- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боли ме наистина много!!!!!
В повечето любовни връзки разстоянието не е проблем, но тук явно хич няма да е така. Много съжалявам за теб и разбирам как се чувстваш... 2 години са си доста време, но ако той се е отнасял към теб както се отнася сега - не знам как си го изтърпяла толкова дълго време.
Таа нека минем към проблема .. Явно той изпитва нещо към това момиче, а тя може би. Всичко, което правят заедно, страшно те тормози, и в товя няма проблем, защото вината не е у теб. Ако той наистина те обича, би ти обеснил и да се държи "по-прилично" с нея. Във всички случаи е ясно, че между тях няма просто приятелство.
Много ме заинтересува изразът "Тя те уважава повече от мен..." Това говори съвсем ясно - той има чувства към своята "просто приятелка" и явно се е опитал да предприеме нещо към нея, но тя му е отказала, защото знае, че той си има гадже и не е редно. Така че според мен наистина тя те уважава повече от него, даже доста, ако наистина е станало така. По-добре при първа възможност я извикай и поговорете насаме и й кажи какво чувстваш като са заедно и какво ти е казал той. Питай я дали наистина те изпитват чувства един към друг. Мисля, че тя е свястно момиче и би трябвало да те разбере, а след това е добре да поговориш и с приятеля си и да му кажеш всичко, ако те разбере - значи нямате да имате пречки, но ако пак почне с глупостите и ти каже, че преиграваш (например) - то тогава явно наистина чувства нещо към онова момиче и те лъже. Пожелавам ти успех и дано оправиш всичко.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...