А аз се дразнех, че приятелят ми само излиза на кафе веднъж месечно с бившата (по параграф "останахме приятели"), която е влюбена в него (не се целуват изобщо, прегръдка за здрасти и чао, но не и по време на срещата) и обсъждат работа и всякакви НЕинтимни теми. Какви проблеми съм му правела за това, а ти гледай какво търпиш...Ужассс...

Предлагам ти да скъсаш с него сега. Ако не, предлагам да скъсаш с него следващия път когато те излъже. Ако не, предлагам да поставиш граници на отношенията му с "приятелката", т.е. никакви прегръдки освен за "здрасти" и "чао", никакви целувки където и да било, никакви ходения у нас/у тях, никакви лъжи, че не са се виждали. Ебати приятелството! Моят приятел ако имаше такъв навлек, просто щях да дръпна чертата малко след появата на мацката и след като видя, че той не уважава мнението ми, да скъсам и край.
Аз се чудя как още не са спали заедно зад гърба ти. О, чакай, това сигурно вече е станало многократно!
Мила, това не са нормални отношения. Тяхното не е приятелство, а флиртуване и няма да стане по-слабо с времето. Най-много да бъдеш жертва на изневяра, стига да те интересува дали ти изневеряват. Просто постави ясно граници и като ги наруши, с плач, без плач, скъсай с него и не го чувай повече. Като си иска френдката, да си ходи при нея.