- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Наближава...УЖАСА!
аз като знам, че няма да уча и ми става смотано... пък по цял ден с ония некадърници.. пф
Искам да почне ама не заради ученето или учителите ами да не стоя в нас , пък и тази година съм в ново даскало и незнам как ще еНезнам как ще се справя с ставането в 7,30
![]()
![]()
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
Блазе ти... аз в 6 или в най-добрия случай 6:15Първоначално написано от kateri4ka
![]()
Първоначално написано от kateri4ka
ха кой се оплака че става в 7.30 нормалните хора стават към 6-6.30 .. аз искам да имам нещо за вършене вкъщи съм пълен безделник ..
in defense of our dreams...
пфф преди да завърша и аз мислех така за училището ,но чак сега осъзнавам колко ще ми липсва
винаги осъзнаваме какво сме имали, чак като го изгубим... що се отнася до даскалото... да идва вече да се посмея малко на мутрите им и да ми писва, чее... тука издивявам, прогизна града от тоя дъжд![]()
Така е, така еПървоначално написано от Marinchety
![]()
Особено контролни и т.н.Да се мъчеш да препишеш и т.н. класикааа![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Охх , започва яко учене.
Аз ще съм 7-ми клас .. искам да вляза в елитна гимназия , тоест трябва да се напъна.![]()
И сега тези матури, и тестове , и контролни..!![]()
каквоооооооооооо 7:30 лиПървоначално написано от kateri4ka
![]()
![]()
аз ще ставам в 5:20![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох никакво даскало не ми се почвааа . . . Ужас!!
Ще е ад тоя смотан 8 клас . . .
Не се оплаквам, поне не е 7ми . . .
И тоя испански . . . пуф![]()
Ама . . . няма къде да бягам.
И все пак мразя го даскалото, не го ща . . . Go away!!
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
В първи клас като бях 15 септември беше супер слънчееееевПървоначално написано от elito6754
![]()
но да последните години е доста мрачен в тон с настроението на децата![]()
![]()
ами странно е за мен но ми се ходи а иначе аз обичам 15...Юни![]()
Ти пък....не ти ли писна по цял ден да висиш пред компа ? Аз се кефя, ще се видя с повечето си приятели, ще има много емоции, ранното ставане е хубаво за укрепване на организма...![]()
..
яко е стига да познавах хората нов клас а уиначе чакам да вида кво ще стани .. а й без това не ми се стои в нас .. малко раздвижване ,,,
хахаха и аз забелязах че само 1 клас е сланчево .. след това по - мрачно и вазможно най - дъждовно![]()
Ми и аз съм заек.. ама честно казано... не ми дреме![]()
![]()
Аз завърших тази година и адски много ми липсва даскалото!!!
.........
Блазе ти... аз в 4.30 или в най-добрия случай в 5Първоначално написано от Sarafina
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
охх аз па се притеснявам че ше съм в нов клас и че може да нямям фр за следващите 5 годинии![]()
![]()
аз имам един коментар по-горетаа от тогава малко се промениха нещата
![]()
ако искате ,, направете като мен - чукнете си среща с приятели на 15ти сед дакало ии няма да ви идва де се метнете от някъде![]()
лошото е че аз само за 15 имам уговоркае , дано да не сте с родители като моите и те да ви дават да излизате през седмицата
успех!
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
абе какъв ужас... глупости
доста положително съм настроена
обичам си даскалато, хората там, съученици а-у
и ходя с желание
нещата са както сам си ги напарвиш общо взето(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
точно така!Първоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..