- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Наближава...УЖАСА!
На 15-ти винаги ми е било готино да отида![]()
Who's next!
само 2 денаПървоначално написано от maybeline
![]()
Мен ми се ходи. За една седмица. хаха После пак ще ми стане скучно. Нищо, поне сега през есента има доста купони.
А на тъпият 15ти отиваме, снимат ни и после ще ни държат до 3 часа да играем спортове. пфффффф
Вие на хероин ли сте бе?
Ходи ми се.. много ми се ходи, иха![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+ Защото ще е е последна година!Първоначално написано от lipstik
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Утре сме на училище
ЧЕСТИТО на всички![]()
До колкото дали ми се ходи ще отговоря с може биНово даскало, нови хора, обече аз не си познавам класа, но новите ми съученици са били в едно и също даскало и се познават и всички си уговарят срещи кога да се чакат, а само аз трябва да ходя сама..
** Едното момче, което ще е в новия ми клас е и от стрария, но не се търпим много и не искам с него да ходя.. охх![]()
Ауу да утре на даскало .. честно казано не ми се ходи много много.. е ходи ми се колкото да си видя класа как са кво са, но като се замисля ся с тея входящии и тея контролнии.. не ми се ще да ходя. А това че всеки 15 септември вали е напъълно вярно и то е защото това са сълзите на учениците на който не им се ходи![]()
![]()
голяма простотия казах
И все пак не изгарям от желание да почваме още. НЕ искам да свършва лятото
![]()
elity95 ми ходи с това момче колкото да не си сама. Ама ако ти е толкова неприятен ходи сама не се притеснявай толоква може от класът ти да се окажат пичове![]()
WTF ? Какви са тия бе, на 15 ще ме карат да играя...Първоначално написано от vikipf
![]()
е май ще е слънчев .Първоначално написано от Tiin
мм ходи ми се ,кво толкова -.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от TheNewReligion
Точно!
Не искам,не,не,неееее!!Тъпо училище,ще бъда в тъп клас,с тъпи хора.Свърши ми живота.Вече чакам зимната
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ми не ми се ходи ... Ама искам да си се виждам със приятели те си от класа.А колкото,че на всеки 15 септември вали ... това е защото времето също оплаква заедно със нас започването на даскалото.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
пф тва ми е девети 15 септември и май така не съм се вълнуваланито съм в ново даскало,нито нищо,а днес се събудих в 8 и почнах да си нареждам дрехите за утре
странна работа.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
За един ден ми се ходи, после не ме търсете.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не ми се ходи, не ми се ходи, не ми се ходи...![]()
Ходи ми се заради междучасията и съучениците..да ги видя най-накрая да се посмея на някоя простотия.. Нямам търпение да ида за половин час и после да се уговориме за кафенце.. нещо коктейлче ала бала.. от сега си го планувам![]()
Иначе като знам, че тепърва почват входни..ужассс...ама и тоя зор ше мине... Иначе кво се отчайвате.. другия Поделник и Вторник няма да учим.. ще се спи до късно
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
На мен хич не ми се ходиОбаче като се сетя, че ще ми е последна година в това училище и някък ми домъчнява
И все пак лятото, the best
![]()
![]()
Що да не учим?Първоначално написано от InVic7us
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
22 септември празнуваме Независимостта на Българияи ни пускат и понеделника но събота ще се учи...шит хепънс ;/
ох как не ми се ходи мамка мумързи ме да гледам...ся 10ти клас входни пф искам 8ми бе
а като се сетя че трябва да ходя на уроци по английски
и накрая на годината 2ри сертификат реве ми се бе реве ми се
![]()
искам , не искам .. братя и сестри .. утре започваме [е , не баш утре .. ама 1 ден не е супер мн време]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
оф и аз нямам никакво желание ама.. кво да се прави![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
И на мене не ми се почва ,защото съм 12 клас.Като знам какво ме чака.......направо ужас.Матури,изпити,курсове,балъ и приготовленията...отделно в училище ще ни мъчат....
Пропилях си хубавите години,чак тази година се осъзнавам ,че е трябвало да прекарвам повече време с класа,а сега като почнем имам чуството че следващото ми събиране със тях ще е по коледа и нова година![]()
бих изкарала още 3 ваканции, ама кво да се прави.. ае сега, като почваме даскало, няма пък да се мре, не е голямо чудо![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)