- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към силния пол...
Първоначално написано от bloodyF
+1
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
По-скоро директна, тогава не ми пречи и аз да започна с директните неща, така че не смятам, че това което е направила ще е нахално. Мисля, че колкото по-директен е един човек толкова по-лесно се получват нещата без да се овъртат и т.н.
Няма да е лошо повечето момичета да тръгнат по този път![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Идеално ще е ако е директна. Аз това и търся в едно момиче.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Няма нищо по-хубаво от това да разбереш, че някои те обича. Най-важното бих бил честен с нея и ако дори само я харесвам бих пробвал с нея![]()
Ами аз лично... само хубави неща. Според мен, да споделяш чувствата си с някой е едно от най-хубавите неща. Зависи и от ситуацията де, но иначе аз така мисляПървоначално написано от Dollystar
Успех![]()
да слуша
Зависи - ако изпитвам нещо към нея - супер ,ако ли не - кофти![]()
Винаги съм била хипер директна и досега проблеми не съм имала. Но LadyDi е права. Имам една позната, чиито външен вид може да накара човек да ослепее и да не иска да прогледне (не че е нещо непоправимо, просто тя не спазва лична хигиена, космата е и не се поддържа), но за това пък винаги е много директна с момчетата. Досега не знам някой да е тръгнал с нея.
амиии бих пробвал с нея се пак на нея ще и стане много кофти ако откажа за това по-добре да и дам шанс![]()
Въпросът на темата беше дали харесваме такива момичета и какво мислим за тях. Сега дали ще тръгнем с тях е друг въпрос. Както каза някой преди мен - всичко ще е по-лесно ако не е толкова увъртяно.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Разбира се. Много обичам директните хора.Поне знам че това, което им е в душата им е и на езика и няма смисъл да се чудя и гадая дали това, което говорят и вършат отговаря на това, което мислят вдействителност. А момиче директно да ти разкрие чувствата си това пък ще е много хубаво.
А за тръгването вече въпроса е друг. Ако има поне и малко чар, които да ме привлича, работата е готова. Е ако не ме познава изобщо може би по-добре е да мине малко време за да ме поопознае за да не се откаже от намеренията си след директният и подход и да се мине към недиректни действия.![]()
Първоначално написано от Niakoitam
Ще се радвам че ми го е казала директно, обичам директни хора, а това дали аз имам нещо към нея е отделен въпрос![]()
"You were deceived"
тва ще го кажем например при положение, ЧЕ момичето ни е харесало...Първоначално написано от LadyDi
Bellatrix - е приятелката ти е от многото такива, дето явно още никой не и е казал 2-3 директни приказки на какво прилича и т.н.
щото е супер смешно някое такова момиче да се прави на няква супер яката, а всъчщност да е такава каквато ти си я описала![]()
<N>
Само такива чакаме. Бъдете директни forever![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Директна съм.Една връзка се изгражда от двама,затова и двамата трябва да са дейни.
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Ей това момиче ще е перфектното,което си каже чувствата в очите без да овърта!Първоначално написано от Dollystar
Давай,пожелавам ти успех![]()
+1 И аз съм такаПървоначално написано от DARGON
Много ми харесва момичето да ми каже какво изпитва
![]()
--------------------------------------------------------
Зависи от момичето. Ако е мацка и е свястна ще се зарадвам много. Но ако е момиче към което не чуствам никакво привличане ще ми стане неловко..
ACϟDC
Епа това ако се случи...радост и партите 40 дена и 40 нощи бе...това в историята на любовта е нещо много рядко xD така че да бих се зарадвал...не съм сухар.
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Еее такива момичета за жалост почти няма сега..Иначе е готино момичето да ти признае чувствата си
^ От една страна си прав, но аз примерно съм от хората които са директни само ако има перспектива и са сигурни в това, което казват, а не само така да залъгват момчето и да дават празни надежди. Всъщност постнах темата за да чуя мнения, защото бях директна с едно момче и той каза че изпитва същото към мен. И исках да съм сигурна, че не е помислил: Тая па тая защо не изчака да направя първата крачка, но сега вече съм спокойна, като видях мненията![]()
![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Директно в леглото после директно през вратата![]()
Скъпа, всичко зависи от човека, от това къде са ви отношенията и дали и той ти се кефи. Имам предвид ти се кефи на главицата, а не на всичко под нея![]()
Така че общ принцип и общ отговор на тоя въпрос няма. Статистиката не помага, не разчитай на нея. Карай го леко и от мой личен опит - по-малко говерен, по-добре. Покажи му, че му се кефиш, целуни го, пък то после ще се види какво мисли и без да се говори.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.