- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Наближава...УЖАСА!
И история, и физика, и....Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Абе ще го оправим това даскало и тази година, важното е да сме нахъсани... :P
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
НЕЕЕЕ!!!НЕ ми се ходи въобще!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Преди един,два месеца искахххСега,не!Толкова е ужасно и напрегнато!Особено по Български..не,не,не,не!Искам да си излизам с приятели,да си минава времето,а не гадните учители да ми спират тока всеки ден
П.П. Но и се вълнувам!Мамчо ще има Рожден денн и ще имаа партеййй![]()
Ходи ми се много...Ама само заради тая по БЪЛГАРСКИ НЕ!!!Имам фобия от нея...![]()
![]()
![]()
za6to da ne zapo4nem 6te e super novi hora nov klas Super novi priqteli i t.n.
![]()
Не съм мислила хичч......само като се замисля,че не съм чела още книгите и оф какво ме чака тази година...![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хм... Любимото на повечето тийнове ДРАМАТИЗИРАНЕ... Чада, радвайте се, защото вмомента сме едва в началото...![]()
![]()
Леле хич не ми се ходи . Драйфа ми се само като си помисля за даскало. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Що пък да е ужас? Аз се кефя.![]()
Male
Почти ми се ходитази година в нов клас с нови хора и учители докато се опознаем ще е супер яко
а на 15-ти ще сме зайци и ще ни дават моркови
![]()
![]()
![]()
ууу на мен ми се ходи тая година смените ми са супер -1ви срок 2ра смяна, 2ри срок 1ва смяна...от 2 години си мечтая за това![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ходи ми се,ама искам по-бързо да раздадат тъпите униформи.
Лелеееее като наближи 15 септември и се скъсвате да пускате темии ..какво толко се панирате не ви знам ... А на мен лично не ми се ходи на даскало ама хич ..!!
![]()
Ох и ти ли....Първоначално написано от kalashnik
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Ахахаха, ей не, големи сте паникиКакво толкова сте се разревали против училището ?! След някоя друга година като завършите, ще има да ревете защо не сте на даскало, как ви липсват гимназиалните години, бля-бля. И какъв ужас започва? Когато си учиш редовно - няма ужас, наистина е по-напреднато, но какво от това? Там е цялото обкръжение, заобикаля те живот, намираш се в цивилизация, а така.. цък-цък по цял ден пред компютърчето, вечер нещо излизане.. и става скука, почивка максимум до 1 месец, после всичко ме отекчава.
Както всяка учебна година и тази я очаквам с нетърпение, изкарах най-прекрасното лято, всичко беше на МАКС удоволствие, но сега... чакам си училището.
![]()
P.S. ~> Поредната тема за 15-ти Септември, има достатъчно много, толкова ли не гледате ?!![]()
![]()
Какъв ужас бе Оо На мен не ми се завършва,че ще съм 12 клас...
Деца... Оо Ще видите след някоя друга година.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
добре че ме подсети да си видя и аз домашните иначе щях да ма изръсят пред класа и да ме питат "А сега преразкажи ни книгата която прочете на английски"Първоначално написано от bloodyF
![]()
иначе точно това описва най добре - УЖАС
Не знам как ще ставам за даскалото само тва ми е проблема бахтиПък и смених даскалото и тряя като начало да се правя на дисциплинирана шото достатъчно ме гониха от 22ро
![]()
phah
аз сега ще съм 11 клас, ама все пак не ми се ходи на училище... не - не е заради изпитвания, учители, часове или нещо друго... заради класа еПървоначално написано от ShtrudeL
а да се местя заради 20 некадърници - не, мерси
![]()
пфф неискам и да си представям ... защо лятото минава толкова бързо![]()
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
не ми се ходи тая година ще ми е най-трудната за моето даскалооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!