди си кой град) и ще се изкъртим !!... " и така нататък беше я прегърнал .. а по принцип към мен се обръща с любов моя.. и аз тогава побеснях ... излязох на терасата тя след като си тръгна той видя че съм разстроена и знаеше защо е .. и идва при мене с един букет (който вече ми беше подарил тва става на свети валентин забравих да спомена) и вика заповядай и почнахме да говорим за другия град че не искам само с нея да ходи казах му " на теб ти вярвам но не вярвам на нея .. може да ти се натиска и така нататък" както прави по принцип когато не съм там! и той ми каза " тя те уважава повече от мен .." и аз "моля" и той "аа тка де... трябва да имаш повече доверие на нея от колкото на мен" и аз седя като гръмната... и той явно се усети и каза " ае бъзикам те е ... не се притесняай .." а беше пиян , когато човек е пиян си казва истината... поне при него е тка..Когато излиза с нея го крие от мен, когато тя е ходила у тях пак крие от мен. Преди като показвах че ме дразни и като показвах че ревнувам беше много зле , карахме се заради нея даже щяхме да скъсаме заради нея за тва се отказах .... и колкото и да ми е трудно съм лицемерна, но колкото повече ги гледам тка двамата все повече ме боли имам чувството че го губя ... той се държи наистина добре с мен .. но когато стане въпрос за нея ... или ме пренебрегва или полудява.. като чуе че брат му разговаря с нея по телефона и той веднага подскача като ужилен " брат ми дай да говоря с нея е .." или " кажи и после на мен да се обади! " и като си приказват по телефона той се разхожда из другите стаи ... вчера той ходи с маика си и брат си до градъ да си вземе квартира и се прибира в нашия град и ми се обажда и казва тка " ние сега сме на едно кафе почиваме си от пътя не идвай до нас още .. аз като съм си в (нашия град) ще ти звънна" аз разбрах че ме лъже 1во по тона , второ по тва че беше мн тихо .. беше и мн напрегнат след 15 минути ми звъни пак и го чувам че върви и го питам къде сии и тои " вървя към (съответното момиче) да пием кафе у тях че след малко ше ходи на работа..." и аз питам що ме излъга бе ?" и той " ами де да знам ... викам дай сега да утида до нея нали да пием кафе и след тва ще ти се бадя нали да и сеп охваля.. " абе овърташе... имам и техни снимки от партита как лежът на диван или друга прегърнати ама доста време в някви по тка .... неудобни за мен пози.. на балкана като са двамата пак така пргърнати сумати време даже вечерта като се върнах от чужбина той дойде при мен за 10 минути и се върна на партито при нея и там снимките бяха пак такива той беше пиян залян тя също и двамата легнали и се прегърнали на дивана ... а не се бяхме виждали от 2 седмици ..... и тка има много други истории , но да не ви отегчавам вече ... моля ви кажете ми какъв е случея ... кво да правя ... даже не мога да спя ... станах в 5 а си легнах в 2 .... дори докато го писах тва и плаках
![]()
![]()
![]()
Благодаря ви предварително!
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...