- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към силния пол...
Какво бихте помислили за момиче, което ви казва направо какво чувства към вас и иска да направите същото. Бихте ли помислили, че прибързва и бихте ли се ядосали, че взима нещата в свои ръце?
Директна ли би била според вас или нахална?
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Директна и бих пробвал как ще е с нея.
Hello, my name is Dr. Greenthumb!
бих бил адски щастлив![]()
![]()
и бих споделил чувствата и
П.П. много съм лесен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно всички момчета сме лесни като DARGON. Аз бих я сметнал за директна, и според мен това е много хубаво даже.
"тука или се извъдихте баси яките момчета"
Еми не съм фен на скромността...![]()
Ами аз веднъж направих тази грешка, да му призная направо какво чувствам, а даже не се познавахме - смисъл само на здравей-здрасти и уж прехвърчаха искри, обаче щом му казах...стой та гледай..ни вест, ни кост кажи речи и сега е с друга...![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
+ Аз също, аз също!Първоначално написано от DARGON
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Би било страхотно, дано да има повече такива момичетаПървоначално написано от Dollystar
![]()
от директната и в любовта и в секса по хубава няма,тай че и аз директно ще и споделя чувствата![]()
Предвид примитивното мислене на путките,винаги е предимство да имаш кола
де да имаше повече такива момичета...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
+1Първоначално написано от DARGON
то хубаво тва директно казване, ама след 1-2 дена да не ти каже пак директно, че не я кефиш и да ти бие шута
защото да се познавате от 2-3 дена и да сте само на здр, здрасти... няма как да познаваш момчето достатъчно и т.н. :P
<N>
Харесвам директни момичета и определено бих пробвал:P
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
същото нещо е и при мене..заговоря ли открито за нещата и те се шашардисват момчетатаПървоначално написано от bloodyF
![]()
да си директен е много хубаво и се радвам на такива мадами![]()
+1Първоначално написано от DARGON
![]()
еми и аз ще кажа какво чувствам и готовоПървоначално написано от Dollystar
Защо оставяш днешната работата за утре, като можеш да я свършиш в други ден!
Моето си е моето, чуждото е общо.
Един за всички и всеки за себе си.
Директно и заповядвам да остава полу гола и да кляка пред мен ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Я, пък после жените били лесни.
Нали ви е ясно, че едва ли в 100% от случаите мацката ще е хубава?
Я си представете един крокозъбер да идва насреща ви и да ви се обяснява в любов? Всички веднага ще й отвърнете на чувствата, а?
На баба ви хвърчилото...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Винаги е хубаво да си директен/а. От там нататък вече момчето/момичето,взимат решението искат ли да имат нищо общо с конкретния човек.
Жалко че не са много тези момичета...писна ми от лигли които ту пращат зелени сигнали,ту се дърпат,и като се зариби6 по такава не знаеш дали те харесва или не.После ти е гадно че те реже.Пф.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от nestea95