.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    тука или се извъдихте баси яките момчета или не знам...аз лично като покажа някви чувства към някое момче и му споделя и той или ми се хили дебилно или ме зарязва
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Sofia
    По-скоро директна, тогава не ми пречи и аз да започна с директните неща, така че не смятам, че това което е направила ще е нахално. Мисля, че колкото по-директен е един човек толкова по-лесно се получват нещата без да се овъртат и т.н.
    Няма да е лошо повечето момичета да тръгнат по този път
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Супер фен Аватара на montana6
    Идеално ще е ако е директна. Аз това и търся в едно момиче.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Град
    България
    Няма нищо по-хубаво от това да разбереш, че някои те обича. Най-важното бих бил честен с нея и ако дори само я харесвам бих пробвал с нея

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas

Re: Въпрос към силния пол...

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Какво бихте помислили за момиче, което ви казва направо какво чувства към вас и иска да направите същото. Бихте ли помислили, че прибързва и бихте ли се ядосали, че взима нещата в свои ръце?
    Директна ли би била според вас или нахална?
    Ами аз лично... само хубави неща. Според мен, да споделяш чувствата си с някой е едно от най-хубавите неща. Зависи и от ситуацията де, но иначе аз така мисля

Успех
    да слуша

Град
    Сливен
    Зависи - ако изпитвам нещо към нея - супер ,ако ли не - кофти

Град
    Paradise
    Винаги съм била хипер директна и досега проблеми не съм имала. Но LadyDi е права. Имам една позната, чиито външен вид може да накара човек да ослепее и да не иска да прогледне (не че е нещо непоправимо, просто тя не спазва лична хигиена, космата е и не се поддържа), но за това пък винаги е много директна с момчетата. Досега не знам някой да е тръгнал с нея.

Цитирай Първоначално написано от Rhype
    Зависи - ако изпитвам нещо към нея - супер ,ако ли не - кофти
    общо взето е това

амиии бих пробвал с нея се пак на нея ще и стане много кофти ако откажа за това по-добре да и дам шанс

Супер фен Аватара на montana6
    Въпросът на темата беше дали харесваме такива момичета и какво мислим за тях. Сега дали ще тръгнем с тях е друг въпрос. Както каза някой преди мен - всичко ще е по-лесно ако не е толкова увъртяно.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Разбира се. Много обичам директните хора.Поне знам че това, което им е в душата им е и на езика и няма смисъл да се чудя и гадая дали това, което говорят и вършат отговаря на това, което мислят вдействителност. А момиче директно да ти разкрие чувствата си това пък ще е много хубаво.
    А за тръгването вече въпроса е друг. Ако има поне и малко чар, които да ме привлича, работата е готова. Е ако не ме познава изобщо може би по-добре е да мине малко време за да ме поопознае за да не се откаже от намеренията си след директният и подход и да се мине към недиректни действия.

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Разбира се. Много обичам директните хора.Поне знам че това, което им е в душата им е и на езика и няма смисъл да се чудя и гадая дали това, което говорят и вършат отговаря на това, което мислят вдействителност. А момиче директно да ти разкрие чувствата си това пък ще е много хубаво.
    А за тръгването вече въпроса е друг. Ако има поне и малко чар, които да ме привлича, работата е готова. Е ако не ме познава изобщо може би по-добре е да мине малко време за да ме поопознае за да не се откаже от намеренията си след директният и подход и да се мине към недиректни действия.

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Ще се радвам че ми го е казала директно, обичам директни хора, а това дали аз имам нещо към нея е отделен въпрос
    "You were deceived"

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Я, пък после жените били лесни.
    Нали ви е ясно, че едва ли в 100% от случаите мацката ще е хубава?

Я си представете един крокозъбер да идва насреща ви и да ви се обяснява в любов? Всички веднага ще й отвърнете на чувствата, а?

На баба ви хвърчилото...
    тва ще го кажем например при положение, ЧЕ момичето ни е харесало...

Bellatrix - е приятелката ти е от многото такива, дето явно още никой не и е казал 2-3 директни приказки на какво прилича и т.н.
    щото е супер смешно някое такова момиче да се прави на няква супер яката, а всъчщност да е такава каквато ти си я описала
    <N>

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Само такива чакаме. Бъдете директни forever
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Директна съм. Една връзка се изгражда от двама,затова и двамата трябва да са дейни.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Re: Въпрос към силния пол...

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Какво бихте помислили за момиче, което ви казва направо какво чувства към вас и иска да направите същото. Бихте ли помислили, че прибързва и бихте ли се ядосали, че взима нещата в свои ръце?
    Директна ли би била според вас или нахална?
    Ей това момиче ще е перфектното,което си каже чувствата в очите без да овърта!
    Давай,пожелавам ти успех

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DARGON
    бих бил адски щастлив и бих споделил чувствата и

П.П. много съм лесен
    +1 И аз съм така Много ми харесва момичето да ми каже какво изпитва

--------------------------------------------------------

Град
    По балкана някъде..
    Зависи от момичето. Ако е мацка и е свястна ще се зарадвам много . Но ако е момиче към което не чуствам никакво привличане ще ми стане неловко..
    ACϟDC

Епа това ако се случи...радост и партите 40 дена и 40 нощи бе...това в историята на любовта е нещо много рядко xD така че да бих се зарадвал...не съм сухар.
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Град
    Долината На Идиотщината
    Еее такива момичета за жалост почти няма сега..Иначе е готино момичето да ти признае чувствата си

Голям фен Аватара на Dollystar
    ^ От една страна си прав, но аз примерно съм от хората които са директни само ако има перспектива и са сигурни в това, което казват, а не само така да залъгват момчето и да дават празни надежди. Всъщност постнах темата за да чуя мнения, защото бях директна с едно момче и той каза че изпитва същото към мен. И исках да съм сигурна, че не е помислил: Тая па тая защо не изчака да направя първата крачка, но сега вече съм спокойна, като видях мненията
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Директно в леглото после директно през вратата
    Скъпа, всичко зависи от човека, от това къде са ви отношенията и дали и той ти се кефи. Имам предвид ти се кефи на главицата, а не на всичко под нея
    Така че общ принцип и общ отговор на тоя въпрос няма. Статистиката не помага, не разчитай на нея. Карай го леко и от мой личен опит - по-малко говерен, по-добре. Покажи му, че му се кефиш, целуни го, пък то после ще се види какво мисли и без да се говори.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си