- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боли ме наистина много!!!!!
Много си се заблудила с тоя, не мога да разбера що за боклуци има (с извинение), ти тичаш след него той те пренебрегва с някаква си друга. Дошла си си от чужбина той е дошъл за 10 мин. да те види, а след това се е върнал на купона или там каквото и да е ...
За тези две години тези неща според мен са ти дошли в повече, незнам как си го търпяла и как толкова много си му вярвала.
Искам и да те питам нещо. Това го прави пред тебе, като я прегръща, усмихва и т.н. можеш ли да си представиш когато ти не си покрай тях двамата, те какви взаимотношения имат, дори и аз не мога да си го представя ... ?
Колкото и да го обичаш за тези две години щом ти е направил такива неща не виждам смисъл да седиш с него, има и други момчета с които може да си 5 месеца, но да знаеш, че са истниски. Ти така живееш в някаква лъжа от негова страна, все пак ти си знаеш до кога ще продължаваш с него. Според мен няма смисъл, той отива да учи в друг град няма да се виждате по много време, щом в твое присъствие е правил тези неща с нея, по-добре не мисли какво ще прави когато теб те няма и с колежките и т.н. още повече, че е "сам" (може би) и в квартира.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".