Защо като се опитах да си влезна в профила (l0lz) ми изписа, че съм изгонен от сайта и че трябва да се допитам до екипа ви. Поне пратете едно предупреждение и щях да спра да се лигавя, ебахти хората...
Hello, my name is Dr. Greenthumb!
Банирали са те,а щом са го направили има основателна прична.
Battlescarred, приема се, но все пак на предишни профили са ми пращали съобщения, спирал съм да се лигавя и след 2- 3 дена, "Профила е изтрит"... Справедливостта е дефицит тука, съм забелязал, щото винаги правят така... Но чудното е, че мненията ми си стоят и не са изтрити, както когато ми изтрият профила, а ми изписа сутринта, че съм "изгонен" само... Както и да е, знам, че няма да ми го включат отново, щото съм имбецилен олигофрен, но все пак, съобщих, защото ме издразни тва, че с някой сте справедливи, с други не...
Hello, my name is Dr. Greenthumb!
При положение,че постовете си ти стоят не са ти изтрили профила.Баннат е временно и може би ше ти махнат бана щом преценят.
Ако предупреждавахме всички, които банваме, трябваше по цял ден само това да правим. Вече веднъж си се оаквал - напред не очаквай толеранс за простотията си.
лек ден